BISMIALLAH !
Evet 100 KG 1.63 BOY ! Nefes nefese kaliyorum, herseye eriniyorum, kolestorol varmis bide onu ögrendim :/....Veee istedigimi giyemiyorumDaha 22 yasindayim yeni evliyim daha bebegim bile yok...
Yarin 3 OCAK 2013 = 100 KG ile uzuuuuuuuuun yolculuguma basliyorum ve sizlerden birbirimize destek olmanizi bekliyorum arkadaslar cunku kilolu obez olmak insanin ruh haline coook yansiyorVee uzun yola cikiyorum hedefim 6 KG ! Yani 35 KG !
Yarin gorusmek uzere arkadaslar
adaşım merhaba,çıktığın yolda başarılar diliyorum inşallah en kısa zamanda hedefine yılmadan ulaşırsın.
ben ayşe 42 yaşındayım 103 kiloyum 156 boy .bende bir kaç gün önce karar verip başladım.birde sen daha çok küçüksün o kilolarla yıllar o kadar çabuk geçer ki hiç anlamassın bile,o yüzden girdiğin bu yolda azimle kararla yürü hedefine ulaş canım.önünde o kadar güzel yılların var ki o yıllarda neden güzel bir fizikle yürümeyesin?yalnız hiç bir şey yapılmıyor,burada bizimle aynı kaderi paylaşan kişilerle elele başarıcaz,yeterki burdan kopma tatlım.
Merhaba Ayse abla :)
K.bakma yazamadim giremedim bir kac gun....Zaten diyetime baslayamadim annemlerdeydim annemin o guzel yemeklerini yiyip oyle yola konulayim dedim :/ Ayse abla birlikte yuruyelim bu yolda ben zayiflarsam annem cok mutlu olucak kadin yazik kac yildir kizim zayifla diye diye dilinde tüy bittiBen artik zayif biri olmak istiorum bir yere giderken tam 1 saat ne giycem diye dusunuyorum artik dugunlere bile gitmiyorum cunku icine girdigim kiyafet yok ! Iyice kendimi eve kapatim Ayse abla ben yarin basliyorum beraber baslayalim
Allahim herkeze irade versin insallah !
aminn tatlım.
anneciğinin yemeklerini yemekle iyi yapmışsın,yarın zayıflamaya başlıyorsun nasıl olsa yemeseydin aklın kalacaktı
aynı sorunları zaman zaman ben de yaşadım,kendimizi eve hapsettikçe daha çok kilo alıp çuvallara bile sığamayacak hale geliyoruz.yarından tezi yok yürüyüşe başla tatlım,en az haftada 4 kere 40 ar dakika yürümelisin.hatta imkan varsa spor salonuna git.belediyelerin çok güzel spor salonları var bayanlara özel ücretsiz ben 1 yıl gitmiştim çok faydası olmuştu.ben bir kaç gündür rejim yapıyorum senin için yarın bir daha başlarımsabah aç karnına ılık su iç mutlaka.gün boyunca en az 2 litre de su iç canımcım,hadi kolay gelsin tatlım takipteyim
Evet Ayse abla aynen yuruyuse baslicam en az 4 km yurucem hergun yagmur kis demeden....Yemin ederim biktimmm....Birbirimizi takip edelimm ztn nerdeyse ayni kilodayizOglenleri filan ne yiyorsun ?
ayşecim dün yediklerimi diğer bölümde paylaşmıştım senin için burayada kopyalıyorum
''yarın sınavım var ders çalışacağıma oturdum forum okuyorum nolcak benim halim
neysem
sabah(08.00)
ballı tarçınlı elma sirkeli limonlu ılık su
1 kupa bitki çayı,tarçın çubuklu
1 ince dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates,dere otu,sivri biber,marul
1y.k lor peyniri (spor yapanlara mutlaka öneririm)
ara(11.00)
az şekerli sütlü kahve
öğlen(14.00)
lor peynirli yağsız tuzsuz salata(yemek yemeği unutmuştum salata yapim bari dedim)
ara(16.00)
yarım nar
1y.kaşığı yoğurt
akşam(18.00)
yumurtalı ıspanak
yarım tabak az yağlı az tuzlu makarna
(19.00)bide kaçamağım oldu benim oğlanlar çiğ köfte almış 1 lavaşla biyajcıkında köfte yedim
ara(10.30) 1 mandalina,1 y.k yoğurt(meyvelerin yanında mutlaka 1kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt için)
ders çalıştığım için uykum açılsın diye yeşil çay içtim
vee bol bol su... dünden beri spora gidemedim ders çalışıcam diye pazartesi artık..!!
:126:
Pekiii Ayse abla cayimizi sekersiz icersek cubuk tarcin koyabiliriz yani extra kalorie degil dimi ?
Iradeeee !!!!
Evet bugun basladim ve cok mutluyum cunku 6 km yurudum !!! hergun yurucem insallah bu kadar !
Sabah 12h (Gec kalktim !!) :
3 dilim kepek ekmek
25 Gram Light Beyaz Peynir
3 Domates ( Ama su koktel domateslerden kucuk olan)
Oglen 16h :
300 gram haslanmis taze karnibaha
160 gram hindi eti
3 dilim kepek ekmek
Saat 18 gibide bir tane trabzon hurmasi yicem tatli niyetine, aksam yemegi yemiyorum cunku ztn geç yedim
ayşecim naptın sen yediklerimize dikkat edicez dedik ölüm orucuna başlıyoruz demedik ki:44:
mutlaka 6 öğün beslenmelisin canım 3 ana 3 ara.
ekmek öğünlerde 1 er dilim yeterli oluyor,domates,salatalık,yeşilliklerden istediğin kadar yiyebilirsin onlarda kalori 0 denecek kadar az.
kahvaltına haftada 3 gün yumurta ekleyebilirsin,3 adet zeytinde.
ara öğünlerde herhangi meyveden 1adet yiyebilirsin(meyveleri mutlaka 1 y.k yoğurt yada yarım çay bardağı sütle tüket)
diğer ara öğününde mesela 4 ceviz yada 8 fındık yada 5 badem.
hergün salata yoğurt tüketmelisin canım.
akşamları sebze salata mesela.
yatarken 1 bardak süt.
bol su
bol bitki çayı
bol yürüyüş
eğer gün içinde bunları yemessen sağlığın bozulur,verdiğin kilo kalıcı olmaz,yüzün çöker bi sürü şey.
(geçen sene dr.gürkan kubilaya gitmiştim 8 ay o tembihlemişti bunları bende sana yazdım)
Selam sevgili gunlugum :
Bugun ikinci gün vee ben hala irademi koruyorum ! cok mutluyum ! cunku artik sabretmeye calisiyorum emek vermeden basari olmaz ztn dimi ?
6 KM yurudum
Sabah :
3 dilim kepek ekmek, 25 gram light peynir, domates
Oglen : Ton balikli salata, iki dilim kepek emek
Ara Ogun : Tarcinli Süt
Aksam : 1 Muz, 1 mandalina yaninda sut
Vee bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?