Ayrıntıli usgde plasental kist ve lakün nedir tehlikeli mi

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.317
315
73
24
Merhaba dün aradım buseg'ye girdim bebeğin baş çevresi ve femur kemiğinin arasında gerilik var baş çevresi geriliği var dediler ve plasenta da anlamadığım bir terim lakün plasenta da kist sınırda taskirdi şimdi fotoğrafta yükleyeceğim acaba anlayan bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi tehlikeli bir durum mu doktoruma randevu da alamıyorum o yüzden bilgisi olan yazarsa teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20231017_220841.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 224
Arkadaşlar yokmu bilgili anneler anne adayları

Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba? Lakünler genişledi mi? Bebeğin gelişiminde problem oldu mu?

Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba? Lakünler genişledi mi? Bebeğin gelişiminde problem oldu mu?
İnanın bi bebek geride dediler 2 defa yatış yapıldı yok iyi dediler daha doğum haftasını bilmeden herkes birşey dedi bebeğimi bana göre erken aldılar daha doğum haftası gelmeden her seferinde doktor değişti asistanlar her biri birşey konuştu plasenta da damarlarda çentik var dediler yani ben hiçbir şekilde anlamadım bebeğim şükür yaşını doldurdu ve 6 aylıkken sanırım başı küçük dediler nöroloji uzmanı gördü babasının kafası da küçük dediler ona çekmiş dediler yolladılar çok şükür bir problem yok şimdilik ama gelişiminde sorunlar oldu

Şimdi sorun olmamasına çok sevindim
Gerçekten bazen doktorlardan ve hastanelerden soğutuyorlar insanı, anlayabiliyorum.
Ben hamileliğimin 31. Haftasındayım lakünler ilk 26. Haftada görüldü ve sonrasında bana bebeğin sadece karın çevresi 2 hafta geride dediler. Kan akışı, suyu diğer ölçümleri bebeğin hareketleri normal ama kadın çevresinde bi gerilik var işin ilginç yanı başka doktora gittim 1 hafta geride ve bu bizim için önemli değil diyor kendi doktorum 2 hafta geride diyor lakünler etkilemiş olabilir mi diyorum tam olarak öyle söyleyemeyiz diyor bi sebep de yok.

Bizdede baş karın küçüktü inşallah hiçbir sorun olmaz sağ Salim kucağınıza alırsınız doktorlar hepsi farklı konuşuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…