- Konu Sahibi ceydademirtas
Merhabalar, bütün yorumları okudum ve uzun zamandır Ayşe Hanım hakkında bir yorum olmadığını farkettim. Gitmek isteyenler için Ayşe Hanım hakkında ki tecrübelerimi belirtmek istedim. Kendisi yorumlarda yazılan gibi telefon numarası vermemek(Gittiğim ilk gün kendisi Verdi), saygısız olmak(Asla), içeriye 2. kişiyi almamak(Eşimle de kardeşimle de gittim), haketmediğini düşündüğüm diğer ahlak dışı kelimeler kullanılarak yapılan yorumların(iyi niyetli yazıldıklarını düşünmüyorum) hiç birisini barındırmamaktadır. Çok evhamlı ve pimpirikli biri olarak gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren 4-5 tane doktor gezdim. Nasıl bir kıyaslama ile Ayşe Hanım' da kaldığımdan anlayabilirsiniz. 25 haftalık gebeyim uzun araştırmalarımın sonucunda kendisi hakkında yapılan iyi yorumlar ve normal doğum taraftarı olması sebebiyle gebeliğimin 2. ayından beri Ayşe Hanım ' a gitmekteyim. Kendi kliniği olduğu için kan idrar vs gibi tahlilleri Özel hastanelerde yaptırmayı tercih ettim isteyen ücretsiz olarak sağlık ocağında yaptırabilir tabi ki. Bu testler için düzenli gittiğim bir doktor olmasını istediğim içinde ayda bir kere Türkiye'nin en iyi hastanelerinden biri sayılabilecek özel bir hastaneye devam ettim. Ve tabi ki sürekli Ayşe Hanım' la kıyaslama ihtiyacı hissettirdiler bana. Ayşe Hanım gebeliğimin başından beri gerekli gördüğü ne varsa onu istedi. En katkısız ve en iyi vitaminleri önerdi buna takriben düzenli olarak değerlerimi takip etti gerekli görüğü hallerde vitaminlerin devamına gerek kalmadığı hallerde bırakmamı istedi. Diğer Özel hastane doktorum ise kan değerlerime dahi bakmadan ezbere 3 vitamin yazdı 3 ay boyunca bir kere ne durumda olduğuna yine bakmadı. Saygı konusunda asla bir adım ileri gitmeyen bir doktor ve emin olun gittiğim doktorların hiç biri Ayşe Hanım kadar efendi, saygılı ve güvenilir değillerdi. Bir kere bile kitabından bahsedip almamı istemedi. Sağlık ocaklarıda artık tüm gebeleri takip ediyor, tahliller istiyor Özel hastane doktorum bana bu tahlilleri sağlık ocağında yaptırayım mı diye soruma karşılık gel burda yaparız diye cevap verdi, gerçekten para peşinde olmayan bir doktor olsaydı istediğim yerde yaptırabileceğimi söylerdi. Bu nedenle artık sadece Ayşe Hanım' a gidiyorum istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptıracağım.Kısacası gitmek isteyen ve merak eden biri varsa gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim tecrübeli, bilgili, deneyimli, saygılı ve alanında uzman bir doktordur kendisi.