Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

4-5 sene önce kopyadan dolayı KPSS'de kıyamet koptu. O zaman hasıraltı edildi de şimdi çıkarlar çatışınca mı kopya doğrulandı. Yatırsanıza bunu masaya...

O dönem hata yapanlar şimdi gerçekleri gördüler(!) peki düşmanımın düşmanı benim dostumdur diyenlere ne demeli ?

Çıkarlar uğruna her şey mübah !

kimi kadın ve kızlar sırf daha çekici ol k ve ilgi görmek için kapanıyor...aslında kapanmada değil bu..o derece süslü ki başlarına şal gibi bir örtü örtüyor onu da bele kadar sarkıtıyorlar..tepeleri sanki tas koymuş gibi duruyor...
altta streç jean pantol, kaş göz boyalı,en az 10 pontluk ayakkabı ile dolanıyorlar..

Yazayımda öyle gideyim ; Çevreci çevreci diye gezinenler ki ben de çobanlığı seçip buraya yerleştim, yani doğayı seviyorum geçtiğimiz hafta buralara binlerce çakal saldılar. Kaz dağlarında yaşasınlar doya doya diye. Hayvanlar açlıktan ne yapacağını şaşırdı ve dün kuzulu bir koyunumuzu yediler, 1 koyunda kayıp. Şimdi bu özgürlük müdür ? çevrecilik mi ? yoksa cahillik mi ?

Bekleyin fotoda geliyor...

Hukuk coktan beri bitik zaten.. Geldikleri gun bitirdiler hukugu, gecenlerde Cem Uzan ve dolayisi ile Imar bankasi mudilerine 2003 te yapilan muamelyi anlattim 2015 secimleri topiginde. adamlar aninda bir kanun cikarttilar, bankanin muduru bile "bende para ne arar, ben ne yapacagim" diye agladi gozumuzun onunde.. sadece Uzanlari degil, sube mudurlerine kadar herkesi borclardan muteselsil sorumlu yaptilar bir kanunla. Imar yasaklarina ragmen satilan ormanlar, yapilan binalar, kacak saraylarina kadar malum. 17 aralikta bavullarla yakalanan paralari polisin koydugunu iddia edip tutuklananlari akladiktan sonra paralari faizi ile gene ayni zanlilara iade etmediler mi?Yuzlerce savci ve emniyet mudurunu bu paralari yakalattirdilar diye surmediler mi?

Bakma sen onlarin paralel dediklerine.. -lel kismini at, geriye kalandir bu 40 yillik cemaat dostlugunu bitiren.. Menfaatler catisinca bir gun icinde bir PARA+LELimiz oldu..

Basimizi kaparken ozgursek acarken neden degiliz anlamadim?
Bircok arkadasim oldu bunu yapan.
Basortululer erkeklerin kolesi mi? Onlarin sozunden cikamiyor mu?
Ya da sizin basortulu kisilerin aile hayatina bakisiniz bu sekilde...
Bir erkegin rizasini kazanmak icin mi biz basimizi kapiyoruz?
Gibi sorular var şuan...

Ah ah. Beni sanırım yanlış anlıyorsunuz ya da öyle anlamak istiyorsunuz. Benim söylemek istediğim sadece şu; saygı duymak , size saygı duyuyorum demek değildir. Sizinle aynı düşünmeyen insanları sorgulamamak ve yargılamamaktır. Konu başörtüsünden ziyade sadece saygı duymanın gerektiğinden bahsediyorum. Yukarıda sizde diyorsunuz akp türlü yolsuzluklara karıştı her şey ortada (ki ben yapmadı demiyorum) deyip neden hala bu partiye oy veriliyor diyenlerin aynı zamanda saygı duymanın öneminden bahsedipte başkalarının görüşlerine saygı duymamasından yakınıyorum.

Şimdi gelelim sizin dediğinize. Bu konuları tartışmanın burada yeri olmadığını bildiğim için çok kısa değineceğim. Yolsuzluk sadece Akp de mi var ? Yahut chp de sizin karşı çıktığınız, benimsemediğiniz olay yok mu? Yine söylüyorum. Herkesin öncelikleri farklı. Nasıl ki siz yolsuzluk yaptı diyip akp ye oy vermiyorsunuz başka insanlarda aşağılandıkları için yahut kendilerine en hassas noktası olan konularda karşı bir şey görüyorlar oy vermiyorlar. Nasıl ki siz saygı bekliyorsunuz işte o insanlarda saygı bekliyor. Yoksa kimsenin yolsuzluğu benimsediği yok. Sadece kimi hırsızlık yaptığına bakıyor kimi de özgürlüğüne kimi de saygı görmek istediğine v.s. Bu böyle uzar gider.

Konu bu degil ki zaten.. Konu Tayyip.. En azindan benim konum bu. Basortusu deyince benim aklima tek gelen turbanin ucuna Tayyip baglaniyor mu, baglanmiyor mu.. Baglanmiyorsa problem yok benim acimdan..

Ooo ben cok yanlis anlamisim haklisin arkadaSim. Aslinda soylenmek istenen apacik buymus... haklisin...

Bu nasil bi kafa ya? Basortulu arkadas da mini etekli ve hatta bikinili arkadas da benim icin aynidir. Giyinmek istedigi gibi giyinmistir bu kimseyi de ilgilendirmez yani. Hala biseyleri savunmaya calisanlar var. kendiniz icin dilediginiz ozgurlukleri baskasina zindan edemezsiniz.

Ee memlekette tutan tek trend konu bu. Sen benim basortume laf ettin. Bastakiler naparsa ayaklar da aynisini misali...
Artik basortusu mevzusunun b sini duydugum an ortami terkediyorum. Ucu b.k bi yere variyo o konusmanin. Daha muhim mevzulardan konussak ya. Biri cikmis boyle konusmus. Buna da bana ne ya demeyi ogrenmek lazim. 40 sayfa konusulmus, bi bu kadar daha konusulur yani.

Vallahi haklisin ama bu noktada ben de ozelestiri yapayim ben de bana ne yaa ne derse desin diyemedim acikcasi. Ama sonuna kadar haklisin. bana ne yaa demek olgunlugunh gostermek sart. Yoksa sorun olmayan seyleri sorunmus gibi gosteriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…