ayrıntılı ultrasonografi yaptıracak olanlar?

cute_blonde

AlperenEymen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
115
0
296
İstanbul
selam ark dün kontrolüm vardı herşey çok güzeldi ama doktorum ayrıntılı ultrasonografi istedi bütün hastalarımdan istiyorum dedi ve mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğluna yönlendirdi siz ne durumdasınız fiyatı hakkında bilginiz var mı?

canım genelde herkes yaptırıo ayrıntılı usg'yi. ama benim doktorum daha hiç bahsetmedi. gerçi doktorum herşeyi zamanı geldiğnde sölüo ama. bakalım yapıcakmı? son kontrolümde herşey yolunda bi ay sora gel testlerini yapıcaz dedi.bende o heycanla ne testi die sormadım hiç. acaba ayrıntılı usg'yi falan mı kastetti onu da bilmiorum. ama bu haftalarda yaptıro herkes onu biliorum canım. endişe etme

canım bende yaptırıcam ayın 11 ine randevum var doktorum sonomedi meliha hanımı tavsiye etti 350tl fiyatı... herkesten istenen bir şey... merak etme ...

Bütün hastalarımdan istiyorum demiş ya zaten cnm
Emin olmak istiyor tabiki doktorunda
Hem çok guzel git mutlaka

ayrıntılı ultrasonu goruntuleme merkezlerınde radyolojı uzmanı dr lar da yapıyor fıyatları cok daha uygun.rapor duzenlıyorlar ayrıca.içi rahat etmeyen raporu kendı dr una da gosterebılır sonradan.umranıye de bır merkez 90 tl ye kosuyolunda 200 tlye yapıyor mesela.onu da yapan yıne dr

arkdaslar bende cuma günü yaptirdim..
ama doktorlarin başka doktorları önermlerini anlamıyorum sanirim anlaşmalı oluyolar ve çokda pahalıya yapıyorlar ben 110 liraya yaptirdim
herşeyini grüyosun zaten
yüzünü renkli çekti fotosunu cdye attı
350 tl demiş birarkdas bence dr degiştir derim
allah korusun zaten bir bulgu varsa hepsinde bellioluyo
böyle oyunlara gelmeyn

birde ayrıntılı usg 19 23 haftalar arasinda yaptırılıyor..bilginize arkadaslar

mutlaka yaptırın allah korusun benim bebeğimde ayrıntılı ultrasonda çok ciddi bir anomali taspit edilmişti ihmal etmeyin ama tabii perinataloji uzmanı çok iyi olmalı

ben de bu hafta yaptırıcam. kontrollerim için özel hastaneye gidiyorum. ayrıntılıya da hastanenin radyoloji uzmanı bakacak. sadece ayrıntılı usg için 40 tl ödeyeceğim...

evet beraser bende öyle yapacağım sanırım bende özele gidiyorum doktorum zaten baktı ayrıntılı 20 dk falan inceledi bir problem yoktu bende radyoloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum.

ben bugün girdim, rutin ve olması gereki. ilk hamileliğimde de yapmıştı doktorum. Özel muayenehanesine gittim ve 150 tl. ücreti. daha doğrusu o muayene üzreti ayrıntılı için artı bi ücret almıyo doktorum.

ben sonomedin çok methini duydum yapan kişi bu konuda uzman sadece bebek üzerine uzmanlık yapmışşş doktorumda burayı önerdi doktorlar sonomed e güveniyor bu sadece kadın doğumda değil bizim başımıza ortopedi de geldi anadolu sağlıktan yönlendirdiler farklı bir hastane... radyolog teknisyenler değil uzmanlar çekiyor..

gittiğinizde istemiyorsanız doktorunuz adını söylemeyin hani prim alıyo diye düşünenleriniz varsa... kaydirigubbakcemile3 doktorun ne çıkarı olucak allah aşkına ben buna katılmıyorum ayrıca doktorunuz iyi bir doktorsa ve neyi öneriyorsa onu yapmak bana mantıklı geliyorr.

Bende cuma günü gideceğim.
Doktorum perinatologa yönlendirdi.
Gittiğim hastanenin perinatoloğuna muayene olacağım.
Doktor Prof. olduğu için ücret 250 tl ama oldukça deneyimli ve bir çok kişidende methini duyduğum bir doktor inşallah bir şey çıkmaz ve herşey yolunda gitmeye devam eder.

18 hafta gittim 350 tl para verdim ama icim cok rahat etti daha oncede tanıdıklarım gitmisti bebeklerindeki sorunları anne karnında tesbit etmisti yurtdısında sadece bu konuda egitim almıs uzman bir dr Huseyın dumanlı tavsıye ederim

Back
X