- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Sen buradaki butun kadinlari "et parcasi" yerine koyarak hakaret ettin. Hala da civik konusmalarla yag gibi uste cikmaya calisiyorsun. Buradaki insanlara ciddi ciddi bir ozur borclusun.kendimi ifadede sorun yasadgmi dusunmuyorum. anlamak istedigi gbi anlayablr herkes . hayrli sabahlar bu arada
Aman ondan eminim su cümleleri kuran biri bence de tek başına herkese yeter de yanlış gelmiş olmalısın burasi siyaset topigi cennet Mahallesi değil.neyse kızlar tek başıma hepinize yeterim evvel Allah ama kalbinizi kırmak istemem. bugün anneler günü güzel bir pazar sabahı bu kadar gergin olmayın relax
Hep oyle olmuyor mu? Persembenin gelişi carsambadan belli herzaman, birileri hep bunu yapiyor maalesef...Konu basortusunden Kabeye, Ataturk'e nasil gelmis anlamadim.....
Aynen öyle sonra topigi okumadan terbiyesizlesenler olmuş yoksa konu ilk sayfadan itibaren gayet güzel ilerliyordu.kimse kapanmaya ya da kapalı kadınlara bişey dememistiHalbuki ilk başta bu topikte farkli gorusteki her insan ayni çatı altında birleşmisti
Valla alınıp satılan bir et olmadığım için düşünemiyecem.bende çarfalıyimm allahmaa binlerce şukur. ben o zaman köle oluyorum herlade allahim yarabbim asıl özgurluk şu demek arkaaşlar kişinin kendi iradesiyle nasil giyinecegine karar vermsidir. ben karisiyomuyum açık giyinen bi hanıma banane kardesim kendi yancak ahirette ben yanmycamki onun yerine he belki ben kapaliyimdir atyrum ama Allah c.c benim huyumu sevmez cennet giremem başka açık bir kadinin ahlakını cok sever namazı tamdir onu cennetine koyar. Allahın takdiri ilahisi .. basortumuze ne taktınız ama ya vallahi skıldım artk. bana görede çarsafliyim özgürüm bedenim sdce banaait bende bunu hissedyrum. siz bi kasaba gitseniz atyrum en öndeki gunse grmus eskimis etimi alirsiniz yksa arkaada gizli kalmiş kıpkirmizi parlayan etimi alrsiniz bi düsünuñ derim ben
neyse kızlar tek başıma hepinize yeterim evvel Allah ama kalbinizi kırmak istemem. bugün anneler günü güzel bir pazar sabahı bu kadar gergin olmayın relax
Demek düşüncenin 40 da biri bile değildi ha.bide işinize gelince özgürlugu savunuyosunuz . 2 dakka knustum kısıtlamaya calsysunuz konusma özgurlugumu. aayyy dediklerinizle tezat dusuysunuz. bu arada canlar ben dúsüncemin 40 da 1 ini bile acklmadim daha size smdi bir ayetle karsilik vereyim diycem ama yok ayetide inkar edersiniz sizi dinden çkarmyim smdi
cumhuriyeti savunup basortusunu yerden yere çalmakda nedir ya. evet Ataturkede saygimiz sonsuz. ama Tayyip e de saygimiz sonsuz olmalı. sonuçma suan basimizdaki önder ataturk degil o bir devirdi ve kapandı btti. Allah rahmet eylesin
Lolipoptan sonra bittim :)20 sayfa ne tartışma, ne polemik.. açığı kapalısı tam istenilen gibi cevaplar vermiş, sorun yok, kavga yok.. ama biri çıkıp kapalılığın faziletlerini (!) yazıyor ve olay kopuyor.. işin ilginç yanı bunu yapan insanda "bizi dışlıyurlar" diyen kesim.. ne ironiktir ki verdiği örneklerle bizzat dışlayan kesim aynı zamanda..
bir kapalı olarak yazayım; daha kırmızı et (!) olarak görünmek için kapanmıyorum, bir lolipop olarak üzerime sinekler konmasın diye de kapanmıyorum.. Valla kimse kusura bakmasın, ya da baksın çok dert değil.. çarşaflılara ciddi bir ön yargım var.. hah tam da bu yukarıda yazılanlardan dolayı.. bir geldin bir çuval inciri rezil ettin sevgili üye..
20 sayfa ne tartışma, ne polemik.. açığı kapalısı tam istenilen gibi cevaplar vermiş, sorun yok, kavga yok.. ama biri çıkıp kapalılığın faziletlerini (!) yazıyor ve olay kopuyor.. işin ilginç yanı bunu yapan insanda "bizi dışlıyurlar" diyen kesim.. ne ironiktir ki verdiği örneklerle bizzat dışlayan kesim aynı zamanda..
bir kapalı olarak yazayım; daha kırmızı et (!) olarak görünmek için kapanmıyorum, bir lolipop olarak üzerime sinekler konmasın diye de kapanmıyorum.. Valla kimse kusura bakmasın, ya da baksın çok dert değil.. çarşaflılara ciddi bir ön yargım var.. hah tam da bu yukarıda yazılanlardan dolayı.. bir geldin bir çuval inciri rezil ettin sevgili üye..
çarsaflilara ön yargin şu yuzden canm. asıl kapanma şeklidir carsaf kuranda gecen de carsafdir kedi uzanamadigi cigere hep mundar der. o bakimdan yani ayy valla yeter sıkldmm artkk
sizi kırdgmi dusuyrum ustune yuruncek birini secmek istediniz bu ben oldum bence uzatmayin daha fazla zira sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?