• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıyken de olmuyor birlikteyken de

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
biz 4 senedir beraberiz arada ayrılıklarımızda oldu ama biz herşeye rağmen birlikteyiz birbirimizden kopamıyoruz.Benim okul bitti nişanlanalım diye tutturdu bende sana tam anlamıyla güvenmiyorum dedim çünkü aileme açıklamak için hazır değildim sadece biraz zaman kazanmaya çalıştım.Ona sana inanmıyorum güvenmiyorum beni sevmiyosun diye diye bu söylediklerime kendim inanmaya başladım.Ben çok kıskanç biriyim sürekli ya biterse die korkuyorum.
O bu sene askere gidecekti ama nişanlanmadan gitmiycem die askerliğni uzattı.Bende de bu kendi yarattığım güvensizlik de olunca git nişanlan bi kızla git benim yüzümden zmanını boşa harcama dedim. Benim bu durumumu oda biliyo hep alttan alıyo ama son zamnlarda değişti.Bna kızıyo herşeyime karışıyo bunu eskiden de yapardı ama yumuşak bi dille söylerde şimdi çok agresifleşti acaba bunda benim payım var mıdır?
Bide ben sürekli ona ayrılalım diyorum ama gerçek değil yani beni ne kadar sevdiğini anlamak için bu da onu bıktırdı.
Yani genel olarak şu ikimizde birbirimizden ilgi bekliyoruz ama ikimizde önceliği krşı taraftan bekliyoruz. Eskiden bana o kadar çok ilgi gösterirdiki bunalırdım şimdi oda yapmıyo karşılık istiyo.
İkimizde birbirimizi çok seviyoruz ama bi türlü mutlu olamıyoruz bize bi yol gösterir misiniz?

Sana iki tavsiyem olacak.

Birincisi, eğer erkek arkadaşının sana karşı bugüne kadar güvenini sarsacak bir hareketi olmadıysa bu kıskançlık huyunun ölçeğini düşür aşağılara ve sakın bir daha vakit kazanmak adına da olsa sana güvenmiyorum vs falan deme, çünkü o bunu tamamen yanlış yorumlar ve olmayacak işler meydana gelebilir.

İkincisi de ben gerçekten niyet yoksa ayrılalım denmesinden hiç hazzetmem, erkekler de böyledir genelde ama erkek arkadaşın iyi sabretmiş yine. Bunu onun sevgisini sınamak için bir yaparsın iki yaparsın, en sonunda erkek arkadaşın da sıkılır artık ve ayrılalım der pat diye, öyle kalakalırsın, benden söylemesi... :27:

Bunca olan şeyden sonra erkek arkadaşın yine sadece agresifleşmiş dua et ki, bence haklı çocuk... Umarım her şey düzelir ikiniz adına ve çok mutlu olursunuz. :34:

Son düzenleme:
1- İnsan güvenmiyorum deyip dediğine inanmaz. Güvenmediğin için bunu söylemişsin.

2- Sevgilin nişanlanıp askere gitmek için askerliğini ertelememiş askere gitmeyi ertelemeye bahane aramış.

3- Askere gideceği için sinirli.

4- Acele etme bence.

biz biraz küçük bi yerde yaşıyoruz yani askere gitmek istememesinin sebebi belli : benim bi kaç gün konuşmasak sorun çıkarıcağmı onu bırakıcağmı biliyo ve görücü gelmesinden korkuyo benim sinirle herşeyi yapabileceğmi biliyo.

Back
X