Beni alıntılasan da ortaya konuşmasan evlaefe?Hala 400 milletvekili diysunuz ya herkes anlayacagini anliyor hdp yi aklamanin bi baska yolu heralde bu
Beni alıntılasan da ortaya konuşmasan evlaefe?
Seçimlerden hemen sonra pkk nın faaliyete geçişini nasıl değerlendiriyorsun merak içindeyim.
Aramizda hainler var.Yillardir oldugu gibi...Bu ülkede iç hainler dış düşmanlarıda geçti artık
Allah sonumuzu hayr etsin
Merak iyidir tabiii
Hukumetin bassiz kalmasini istedikleri buydu chp destegiyle ozgurluk laflariyla tehditlerle hdp bunu yakaladi Turkiye bassiz kaldi alintilamam genel olarak polemige girmem ortaya atarim alan alir ustune
>>>İsrail'den seçim sonrası Erdoğan itirafıİsrail açıkça itiraf etti, Türkiye'de yapılan seçimlerin sonucu için “Erdoğan için kötü, İsrail için iyi” dedi.
Dis mihraplar diye dalga gectiginiz kesim bayram etti anlasilan o ki......
Bu konu gercek degil zaten internetten kaldirildi haber yanlış haberlere inanmayin"400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı" diyerek terörü eleştiren (!) bir Cumhurbaşkanı'na sahipken ben pkk nin desteklendiği asıl partinin hdp olduğundan bu kadar emin değilim artık...
Seçimlerden hemen sonra pkk nın faaliyetlerine tekrar başlaması tesadüf müdür?
Bunu sorun kendinize.
Bu konu gercek degil zaten internetten kaldirildi haber yanlış haberlere inanmayin
Aaaa a kizlar yapmayin sitemizde bile hala hdp ye oy vericimmm diyenler lutfen ayni temennilerinizi onlarda iletelim.Son derece zeki ve akilli insanlar bunlar.Yerin dibinde bat hdp ve yandaslari
Hukumeti kurabildiler mi koalisyonu becerebildiler mi bu gecici hukumetBu ulkenin cu.hurbaskani hala var.
Bu ulkenin basbakani hala var.
Su anda meclis var.
Bakanlar var.
Neresi bassiz ulkenin onu anlamadim ?
Al bas var yerlere goklere koyamadiginiz baskomutan reisiniz var.
Dis mihrak o mihrap degil bir de.
yahu kursalar ne olacak? sihirli değnekle okus-pokus mu yapacaklar? yine 19 yaşındaki çocukları öne sürmekten başka ne var ellerinde? anayasa değişse ne olacak mesela ne bekliyorsunuz? nasıl bir madde gelecek de terör bitecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?