- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.342
- 33
- Konu Sahibi Herdaimgunes
Allah taksiratını affetsin ama Ölüm hak. Ve Hüküm Allah'ın bizler niye niye diyemeyiz.
Babam eğlenmek için çıktığı deniz kazasında 33 yaşındayken öldü.
Dayım diş cektirdikten sonra uyurken 34 yaşında ölüyor.
Amcam 21 yaşında ölüyor.
Hepsinin eşi yetim büyütüyor.
Annem çalıştığı için ananem bize bakıyordu sapasağlam kadın indiği arabanın tekerine hırkası dolanıyor ve oracikta ölüyor işin kötüsü annemin iş çıkışına denk geliyor yolda görüyor öylece.
Hemen hemen tüm akrabalarım genç yaşta bu gibi örneklerde vefat ediyor. Hepsini yazsam yetmez :))
Hani akraba ziyaretine giderler ya benim gittiğim yer mezarlık oluyor genelde
Ben sadece bunlara bakıp iki dünyaya da hazırlanmak istedim. Niye demedim. Kimsem yok da demiyorum. Allah böyle uygun görmüş.
Almamiz gereken mesaj bu olabilir kardeşim: Kendimize çeki düzen vermek. Yaşam sevincimizi her daim taşıyıp aynı zamanda öbür dünyaya da hazırlanmak.
Mutlu ol. Kederlenme. Hayat gerçekten pırıl pırıl. Gerçekten güzel.
Babam eğlenmek için çıktığı deniz kazasında 33 yaşındayken öldü.
Dayım diş cektirdikten sonra uyurken 34 yaşında ölüyor.
Amcam 21 yaşında ölüyor.
Hepsinin eşi yetim büyütüyor.
Annem çalıştığı için ananem bize bakıyordu sapasağlam kadın indiği arabanın tekerine hırkası dolanıyor ve oracikta ölüyor işin kötüsü annemin iş çıkışına denk geliyor yolda görüyor öylece.
Hemen hemen tüm akrabalarım genç yaşta bu gibi örneklerde vefat ediyor. Hepsini yazsam yetmez :))
Hani akraba ziyaretine giderler ya benim gittiğim yer mezarlık oluyor genelde
Ben sadece bunlara bakıp iki dünyaya da hazırlanmak istedim. Niye demedim. Kimsem yok da demiyorum. Allah böyle uygun görmüş.
Almamiz gereken mesaj bu olabilir kardeşim: Kendimize çeki düzen vermek. Yaşam sevincimizi her daim taşıyıp aynı zamanda öbür dünyaya da hazırlanmak.
Mutlu ol. Kederlenme. Hayat gerçekten pırıl pırıl. Gerçekten güzel.