Ayrıyız, nefes alamıyorum :( Nişan atanlar..

Bend onu çok hemde ama onun gelip ailemi ikna etmesi lazım.. :KK43: işi tatlıya bağlaması Laz'ım 32 yaşında sonuçta.
Ben çok fedakarlık yaptım.. oda Benim onu sevdiğimi biliyor :KK43:
Sanki bilerek beni kendisinden soğutmaya çalışıyor. Seven gelir çünkü o Benimle bir şeyler yaşadı namusumsun dedi :KK43: beni ortada bırakan o ben değilim
Canım ben eski konuları bilmiyorum,adamın sana nasıl baskı yaptığını da bilmiyorum.Altın muhabbeti belliki annesi dolduruyor.Ben kendi yapacağım şeyi söyledim.Ben seviyorsam seviliyorsam ayrılmam.Ailelerden ayrı bir yerde görüşüp kendi aranızda konuyu çözebilirsiniz demek istedim.Ama buradaki tepkilere bakılırsa bayağı yıpratmış seni.Bunlarında tek sebebi ailelerin bukadar olayın içinde olması bana göre.Hakkında hayırlı neyse o olsun canım.

2 hafta daha ağlarsın sonra unutmaya başlarsın böyle adamdan kurtuldum diye de şükredersin.
Evlensen sonu boşanma olurdu bu adamla.
Şuan taze daha böyle hissetmen normal zamanla azalacak sonra şükredeceksin allah a iyiki ayrılmışım diye.
32 yaşında Anasının ablasının ağzına bakan iflah olmaz düzelmez hiç içinde acaba kalmasın düzelirmiydi diye

Mesaj atip engellemesinden bile ne kadar bencil ve cocuk oldugunu anlayabilirsiniz. Derdi sizinde fikrinizi yada ne hissettiginizi duymak degil sadece kendi zehrini akitip rahatlamak. Fasa fiso olaylar icin sizden vazgecen adam ilerde sizin arkanizda dururmuydu saniyorsunuz. Siz boyle hissedin diye yapiyor iste kendinizi suclu hissedin o hakli ciksin diye

Allah sana daha hayirli kapilar acicaktir muhakkak.. evlenmeden gercek yuzlerini gormussun, ya gormeyip evlenseydin ?

Geçmiyor acısı geçmiyor. 1 hafta oldu tam :cry:
:KK61:Nasıl unutacağım ben onu.. bu kadar mı nankördü..
Hala kendisini haklı görüyor..
Altınlar sonsuza dek benim annemde kalsa Ne olurmuş diyor..
Sen bitirdin ben domuz değilim kapına gelecek kadar diyor :KK42::KK42:nefes bile alamıyorum kızlar artık.. whatsaptan bir mesaj atıyor bana düğün davetiyesi dağıtılacaktı ya hani diyor sonra engelliyor sonra tekrar açıyor engeli yazıyor inanmıyorum beni hiç sevmedin diyor :KK43: bu adam 32 yaşında ya :KK43: başta böyle değildi annesi ablaları aldı elimden resmen :KK42:kızlar Ne yapacağım :KK43:
Nefes alayım diye kuzenlerin yanına gittim Yok düzelemiyorum ben.. onu çok özlüyorum biliyorum o da beni .. ama aileler girdi artık olmaz onu da biliyorum.
Düğüne bir ay kalmıştı ya.. Lütfen kızmayın bana ama nöbet geçiriyorum ya :KK43: bir iyi bir kötü soldum gittim..
sevmesen bu kadar acı çekmezdin.

en az 6 ay acı çekeceksin maalesef.

her şey geçiyor, bu da geçecek.

aslında yanlış insan olduğunu bile bile neden vazgeçemiyorsun?
böylesi hayırlıdır belki de sizler için.
ailen kabul etse dönermisin peki?
Aileme gelse ikna etse ne biliyim her şey güzel olsa yeniden (ama babamı ikna etmesi lazım) ederdim..

