chp kesınlıkle kabul etmıyor oyunun gittiğini,bende gittiğini düşünüyorum,akp den giden oylar neden mhpye gitsinki,akp ye geri gelsin,Bu seçimden ümidiniz var mı arkadaşlar? Ben çok ümitsizim. Hdp barajı geçmesinde ne olursa olsun. Ne bilim chp geri alsın oylarını akpden giden oylar mhpye geçsin hdp almasın ya. yazıktır günahtır bizim paralarımızla maaş alıyorlar. Ama hala ısrarla hdp diyen emanetçiler var. İnanmak çok zor.
chp kesınlıkle kabul etmıyor oyunun gittiğini,bende gittiğini düşünüyorum,akp den giden oylar neden mhpye gitsinki,akp ye geri gelsin,
hayır cemaat ama çok az kısmı,cemaat mhpye vermez,chp verdı,ama gerçi sıradan halk vermedi,lakın hakan şükürn aldığı oy ortada,ben akp ye veren ama bu seçimde hdp verılen oylar demek istedin sandım,ama akp veripte hdp barajı geçer mhp düşer dıye mhp ye ciddi oy gitti,yada geri döndü diyelim,onlar geri gelecek kesınakpden giden oylar cemaat. geri dönmez.
hayır cemaat ama çok az kısmı,cemaat mhpye vermez,chp verdı,ama gerçi sıradan halk vermedi,lakın hakan şükürn aldığı oy ortada,ben akp ye veren ama bu seçimde hdp verılen oylar demek istedin sandım,ama akp veripte hdp barajı geçer mhp düşer dıye mhp ye ciddi oy gitti,yada geri döndü diyelim,onlar geri gelecek kesın
biat zihnıyeti,biat,yerle yeksan oldular,ama cidden dönen cemaatlide çok,Erdoğan düşmanlığı yuzunden fırsat bulsalar conıleri yanına alıp savaşcaklar türkiyede,dur bakalım az kaldı,ama eğer tek başına herhangı bır partı ıktıdar olmaz ıse o zaman dış güçlerın vatanımızı bölmek isteyenlerın ekmeğine yağ sürülmüş olacak,yanı kazanmış olacaklar,başaramış olacaklar,iç savaş planları,gezide tutmadı,17 aralıkta tutmadı,ama bu defa cidden bılmıyorum,İnşallah. Hdp yerle bir olsun yeter ki. Cemaatin alt kesimide inatla hdpye oy topladı doğuda nasıl bir zihniyetse.
bu türkeş olayıda böle mhp yi,diye düşünüyorumİnşallah. Hdp yerle bir olsun yeter ki. Cemaatin alt kesimide inatla hdpye oy topladı doğuda nasıl bir zihniyetse.
biat zihnıyeti,biat,yerle yeksan oldular,ama cidden dönen cemaatlide çok,Erdoğan düşmanlığı yuzunden fırsat bulsalar conıleri yanına alıp savaşcaklar türkiyede,dur bakalım az kaldı,ama eğer tek başına herhangı bır partı ıktıdar olmaz ıse o zaman dış güçlerın vatanımızı bölmek isteyenlerın ekmeğine yağ sürülmüş olacak,yanı kazanmış olacaklar,başaramış olacaklar,iç savaş planları,gezide tutmadı,17 aralıkta tutmadı,ama bu defa cidden bılmıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?