Ayşe Hür: Yine HDP'ye oy vereceğim

Beni alıntılasan da ortaya konuşmasan evlaefe?
Seçimlerden hemen sonra pkk nın faaliyete geçişini nasıl değerlendiriyorsun merak içindeyim.

Tek basinaaa iktidar olamayisimizlaaaa yeni hukumet kurulamayincaaaa meydani bos bulann dusmanlarrrinn hain saldirilariii buuu diye secim oncesi bol bol duyucabilecegimiz turlu bahaneler siralanabilir.

Merak iyidir tabiii
Hukumetin bassiz kalmasini istedikleri buydu chp destegiyle ozgurluk laflariyla tehditlerle hdp bunu yakaladi Turkiye bassiz kaldi alintilamam genel olarak polemige girmem ortaya atarim alan alir ustune

>>>İsrail'den seçim sonrası Erdoğan itirafıİsrail açıkça itiraf etti, Türkiye'de yapılan seçimlerin sonucu için “Erdoğan için kötü, İsrail için iyi” dedi.

Dis mihraplar diye dalga gectiginiz kesim bayram etti anlasilan o ki......

Bu ulkenin cu.hurbaskani hala var.
Bu ulkenin basbakani hala var.
Su anda meclis var.
Bakanlar var.
Neresi bassiz ulkenin onu anlamadim ?
Al bas var yerlere goklere koyamadiginiz baskomutan reisiniz var.

Dis mihrak o mihrap degil bir de.

Bence asıl sorun hangi partiye oy verdiğimiz değil? Bu analamda seçenekte fazla değil aslına bakarsanız.
Türkiye siyaseti 3-4 parti arasında kilitlenmiş durumda. Herkes kendi yaşam tarzına göre, fikirlerine göre uygun bulduğu partiye oy atıyor. Kimse kimseye neden o parti diye sorma hakkına dahi sahip değiliz aslına bakarsanız.
Ama sorgulamıyoruz arkadaşlar, hesap sormuyoruz. Oy verdiğimiz siyasiler bir yanlışa düştüğünde kıral çıplaksın demek yerine var gücümüzle savunuyoruz biz oy verdik biz seçtik ne yaparlarsa en güzelini, en doğrusunu yapıyorlar diye düşünüyoruz. Malesef attıkları yanlış adımların bedelini HALK OLARAK beraber ödüyoruz. Birleşebildiğimiz tek yer belkide orası ACILARDA BİRLEŞİP LANET EDİYORUZ teröre ve vicdanlarımız rahatlıyor (!!!!). 30 senedir bu böyle böyle gelmiş ama ne olur böyle gitmesin.

Bu konu gercek degil zaten internetten kaldirildi haber yanlış haberlere inanmayin

Sayin Cumhurbaskani tutup caaanimm ulkeyi ortadan ikiye de bolse,
oylar geri gelmeyecek

Hukumeti kurabildiler mi koalisyonu becerebildiler mi bu gecici hukumet

Şaşırmadım bu kirli oyunları görüp bilip hatta vicdan dersi verip hala akp de akp diye nasıl tutturanlar varsa bu kadın da aynısını hdp için yapıyor.iki parti birbirinden beter ikisi de bu ülkenin başına gelmiş iki kardeş felaket

Neden şaşırıyorsunuz olmayacak şey değil.

yahu kursalar ne olacak? sihirli değnekle okus-pokus mu yapacaklar? yine 19 yaşındaki çocukları öne sürmekten başka ne var ellerinde? anayasa değişse ne olacak mesela ne bekliyorsunuz? nasıl bir madde gelecek de terör bitecek?

Bak onu ben de çok merak ediyorum. 400 verseydiniz, anayasa değişseydi böyle olmazdı deyip duruyor. Anayasa nasıl değişecekti de böyle olmayacaktı bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…