Canim hersey evlenmek degil sonrasi ne olacakti sanki. Adamdan ayrilmissin hala annemde dursa altinlar ne olacakti diyor. Durmasin ozaman birsey olamayacaksa. Bak ben 8 yillik evliyim. Tek coplerini gormedigim halde altinlarim onlardaydi. Ceyreklerimin bir kismini harcamislar. Evimizi alip dayadik dosedik 1 krs larini gormedik. bu arada cok yiprandim salak gibi essek gibi calisarak. Dogumuma 1 hafta kalaya kadar. Ama hep biz kotu olduk. Esimin paraya ihtiyaci oldu. Soylemedi onlara uzaklastilar. Evimizi sattik. Ama borcu bitmemisti zaten. Simdi arkamizdan evlerini sattilar haber vermediler dediler.

Yani bunu anlattim ki kendi basina birey olamayan kendi kararlarini kendisi veren birisiyle evlenme. Simdi barisirsaniz ilerde daha kotu olcak. Yuzgoz oldunuz artik. Surekli bunlar ortaya sorun olarak cikacak.

Canim hersey evlenmek degil sonrasi ne olacakti sanki. Adamdan ayrilmissin hala annemde dursa altinlar ne olacakti diyor. Durmasin ozaman birsey olamayacaksa. Bak ben 8 yillik evliyim. Tek coplerini gormedigim halde altinlarim onlardaydi. Ceyreklerimin bir kismini harcamislar. Evimizi alip dayadik dosedik 1 krs larini gormedik. bu arada cok yiprandim salak gibi essek gibi calisarak. Dogumuma 1 hafta kalaya kadar. Ama hep biz kotu olduk. Esimin paraya ihtiyaci oldu. Soylemedi onlara uzaklastilar. Evimizi sattik. Ama borcu bitmemisti zaten. Simdi arkamizdan evlerini sattilar haber vermediler dediler.

Yani bunu anlattim ki kendi basina birey olamayan kendi kararlarini kendisi veren birisiyle evlenme. Simdi barisirsaniz ilerde daha kotu olcak. Yuzgoz oldunuz artik. Surekli bunlar ortaya sorun olarak cikacak.
Beni hep kandırdı :( yazıklar olsun ona şimdi de işi yokuşa sürüyor belli evlenmek zor geldi :( borcu vardı bana az var dedi 10 20 bi öğrendim 60 bin sustum Yinede beraber öderiz diye..

Ben de 26 yaşındayım hiç mi değer bilmedi ya.. kimselere bakmadım ona baktığım gibi saçı sakalı ağarmış onu hep yücelttim.. en önemlisi sevdim. Hiç kıymetimi bilemedi güzelliğim solup gitti.. acıdan yüzüm gülmüyor. :KK43:

Üzme kendini artık,bir erkek için bu kadar kahır etmeye gerek yok..
Burada sen önemlisin,neler yaşadın pek bilmiyorum ama kendini toparla artık lütfen..
Yoksa çekeceğim kulaklarını artık..

Onu bazen çok özlüyorum en özelimi paylaşmıştım onunla :( her şeyi yaşadık çok mutluyduk.. bu kadar mıydı değerim :(

Hatalısın. Ayrıldıktan sonra onu heryerden engelleyip silmen gerekiyordu. Bide utanmadan onun engel kaldırma zamanını takip etmişsin. Adama olgun değil diyorsun ama sen de ondan farklı değilsin

Beni hep kandırdı :KK43: yazıklar olsun ona şimdi de işi yokuşa sürüyor belli evlenmek zor geldi :KK43: borcu vardı bana az var dedi 10 20 bi öğrendim 60 bin sustum Yinede beraber öderiz diye..

Ayyy sakın sakın. Benim esim 10 sene once bizde sozluyken 5 milyar borc cikarmisti. Bende dedimki evlenmeden bitir o borcu. Ailesi bana dediki nerde yedin bu parayi? Salak herif beni korumadi kayrayla alakasi yok bile demedi. Bide tuttum bir oturdum ailesiyle. Ve suan pismanliktan oluyorum
Nisanlilik evresi bunun icin. Bak gormussun erkenden. Ben gordumde tozpembeydi hersey.

Back
X