Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

neyse kızlar tek başıma hepinize yeterim evvel Allah ama kalbinizi kırmak istemem. bugün anneler günü güzel bir pazar sabahı bu kadar gergin olmayın relax

kendimi ifadede sorun yasadgmi dusunmuyorum. anlamak istedigi gbi anlayablr herkes . hayrli sabahlar bu arada
Sen buradaki butun kadinlari "et parcasi" yerine koyarak hakaret ettin. Hala da civik konusmalarla yag gibi uste cikmaya calisiyorsun. Buradaki insanlara ciddi ciddi bir ozur borclusun.

neyse kızlar tek başıma hepinize yeterim evvel Allah ama kalbinizi kırmak istemem. bugün anneler günü güzel bir pazar sabahı bu kadar gergin olmayın relax
Aman ondan eminim su cümleleri kuran biri bence de tek başına herkese yeter de yanlış gelmiş olmalısın burasi siyaset topigi cennet Mahallesi değil.

Asıl hemcinsimizin başimizi örtmemize olan tavri bizim özgürlügümüze getirdiği bir eleştiri.
Özgürlük, seçim yapma hakkini kullanmaktir.
Ben istedigimi giymeyi seçiyorsam özgürüm.
O zaman saçima toka takmayi secersem de, fön cektirmeyi secersem de, başimi örtmeyi secersem de bu benim kararimdir ve baskalarina bana karisma hakkini vermez.
Ben kimseye basini ört demiyorsam, ki demiyorum cunku beni ilgilendirmez, kimse de benim basimdaki ortuye yorum yapamaz cunku bu da onu ilgilendirmez.
Artik bu konulari gecmek lazim.
İnsanlarin dini inanclarini da siyasete mal etmemek ve onlarin uzerinden oynamamak lazim.
Zira cok sıkıldık bu durumdan...

Valla alınıp satılan bir et olmadığım için düşünemiyecem.
Bayılıyorum ya 'biz açıklara karışıyor muyuz' diyip de 2 sn sonra içinizdekileri böyle döküvermenize.

sayfalardır en ufak hakaret tartışma polemik olmadı ve kimse kimsenin seçimine laf etmemişken neden topiğe pat diye atlayıp konun içeriğini bilmeden yapılan yorumları okumadan bu denli şuursuz yorum yaptın anlamadım...

tek bir yorum göster birbiriyle zıtlaşan provakatörlük yapmak seninki uslup zaten sıfır insan nerde olursa olsun kendini bir şekilde belli ediyor...

onca kişi yazdı saygı içerisinde sen neden saygısızlık yaptın sabah sabah neye doldun da burda taştın anlamsız gerçekten

Demek düşüncenin 40 da biri bile değildi ha.
Dur tahmin edeyim düşüncenin devamı 30- 40 kişiyi bir otele doldurup yakmak mıydı. Hani yapılmayan şey değil. Et met diyince o da aklıma geldi.

cumhuriyeti savunup basortusunu yerden yere çalmakda nedir ya. evet Ataturkede saygimiz sonsuz. ama Tayyip e de saygimiz sonsuz olmalı. sonuçma suan basimizdaki önder ataturk degil o bir devirdi ve kapandı btti. Allah rahmet eylesin

sizin şu yorumunuzdan sonra bir şey yazmıyacagım ....bu nedir ya bu nasıl bir karşılaştırma ve o devir kapandı deyip ne kadar hafife alınıyor

he he sen haklısın

20 sayfa ne tartışma, ne polemik.. açığı kapalısı tam istenilen gibi cevaplar vermiş, sorun yok, kavga yok.. ama biri çıkıp kapalılığın faziletlerini (!) yazıyor ve olay kopuyor.. işin ilginç yanı bunu yapan insanda "bizi dışlıyurlar" diyen kesim.. ne ironiktir ki verdiği örneklerle bizzat dışlayan kesim aynı zamanda..

bir kapalı olarak yazayım; daha kırmızı et (!) olarak görünmek için kapanmıyorum, bir lolipop olarak üzerime sinekler konmasın diye de kapanmıyorum.. Valla kimse kusura bakmasın, ya da baksın çok dert değil.. çarşaflılara ciddi bir ön yargım var.. hah tam da bu yukarıda yazılanlardan dolayı.. bir geldin bir çuval inciri rezil ettin sevgili üye..

Lolipoptan sonra bittim :)

Ne güzel bir mesaj bu.

Ben kapaliyim ve cok güzel giyiniyorum annem açık kayınvalidem de açık 18 yaşımda kapandım çok özgürüm okuyorum çalışıyorum kimse beni ezemez çok şükür ezmeye çalışanda yok evliyim çok saygılı bi eşe sahibim güzel bi hayatım var özgürlüğün tadını çıkarıyorum şimdi tek yapmam gereken sahip olduğum güzel şeyler için rabbime şükretmek

çarsaflilara ön yargin şu yuzden canm. asıl kapanma şeklidir carsaf kuranda gecen de carsafdir kedi uzanamadigi cigere hep mundar der. o bakimdan yani ayy valla yeter sıkldmm artkk

çarsaflilara ön yargin şu yuzden canm. asıl kapanma şeklidir carsaf kuranda gecen de carsafdir kedi uzanamadigi cigere hep mundar der. o bakimdan yani ayy valla yeter sıkldmm artkk

hayır ondan değil, çeneniz yüzünden.. ayrıca ben kedi de değilim sende ciğer değilsin.. he bir senin yaptığın doğru hepimiz yanlışız..

sizi kırdgmi dusuyrum ustune yuruncek birini secmek istediniz bu ben oldum bence uzatmayin daha fazla zira sıkıldım

insanların kapalı yada açık olmaları çok önemli değil insanların aklında çarşaflı yada kapalı yada açık olması kalmıyor.

insanların aklında insanlık saygı sevgi kalıyor yani görünüşünden çok insanlıgın kalıyor.

bence bunu sen bir düşün beyzacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…