• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım senin bıçaktan aldım bugün diadan. pembiş aldım:23::23::23:

Canım benim seninde çeyiz topiğin varmış yeni görüyorum ama bende çoğu resim çıkmadı. Güzel günlerde kullan tatlım benim.

Canımm , senin çeyizciklerin burada varmış şimdi gördüm , hepsi çok güzeller , çok şirin :))

Güle güle kullan inşallah mutlulukla ,

darısı başıma inşallah bende bir an önce tamamlamak istiyorum herşeyimi :)

Canımm , senin çeyizciklerin burada varmış şimdi gördüm , hepsi çok güzeller , çok şirin :))

Güle güle kullan inşallah mutlulukla ,

darısı başıma inşallah bende bir an önce tamamlamak istiyorum herşeyimi :)

teşekkür ederim canım :54:

sende bir an önce tamamlarsın merak etme önemli olan başlamak:8:

yine boş durmadın he :9: al al çok güzeller :16:

teşekkür ederim canım:) iş çıkışı gidip çeyrek alıcam ve kartımda çok az yer kalacak oda harçlık olacak bana. istesem de ayın 6sına kadar bir şey alamıycam. kendimi böyle zapt ediyorum:1::1:

teşekkür ederim canım:) iş çıkışı gidip çeyrek alıcam ve kartımda çok az yer kalacak oda harçlık olacak bana. istesem de ayın 6sına kadar bir şey alamıycam. kendimi böyle zapt ediyorum:1::1:

canım alamazsın ki bugün ta kapalı çarşıyı bile aradım yani o derece herkes çeyrek yok diyo başka bişey demiyo.
olsun ama bu aldıklarına değer iyikide almışsın :16:

canım alamazsın ki bugün ta kapalı çarşıyı bile aradım yani o derece herkes çeyrek yok diyo başka bişey demiyo.
olsun ama bu aldıklarına değer iyikide almışsın :16:

teşekkür ederim canım. bende az önce haberleri okudum her yerde yokmuş. bakalım sorarım bir kaç yere varsa alırız yoksa da kısmet:)

teşekkür ederim canım. bende az önce haberleri okudum her yerde yokmuş. bakalım sorarım bir kaç yere varsa alırız yoksa da kısmet:)

telefonu açıyorlar ya direk çeyrek cumhuriyet hiç bişey kalmadı diyolar :1:

kızlar sonunda ilk sayfamı düzenledim herşey orada var. ama henüz çok düzenli değil uğraşamadım fazla sıkıldım:4::35:

Back
X