Ayrlmak m?

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
39
İstanbul
merhaba ;
lafı utacak durumda deilim dünden beri çok perişanım evlendiğimden beri bazı sorunların içerisindeyim az çok biliyorsunuz...artık boğazıma kadar doldum eşim babam hakkında durmadan konuşuyo...istemiyomuş babamı hayatımızda...ne yapmışki babam bana...ben neden sürekli babamı savunuyomuşum...o adamı hayatımızda istemiyorum dio bana...babam için düşünün babam için...o kadar meraklıysan babana git bundan sonra onunla yaşa dedi bana...ve bu ilk deil...napıcağımı şaşırdım artık gururuma yediremiyorum...onun ailesinde hatta sülalesinde her türlü çirkinlik var...annesi her oturduğumuzda bana laf sokmadan geçmez...ama yinede sindiriyorum eşim için elimden eleni yapıyorum duymuyorum görmüyorum ve hep ailesinin yanında olması gerektiğini sölüyorum...ama o benimle ne aileme gelio ne arıyo ne soruo...istemiyomuş...herkes bi tarafa hepsini çok seviyorum ama babanı sevmiyorum onu istemiyorum dio bana...artı evliliğimizde başka sorunlarda var zaten ve oda biliyo bunları kendisinin hatalı olduğunuda biliyo...bunlara dayanamıyorum artık 14 aylık evliyim sizce ne yapmam gerek ...bana bi akıl verin ne olur...ben zaten artık bu evliliğin yürüyeceğine inanmıyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum...

14 yıl...dile kolay güzelim..az zaman değil..eşini iyi tanıyor olman lazım..Neden babana bu kadar öfkeli?ne yaşandı?Elbet bu tavrının bi sebebi vardır..neden başkası değilde ille de baban? Sebep ne olursa olsun seni babandan ayıramaz,eşin de olsa babanla aranıza giremez tabi ki de ama bu nefretin sebebini öğrenmen yada biliyorsan da ona göre bir yol çizmen lazım kendine..

. o zaman kısasa kısas yapın. senin babanıda ben istemiyorum deyin. olsun bitsin. yok öyle. onun ailesiyle babasıyla o istedi diye siz görüşeceksiniz,o size engel olacak...
koyun biraz ağırlığınızı... bende senin babanı istemiyorum... bu kadar... deyin...
ya herro ya merro.

14 yıl...dile kolay güzelim..az zaman değil..eşini iyi tanıyor olman lazım..Neden babana bu kadar öfkeli?ne yaşandı?Elbet bu tavrının bi sebebi vardır..neden başkası değilde ille de baban? Sebep ne olursa olsun seni babandan ayıramaz,eşin de olsa babanla aranıza giremez tabi ki de ama bu nefretin sebebini öğrenmen yada biliyorsan da ona göre bir yol çizmen lazım kendine..

ay canım. yıl değil.....

Ay pardon:kedi: sabahın 5 inde uyanıp bir fincan kahveyle kahvaltı yapınca böyle oluyo demekkikafamçokkarıştı değiştiriyorum o zaman..14 ay..eşini tanıman için yeterli sayılır..en azından babana olan nefretin sebebini bilicek kadar..

benim babamın durumu çok şükür ii..çok zor zamanlar yaşadık ailesi ne evlenirken nede evlendikten sonra bana hiçbirşey yapmadılar...dün akşam bana dioki senin baban sana ne yaptı...benim hakkımı savunuyomuş...ama o kadar çirkin şeyler sölüyoki ben yediremiyorum artık kendime...babam bize hiç yardım etmemiş etti oysa ki...neden sürekli babamı savunuyomuşum ben...o kadar savunmamamı yediremiyomuş kendine...

o zaman sende onun ailesi ile görüşme
belirlediğiniz zamanlarda herkes ailesine gider
bu da hos birsey değil ama
ayrılmadan önce
biraz cözüm yolları bulmaya çalışın yerimseniben

