Merhaba ben Aysegul. 170 boyunda an itibariyle 89.7 kg olan 5yasinda ikiz ogluslarinin annesiyim. Ogretmenim ve istanbul da yaşıyorum.
Kendimi bildigimden beri yemek yapmayı ve yemeye bayilirim. Ama sadece bu degildi kilo alma nedenim en büyük problemim bunun duygusal bir karsiliga baglamam oldu. Uzuldugumde sevindigimde kizdigimda sikildigimda...
ilk diyet maceram evlenmeden once olmustu. 76.5 i gormemle baslamis ve dort bes ayda 61 i gorebilmistim.
Evlendim ve bi kac ayda 68 leri gordum yine...derken zorlu bir hamilelik le 26. haftda bebeklerim dunyaya geldiginde 81 olmustum. Hastaneler..depresyon derken 86.5 i gördüm ve dur dedim. Bir yilda al ver 74 e kadar indim iki yil boyunca da sabit kaldim.sonra yine al ver al ver falan filan derken 84 oldum.. son iki ayda da ne oldugunu anlayamadan 92 yi gordum.
Bu pzt itibariyle sağlıklı yasamaya basladim. Ve her gece yatmadan imajinasyon yapiyorum... tum vucudumu ayrıntılarıyla zayif halimle hayal ediyorum ve oyle hissediyorum. Daha mutluyum. Daha saglikliyim. Tum sindirim problemlerim bitti. Yemek yerken çabucak doyuyorum. Hatta ayyh sistim yaaaw bile diyorum ( oyle olmasa bile
) boylece daha once yaptigim hatalari yapmıyorum.
Hedefim se kendimi aynada gordugumde vayy bee diyecegim hale gelmek
Ilk hedefim hizla son alti ayda aldigim 12 kiloyu 3 ayda vermek..
♡♥♡♥
♥ 78 ♥~~~~~ARALIK
♡♥♡♥
İkinci hedefim hamilelik kilolarini vermek. ..
♡♥♡♥
♥ 68 ♥
♡♥♡♥
Ve son hedefim evlendigim kiloya dönmek...
♡♥♡♥
♥ 61 ♥
♡♥♡♥