- 8 Mayıs 2019
- 35
- 41
- 18
- 44
- Konu Sahibi Baharalinda
-
Kaçıncı hafta da erkek demişlerdi size acaba?Benim önce erkek denmişti ayrıntılı ultrasonda kız olduğu kesinleşmişti.
13. ve 16. haftada erkek dendi ama 16.haftada dr pek bi emin olamamııştı ama ayrıntılı ultrasonda kesin kızdı ve kızım oldum.Kaçıncı hafta da erkek demişlerdi size acaba?
Benim doktorum14 ve 18. Haftada kesin kız dedi bacak arası hep boştu bize de gösterdi ikisinde de. Emin olmasa söylemezdi zaten öyle bir doktor.13. ve 16. haftada erkek dendi ama 16.haftada dr pek bi emin olamamııştı ama ayrıntılı ultrasonda kesin kızdı ve kızım oldum.
Aminnn İnşallah çok sağolun. Bugün şeker yüklemem vardı. Nasıl kötü oldu midem. Dr ultrasona da baktı 950 Gr. Olmuş yine kız dedi bu aradaEvet yanılma olabilir, kordonu penis olarak görebilirsin ekranda, az daha bekle bakalım, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Benim 13 ve 16. Haftada erkek demişti. Kordon ayrıydı karıştırma değil gibi geldi bize ama napalım sağlıklı olsun daKaçıncı hafta da erkek demişlerdi size acaba?
Aynen 13 ve 16 erkek ayrıntılı kız dedi bakalım bekliyoruz13. ve 16. haftada erkek dendi ama 16.haftada dr pek bi emin olamamııştı ama ayrıntılı ultrasonda kesin kızdı ve kızım oldum.
Maşalla 1 paket şeker olmuş :)Aminnn İnşallah çok sağolun. Bugün şeker yüklemem vardı. Nasıl kötü oldu midem. Dr ultrasona da baktı 950 Gr. Olmuş yine kız dedi bu arada
Maşalla 1 paket şeker olmuş :)
Isim ne düşünüyorsun?
Ismi gibi olsun benimkine yakın R yerine L var :)Evetnasıl kötü hissettim.
Bu üçüncü kızımız Almira koyalım dedik
Maşallah Allah bağışlasın ömürleri güzel olsunIsmi gibi olsun benimkine yakın R yerine L var :)
Kesinleşti mi canım 16. Haftada kesin erkek mi denilmiştiMaşallah Allah bağışlasın ömürleri güzel olsun
Evet 16. Hafta erkek 19.hafta kız dediler 23. Hafta yine kız dediler sanki kesin gibi.. ama içimde erkek hissi var, rüyamda ultrasonda gösterdiler bak oğlun olacak diyeKesinleşti mi canım 16. Haftada kesin erkek mi denilmişti
Evet yanılma oluyor neyazikki.. biz ailelere söylemiştik acele etmişiz...Benimde erkek dendi.Cuma günü öğrendim hatta.Kesin mi,kordon falan olabilir mi dedim.Olamaz dedi dr.Bu haftalarda yanılma olmaz dedi ama oluyormuş demek..
Detaylıda kız denildiyse kız dır benceEvet 16. Hafta erkek 19.hafta kız dediler 23. Hafta yine kız dediler sanki kesin gibi.. ama içimde erkek hissi var, rüyamda ultrasonda gösterdiler bak oğlun olacak diyebakalım Doğana kadar şüpheli
Peki siz gördünüz mü pipisiniMerhaba hanımlar,
Üçüncü bebeğime hamileyim. 13. ve 16. haftalarda Dr. ultrasonda erkek demişti. Hatta pipisini bile göstermişti. Fakat 19. haftada tıp fakültesine gittim ve kız dedi ayrıntılı ultrason. Diğer gebeliklerimden çok farklı, aşerdiklerim de karnım da.. Saçlarım çok uzadı, cildim parlak, çamaşır suyu testi, lahana testi.. çin takvimi, rüyalarım hepsi erkek bebeğe işaret ediyor. Ama işte bunlar geleneksel bilgiler ve benim kafam çok karışık. Aranızda aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?