Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ;
lafı utacak durumda deilim dünden beri çok perişanım evlendiğimden beri bazı sorunların içerisindeyim az çok biliyorsunuz...artık boğazıma kadar doldum eşim babam hakkında durmadan konuşuyo...istemiyomuş babamı hayatımızda...ne yapmışki babam bana...ben neden sürekli babamı savunuyomuşum...o adamı hayatımızda istemiyorum dio bana...babam için düşünün babam için...o kadar meraklıysan babana git bundan sonra onunla yaşa dedi bana...ve bu ilk deil...napıcağımı şaşırdım artık gururuma yediremiyorum...onun ailesinde hatta sülalesinde her türlü çirkinlik var...annesi her oturduğumuzda bana laf sokmadan geçmez...ama yinede sindiriyorum eşim için elimden eleni yapıyorum duymuyorum görmüyorum ve hep ailesinin yanında olması gerektiğini sölüyorum...ama o benimle ne aileme gelio ne arıyo ne soruo...istemiyomuş...herkes bi tarafa hepsini çok seviyorum ama babanı sevmiyorum onu istemiyorum dio bana...artı evliliğimizde başka sorunlarda var zaten ve oda biliyo bunları kendisinin hatalı olduğunuda biliyo...bunlara dayanamıyorum artık 14 aylık evliyim sizce ne yapmam gerek ...bana bi akıl verin ne olur...ben zaten artık bu evliliğin yürüyeceğine inanmıyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum...
bana ne yapmam gerektiğini söleyecek akıl verecek kimse yokmu aranızda...
arkadaşlarrrrr ben hamile deilimmmm...ailem bilmiyo sadece teyzem biliyo sorunlarımızı bu akşam bikaç parça eşya alıp kuzenime gidicem bir süre orda kalıcam telefonum kapalı...eşimden nefret etmiyorum seviyorum onu hala ama gururum feci kırılmış durumda babamında yanlışları var ama bu eşii ilgilendirmezki babamla benim aramdadır olan...artık herkesin bi taraf çekiştirmesinden çok yoruldum ben...kendimi alıp gitmek istiyorum...konuşma kısmına gelince o kadar çok denendiki bu...artık çare bu deil bunun farkındayım bizim evliliğimiz yürümeyecek bunu çok net anladım...
arkadaşlar neden herşeyin altında bir yalan arıyorsunuzki...evet hamile kaldım fakat sonra bebeğimi kaybettim ne var bunda...
arkadaşlar neden herşeyin altında bir yalan arıyorsunuzki...evet hamile kaldım fakat sonra bebeğimi kaybettim ne var bunda...
işin özü sorun şu arkadaşlar size daha net anlatayım...ben evlendim k.valimdemler hiç bişi yapmadı babam mobilyacıydı evimize mobilya gönderdi k.validem onları beğenmeyip geri yollattı ve bizi dünya kadar borca soktu sadece beş bin kredi çekti ve gelinlik takı vs...herşey dahil bu kadar paraya evlendirdi bizi...düğün die tutturdu ve boynumdaki parayı alıp düğün salonunu ödedi ben bunları babama anlatmadım ama borçların altından kalkamayacak duruma gelince açıkca ortaya çıktı tabi...babamda çok sinirlendi ve kendini geri çekti...aileyide daha yakındn tanıyınca soğudu hepsinden...sonrasında ben eşimde işsizken hamile kaldım ve ne benim ailem nede onun ailesi ardımızda durmadı ama o zamana kadarda babamda az çok elinden geldiğince yardım etti bize...ben bu kadar sıkıntının içinde iice çıkmaza düştüm ve üzüntüdende bebeğimi kaybettim...bu arada eşiminde ailesi daha doğrusu annesi şart koştu köyde yaşıyolar (hamile olduğumu öğrendiğinde) eğer buraya gelir yerleşirseniz borcnunuzu kapatırım yoksa beş kuruş vermem dedi..neyse bebeğimi kaybettikten sonra babamın karşısına çıktım artık dayanamıyorum bana yardım et dedim on bin lira borcum var dedim babam bi süre bana bişi demedi çok kızmış hep neden biz yapıyoruz die bu araya kadarda teyzemler dayımlar az çok hep ardım ettiler...neyse araya yine teyzemler falan girdi anlaşmaya çalıştılar babamla işte yarısını sen ver yarısını diğer taraf versin bu çocuklar rahatlasın die...o sıradada babamın nakit parası yoktu bana dediki ben ikibin lira ancak çıkartırım bende babamı kırdım çok kötü şeyler söledim ya bana yardım edersin yada bu evliliği yıkarım dedim artık icralık olmuştuk çünkü...babam bize yardım etti...ama eşime u yetmiyo demekki hep bana baban sana ne yaptıki deyip duruyo...işte bu arkadaşlar olay...içi dışı bu...babam dha evimin yolunu bilmiyomuş...oda onu sevmiyomuş...falan filan....hep böle deavm edio...