Ayşe Aydının kitabını okumadan tüp bebek yaptırmayın!!

justing76

canım Defnem....
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
2.535
8
641
Bursa
Slm. arkadaşlar.ben de sizin gibi tüp bebek annesi aday adayıyın.eğer bu niyete girdiyseniz lütfen Ayşe Aydının Anneee!Anne oluyorum adlı kitabını okuyun.çok eğlendirici çok akıcı bir kitap.kitabın yazarı olan ayşe aydının tüp bebek yaptırmaya karar verişinden itibaren başından geçenler çok hoş bir dille anlatılmış.ben bayıldım ve artık tüp bebek yaptırmaktan korkmuyorum.sizde mutlaka okuyun.AYŞE AYDIN DİYORKİi: a.s. hamileliğin ne büyük lütuf olduğunu bilin tüp bebek tedavisi sırasında tanıdık kimse görmemek için bekleme salonlarında yüzünüzü saklamayı bebek sahibi olmak isterken eşinizle aranızı bozmayın hjer hamilelik şikayetinde telefona sarılıp doktorunuzu taciz etmeyin kahkahalarla gülerken ağlamaya başladığınızda şaşırmayın yanlız olmadığınızı her hamilenin benzer endişeleri kokuları yaşadığını görün hamileliğinizin tadını çıkarırken doğuma hazırlanmayı ihmal etmeyin ne yaşarsanız yaşayın OLUMLUdüşünmekten vazgeçmeyin....

merhaba canım transferımın oldugu gun basladım okumaya ertesı gunu kıtabı bıtırdım
gozlerım dolu dolu okudum çok guzel bır kıtap

ben de alacağım öyle merak ettim ki,zaten şuan elimdeki kitabım çok sıkıcı.biraz eğlenmeye ve yaşantımıza benzer şeylerin umut vericiliğine ihtiyacımız var değil mi?

Kıslar Çok begenıceksınız ben goslerım dolu dolu okudum allahım ıhsallah
bu guzel duyguyu bızede nasıp eder hayırla saglıkla

bende okuyorum şuan ağustos sonuda transferim olur sanırım kitabın en güzel tarafıda tüp bebek ve hamilelik konusunda çok bilgilendirmesi dr larımız bile bize bu kadar detaylı bilgi vermiyorlar. bence umut olması açısndan herkes okumalı....

merak edenler google dan ayşenin ikizleri diye yazsınlar.ayşe aydının sitesi.video bölümünü tıklayın.derya baykalın programına katılmıştı.ayrıntılı oradan bakabilirsiniz.

Bende merak edıyorum o kıtabı alıp okuyayım barı...aynı sıkıntıları heyecanları yaŞayan tek kıŞı olmadıĞınızı bılmwek ınsana gÜÇ veıyor...

Ayşe Aydın ın kitabından beni etkileyen bölümlerden sadece biri: Adetim bir hafta gecikti.Bu sefer kesin hamileyim.Sabah evden heyecanla çıkıyor ve eczaneye uğruyorum. 'Bir prediktör lütfen'Parayı ödeyip hızlı adımlarla arabama geri koşuyorum.Radyoda güzel bir müzik çalıyor.içim içime sığmıyor.Kahretsin !Yine yoğun trafik var.Biran önce uygulamak istiyorum şu testi.Biran önce hamile kaldığımı öğrenmek ve müjdeyi Cem e vermek istiyorum. Evliliğimizin ilk yılını devirdikten sonra çocuk yapmaya karar verdik.ılk aylarda eğlence olsun diye korunmuyorduk.'Olursa süpriz olur'diyerek bir oyun gibi denemeye başlamıştık.Oysa iş eğlenceden çabuk çıkmış kendimi annelik fikrine çokçabuk kaptırmıştım.Her ay kilodumdaki o kırmızı lekeyi gördüğümde çok büyük hayal kırıklığı yaşıyordum.Bir ay beş ay on ay derken zaman geçiyor veben bir türlü hamile kalamıyordum.Hayal kırıklığıyla birlikte sinirleniyordum da artık bu duruma....Ama bu sefer ....Bu sefer hamile kaldığıma neredeyse eminim.Durup dururken niye adetim bir hafta geciksinki?Gazetenin önüne arabayı parkettikten sonratuvalete koşuyorum.'ALLAHIM LÜTFEN...LÜTFEN...'Oan Cem e mutlu haberi çocukluk hayalimdeki gibi veremeyeceğimi anlıyorum.eğer hamileysem .....Şuanda şu tuvaletten çığlıklar atarak çıkar Maslak a kadar koşar sevgilimi toplantıda yakalar herkesin ortasında kucağına çıkar'Aşkımmm....Ben hamileyimmmm'diye haykırırdım.Haykırırdım da eğer 4 dakika sonra sonuç negatif çıkmasaydı. Klozet kapağının üzerine oturuyor başımı iki elimin arasına alıyorum.Öfkeleniyorum ama kısa sürüyor.Hayat felsefem haline gelen cümleyitekrarlıyorum içimden:HERŞEYDE BıR HAYIR VARDIR......:ecrin_bebek:

bu kitabı ben de okudum arkadaşlar.. gerçekten iyi geliyor. ben ayrıca ayşe aydının internet sitesini de takip ediyorum...

peki negatif sonuçtan sonnra bunalıma falan sokmasın:roflol:......sonra sorarım size....klava:

canım 17 mı 18 mılyonmu neydı ama cok guzel bı kıtabp transferımın oldugun basladım ertesı gun bıttı kıtap:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…