Ayşe Aydının kitabını okumadan tüp bebek yaptırmayın!!

slm justing76 bu siteyi tesadüf dolaşırken bu bölüme girdim.yazdıklarını ve ayşe aydının kitabını anlattığını gördüm.bende o kadar mutsuz ve umutsuzdumki hiç yüzüm gülmüyordu.sonra yazdıklarından kitap çok ilginç ve çekici geldi.hemen o gün aldım kitabı.bu kadarmı her yaşadıklarımız bu kadar güzel bir dille anlatılmış.inan iki gün içerisinde bitirdim.gözlerimde yaşlarla...ve şuan eskisi gibi değilimdaha umutlu daha huzurlu daha mutlu..o yüzden iyiki bu kitabı tavsiye etmişsin cnm.iyiki almışım ...iyiki okumuşum....

mrb sementa.buradaki arkadaşların birçoğu tüpbebek için burda.ve bunun için en önemli şey nedir?moral..... o yüzden bu kitapla kendilerini daha iyi hissedecekler diye düşündüm.eğer sende kendini bu kadar iyi hissettiysen çok sevindim.üstelik bu kitap sadece tüpbebek yaptıranlar için değil tüm hamile adayları içinde çok önemli bir kaynak.bilmediğim birçok şeyi bu kitaptan öğrendim.özellikle ikiz bebek bekleyenlerde burdan ne gibi hazırlıklar yapmaları gerektiğini öğrenebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…