Anlattığın gibiyse ,eşinin yaptığı bencillikden edepsizlikten başka bişey değil..sende koy postanı o zaman canım..bu yaşa kadar babalık yapmış birini 14 aylık adam kendi eliyle silemez benim geçmişimden..Ne hakla yaa..Bu ne pişkinlik böyle..kendi baba olduğunda anlar mutlaka..sevmiyomuş da ondan babanla görüşmiycekmişsin..bak hele haspama...ne günlere kaldık yarabbimmmmmm

o zaman sende onun ailesi ile görüşme
belirlediğiniz zamanlarda herkes ailesine gider
bu da hos birsey değil ama
ayrılmadan önce
biraz cözüm yolları bulmaya çalışın yerimseniben

ben artık çözüm üretmeye çalışmaktan yoruldum...bana her fırsatta bunu yapıyo...üstelik o kadar çok eksiği var ki evliliğe dair...daha önceki yazılarımda var bu...ben artık ikiye bölünmekten yoruldum benim derdim bu...ailemle eşimle arada kalmaktan yoruldum...bu evliliği yürütmeye çalışmaktan daha çok yoruldum...üstelik tek sorun bu deil ki...o kadar çok hatası varki bu evliliğe bize karşı...ben artık gururuma yediremiyorum bunları...

Seninki evrimini tamamlamış o zaman canım..madem öyle gidiyorum deyip,restini çekiceksin.."sen nasıl babamla arama girmeye çalışırsın,o benim babam be babammmmmm" diyeceksin..tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..üstelik birsürü hatası eksiği,yanlışı da varmış..belliki zarardasın..neresinden dönersen kar yani..

esin malesef ki yediremiyor kendine ailenin sana sahip cikmasini..onun babasi senin baban kadar sahip cikamamis hemde babanin iliskiniz uzerindeki hakimiyetinden rahat davranamiyor sanirim sana..

kafam çok dolu...eksileri artıları tartamıyorum...sadece canım çok acıyo...çok fazla hemde...babamın evinden bunları işitmek için çıkmadım...gururum feci derecede kırıldı...hatta bu evlilik feci derecede yara aldı..bu çatlaklarla nasıl devam eder bilemiyorum ...bu akşam bikaç parça eşyamı alıp ayrılıcam bi süre kuzenimde kalıcam kafamı toplivcam karar vericem ne yapıcağıma...

bana göre,öncelikle eşinizle sizin birebir ilişkiniz nasıl,
yani evinizdeki sorunlar sadece ailleler yüzünden mi çıkıyor acaba???

benim babamın durumu çok şükür ii..çok zor zamanlar yaşadık ailesi ne evlenirken nede evlendikten sonra bana hiçbirşey yapmadılar...dün akşam bana dioki senin baban sana ne yaptı...benim hakkımı savunuyomuş...ama o kadar çirkin şeyler sölüyoki ben yediremiyorum artık kendime...babam bize hiç yardım etmemiş etti oysa ki...neden sürekli babamı savunuyomuşum ben...o kadar savunmamamı yediremiyomuş kendine...

evlenmeye karar veren adam kız arkadaşının ailesine güvenmez. erkekse kendi yapar.. gururda yokmuş.

erkek adam ,kendi yapar, yapamazsa da bu kadar der,olana katlanır.....kızın babası bana bir şey yapmadı diye de, adama çirkin şeyler, söylemez.

sanırım çok alttqan almış çok idare etmişsiniz eşinizi oda baya baya şımarmış yüz bulmuş..

sanıyorum hamilesinizde sizi bu halinizle üzebiliyosa defol git diyebiliyosa ciddi bi cesareti var size karşı..

hakkınızda hayırlısı olsun..

fevri davranıp bişeyler yapıp yine eskiye dönecekseniz hiç kalkışmayın derim size saygısı iyice azalmasın..

eşinizin ailenizden birtek babanızı sevmemesi biraz ilginç..

acaba sizin bilmediğiniz birtakım olaylar mı yaşandı?

size söylemek istemediği...

"baban bize ne yaptı" cümlesi altına sığınıyor sanki..

eşinizi biraz konuşturmayı deneseniz..

belki altından bilinmeyen birşeyler çıkabilir..

Back
X