Ayşe'nin Diyet Günlüğü

sabah 1 kase nesfit+yarım yağlı süt
ara 1 bardak neskafe ve 5 i 1 arada çay
öğle 1 kase mercimek çorbası +2 tane biber dolması +1 kase yoğurt

15.00 de 1 portakal 2 avuç kuru üzüm (regl döneminde insanı freniyo ama kalorisini hiç merak etmedim)
16.00 da 1 5 i 1 arada bitki çayı
19.30 da 1 kepçe barbunya yemeği +salata41 bardak ayran ve 1 dilim beyaz ekmek
kaçamak olarak da çayın yanında 1 dilim mısır unlu kek yedim sanırım artık yeme olayını kapattım bu günlük daha ne olsun günlük demi :)

malum haftasonu günleri daha zor oluyo diyet iyi ki ev hanımı olmamışım bunun bi katı daha olurdum herhalde
sabah 11.30da kalktım on iki gibi kahvaltıya oturdum
kayınvalidem sağolsun yağlı yağlı bi börek yapmış ki ayıp olmasın diye mecburen yedim
artı sofrada ne varsa beyaz peynir 3 tane zeytin bol bol reçel ve tahin pekmez
arada 1 neskafe şekersiz yoktu evde onu da şekerli içtim ayrıca 1 portaaakal ve yarım armut
akşama da 1 kase şehriyeli tavuk çorbası ve fırında patates vardı birazda ondan aldım
haaa bu arada neskafenin yanında da hatırı sayılır bi çekirdek çitledim :)
ayyyy hepsini yazınca bi pişman oldum ki sormayın
5 i 1 arada çayım da yoktu evde inşalah daha yemem bu günlük

canım, önce kararın için kutlarım
ben de cuma yarışmalarında yarışıyorum fakar sana sunu söylemem lazım
cok yiyorsun rejime göre
ben de aynı sekilde yiyorum bu ara ve kilo vermek cok zor böyle su ve spor yapmadıkça..

o kaçamakları bir kere yaptıkmı devamı geliyor o yuzdne pzt den itibaren artık kaaçamak da yok diyerek kendine bir söz ver bence

bu da benim bir görüşüm ve tavsiyem

pazar günü de ne inciler döktürdüm en iyisi söylemeyeyim pazartesi yeni bi gün olsun
bu arada regl sonrası kilo almışım millet öncesi alır bende yemekten sonrasında :) 62.000olmuşuuuuum

ben bayağıdır yamamışım
ama şimdi başlıyorum salıverme evresinden sonra yine sıkı tempoya alacağım kendimi ama öyle sanmayın ki kendim ne yapabilirsem o kadar diyet yapıcam çünkü kendimi kasınca sonra patlaması daha çok oluyo
sabah işe gitmeden önce 1 bardak sıcak süt ve 2-3 tane kuru erik
arada 1 neskafe şekersiz o olmazsa olmazım
öğle yemekçi kadınımızın ani istifası sonucu kendi kendimize yemek yapıyoruz ve bugün peynir zeytin labne hazır çemen ve fındık ezmesi çayla beraber kepek ekmeği eşliğinde kahvaltı yaptık
evet biraz fazla oldu ama olsun diyet yapıcam diye çirkin şeyler mi yiyeyim

pazartesi günü tartılmaktan korkuyorum
aklımda şu var acaba 5 gün 5 kilo diyetini denesem mi ki bilemiyorum

ne yazik ki diyet icin cirkin seyler yedigimiz oluyor, lahana kapuska,pirasa, ama saglikli ne yapacaksin

evet bugün itibarıyle bi 10 gün içinde minumum 2 kilo vermeye kararlıyım hemde çok kararlıyım
sabah 1 orta boy patates haşlayıp baharatlayıp yanında da 1 bardak mısır püsküllü çay içtim
arada 1 şekersiz neskafe 1 fincan da 5 i 1 arada çay içtim
öğle patates salatası yedik arkadaşlarla ama içine 1 soğan dordadım yağ ve tuz koymadım bu bile bişey 1 fincan şekersiz çay yanında
ara 1 fincan şekersiz neskafe ve 1 fincan çay
akşamda patates çok azıcık yoğurt dökücem üstüne ve bol bol su
bugün 1,5 litre su içtim çaylarla da toplamda 3 litreye ulaşmıştır herhalde
200 tane mekik çekicem şimdi

bugünkü bildirimim sabah 1 tane salatalık
ara 1 fincan neskafe
öğle salatalık domates roka ve yaşil biberden oluşan salatalık sadece limonla
ara 1 fincan türk kahvesi tek şekerli ve 3 tane havuç
akşam da 1 kase mercimek çorbası ve havuç salatalık ve rokayla salata yedim
su galiba az içtim bugün hararet var çünkü oysa ki yemeklerimin hepsi ya minumum tuzlu yada tuzsuz du

bugün et günüm sabah 2 haşlanmış but
öğle 1 ton balığı ama yanında kepek ekmek yedim akşama da 2 but hakkım var suyumu da bol bol içtim

akşamda 2 tane fırında tavuk bagt ve 1 kase yoğurt yedim oooh doydum galiba
bu arada kilo çizelgesi de yapabildim yih huuu

bugün diyette 4. günümdü sabah 2 tane portakal
öğle 1 armut 1 elma 1 portakal ama bunları 3 arkadaş yedik :)
yine neskafe ve çaylar

çok kolay geçti sandığımdan daha iyiydi bu hafta
sabah 2 yumurta yedim
ara 1 neskafe
öğle 2 yumurta 1 kase yoğurt veee maalesef kepek ekmeği de yedim bugün birazda fındık ezmesinden kaçamak yaptım
ara 1 neskafe
akşam 2 yumurtayı tavada yapıcam omlet misali
kociş açlıktan ölme de diyo beni hiç böyle görmemiş garibim
haklı da aslında dün tüm gün meyveyle yaşadım resmen kendim bile inanamıyorum
cumartesi ve pazar serbest gün yih huuuu

ayşee kahve içmeeeeee selülit yapıyor, şekersiz kilo aldırmaz ama tıkar bağırsak tembelliği yapar, bağımlılık da yapar. bana bakarmısın sanki sigara bu özel bi diyet mi ne bu kadar yumurta kız gıdaklıycan he gördüm tamam 5 günde 5 kilo... dene bakalım ama bana garip geliyor tek yönlü, bitmiş diye yazıyorum yoksa şevkini kırmak istemem. ömür boyu yapabileceğimiz şeylere girişmek lazım canımcım, bitir de normal listeleri görelim. canım fındık ezmesi çekti kız allah netmesin seni

valla yapcak bişey yok ben zaten kahve bağımlısıyım benim tek duamdır hasta falan olmayayım da kahveden uzak kalmayayım diye
ben sevdim 5 günde 5 kilo diyetini bu hafta da yapmayı düşünüyorum haa 1 kilo vermişimdir 5 günde ama olsun o kadar da ben normalde boğazımı tutamadığım için 200gr ancak veriyorum haftada. spor da yapmıyorum haftada 200-400 mekik ancak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…