Doğuma Hazırlık Ayşe ismi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lila.vera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
53
0
96
38
Diğer
ya eşim ısrarla ayşe diyo(annesinin ismi) ayşe isminin önüne ne olabilir...ben hiç uygun bişey bulamadım...ayşeyi 2 isim olarak istiyorum da....fikrinize ihtiyacım var

Ela veya Naz olabilir kısa oldukları içinde Ayşe ye göre daha fazla kullanılır

Bu nasıl bir isim düşündüğünüze bağlı birazda Ayşe ismi güzel klasik ama modern düşünüyorsanız yanına bir modern isim bulabilirsiniz yada tek Ayşede olur

Ayşenur
Ayşe Deniz
Ayşe Melis
Ayşe Mina
Ayşe Dila
Ayşe Sena
Ayşe Ceren

Benim kızımın ismi ayşenur.Kimliğinede ayrı olarak yazdırmadık.Çok sevdik bu ismi........

Bir kızım olsun adı Ayşe olsun kısa kulağa hoş eşiniz hoş bir isim bulmuş :)

Modern isimlere bin basar :)

Ben de Ayse ismini cok seviyorum. 3. bir kizim olursa adini Ayse koyarim ama yanina birsey dusunmem.. Ek dusunuyorsan Ayse Ceren guzel.

yani güzel isim ayşe bende beğeniyorum...ama istiyorum ki ceren ayşe olsun..ama uymuyo...uyan bi isimde bulamadım doğrusu
enson ayse sevde diye düşündük..._?

Son düzenleme:
Ayşe ismi güzel tek olarakta kullanılabilir ama 2. isim istiyorsan ece koyabilirsin...
Ayşe ece olur gibi ...

Ayşe İkbal veya Ayşe İclal..
Şuan itibariyle bunlar geçiyor içimden:)
Hayırlısı olsun inşaAllah.

sizin annenizin ismi nedir
madem ikinci isim düsünüyosunuz oda anneannesinin ismi olsun

sorunu okuyunca ilk aklıma gelen kendi annenin ismi oldu...ben olsaydım tamam ayşe koyalım ama benim annemin isminide koyarım derdim...Veee en sonunda ikisininde ismini koymazdım

ya eşim ısrarla ayşe diyo(annesinin ismi) ayşe isminin önüne ne olabilir...ben hiç uygun bişey bulamadım...ayşeyi 2 isim olarak istiyorum da....fikrinize ihtiyacım var
tavsiyelerim;;;bade ayşe...bengi ayşe...ayşe berfin...lamia ayşe...ayşe zeren...ayşe su...ayşe seval...ayşe şeyma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…