ayşegül'ün çeyiz köşesi

hahah hemen gidicez pazar burda salı günü söz verdi gidiyoruz aradı beni dedim ya az kalmış gidelim lütfen oda tamam dedi ya kıyamadı bana :17:
o tepsiyide alıcam artık mecbur napim her zaman gidemiyorum ki indirime giriceğide yok zaten :19:
fenerden de senin aldığından bide açık pembesinden istiyorum ama ikea da yok galiba :50:

İyi bakalım gidin gezin:) tepsinin bence de indirime gireceği yok. bu arada ben 12 tl ye almıştım:))) pembe benim eklediğim gibi canım başka bir tonu yok

İyi bakalım gidin gezin:) tepsinin bence de indirime gireceği yok. bu arada ben 12 tl ye almıştım:))) pembe benim eklediğim gibi canım başka bir tonu yok

koçtaşda var galiba o dediğim pembe .. neyse bende 20 ye mecburende olsa alıcam yani çok beğeniyorum :1: tabi yakınsın hemen haberin olunca uçarak gidiyorsun benim öyle bi şansım malesef ki yok:50:

gecen gun ikeaya gittim ellerim bombos ciktim. :) evimize yakin diye sonra alirim yeaa dedim :) siz boyle aldikca kosup alasim geliyor. aysegulcum ikea cok bomba seyler getirmemis mi bayildim :) leylekli bardaklar gordum pembeli falan alicam :) aldiklarin daaaaa sahane!!

koçtaşda var galiba o dediğim pembe .. neyse bende 20 ye mecburende olsa alıcam yani çok beğeniyorum :1: tabi yakınsın hemen haberin olunca uçarak gidiyorsun benim öyle bi şansım malesef ki yok:50:

beğeniyorsan al aklında kalmasın bence de. ikea ya yakın olmak güzel arada geziyorum:)

İyiki var şu ikeaaa :16::16:
Pembe feneri bende odama almak istiyordum sonra kaldı gercekten çok şeker :16:
süpürgende cok güzel canım kücük olması cok daha iyi benim içinde boyutu önemli sonra onu nereye koyarım ben :26:
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :54:

gecen gun ikeaya gittim ellerim bombos ciktim. :) evimize yakin diye sonra alirim yeaa dedim :) siz boyle aldikca kosup alasim geliyor. aysegulcum ikea cok bomba seyler getirmemis mi bayildim :) leylekli bardaklar gordum pembeli falan alicam :) aldiklarin daaaaa sahane!!
:D bana da yakın sonra alırım diye bıraktığım çok şey var o beyaz üzeri güllü 3 lü tenekelerden alırım alıırm diyorum ama kısmet olmadı bir türlü:1: teşekkür ederim bu arada:54:
alıcam zaten aklımda kalcağına çeyiz hanemde kalsın :1: evet ya çok güzel bir duygudur kesin ayh

:D sende inş. biran önce gelir ve bütün istediklerini bulursun inş:)
İyiki var şu ikeaaa :16::16:
Pembe feneri bende odama almak istiyordum sonra kaldı gercekten çok şeker :16:
süpürgende cok güzel canım kücük olması cok daha iyi benim içinde boyutu önemli sonra onu nereye koyarım ben :26:
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :54:

süpürge benimde hoşuma gitti çalışırken öyle çok sesi de çıkmıyordu ufak tefek çekim gücüde iyi yeterde artar bile bana el süpürgesi de aldım zaten.

canım benim indirimden falan haberim yok:) sen öğrenirsen bana da söyle:1::1:

sanki bikere senden duymuştum demekki yanlış hatırlıyorum :1:
nike satışa girmişte alsammı derken aklıma o geldi de turkcellinde varmış kampanyası biraz düşünim bakim ihtiyacım var spor ayakkabıyada :1:

sanki bikere senden duymuştum demekki yanlış hatırlıyorum :1:
nike satışa girmişte alsammı derken aklıma o geldi de turkcellinde varmış kampanyası biraz düşünim bakim ihtiyacım var spor ayakkabıyada :1:

hımm iyi bakalım hep çeyiz çeyiz olmuyor kendinlede ilgilen biraz:)

yeni çeyizlerimin resmini kendim de çektim . biraz büyük resimler ama idare edin artık:)
jqdc.jpg

cvyf.jpg

ayşegülcümmm ne güzel şeyler almışsın. en kısa zamanda ikea yapmak lazım :) bu arada dondurmalık mı o renkli olanlar bayıldım nerden aldın ki :) ?

hepsi ikeadan mı bunların yaa. fener ve silikon kalıba bayıldım
ilk resimdeki pembelerin hepsi ikea . bende çok sevdim onları:16:
evet canım çok şekerler ya bayıldım resmen fener 7.99 da mum ve pecetenın fıyatını bılmıyorum :1:
yanlış hatırlamıyorsam peçe 3 küsür tl, mumlarda 6 tl küsür bir şeydi. daha az da olabilir ama fazla olamaz:1:
ayşegülcümmm ne güzel şeyler almışsın. en kısa zamanda ikea yapmak lazım :) bu arada dondurmalık mı o renkli olanlar bayıldım nerden aldın ki :) ?

teşekkür ederim canım. evet dondurmalık ama boyu biraz büyük tam istediğim gibi içlerine tatlı yapıp koymayı düşünüyorum:)
tepeüstü ikeanın orda real varya oradan aldım 10 tl.

Şekercim ben İzmirdeyim. Real falan bilmiyorum :) Ama çok beğendim ben de böyle bir şey arıyorum :) Paşabahçede gördüm pespembe aşık oldum ama tanesi 8 liraydı. 6 tane almayıdüşünüyorum. Başka yerlere de bakıcam bulamazsam el mahkum alıcam :)

Şekercim ben İzmirdeyim. Real falan bilmiyorum :) Ama çok beğendim ben de böyle bir şey arıyorum :) Paşabahçede gördüm pespembe aşık oldum ama tanesi 8 liraydı. 6 tane almayıdüşünüyorum. Başka yerlere de bakıcam bulamazsam el mahkum alıcam :)

bence 1 tanesi 8 tl çok fazla bu tarz dondurmalıklar hemen hemen çoğu marketlerde falan oluyor sen gezerken çevrene iyi bak:))

Back
X