Ayşenur…

Allah taksiratını affetsin ama Ölüm hak. Ve Hüküm Allah'ın bizler niye niye diyemeyiz.

Babam eğlenmek için çıktığı deniz kazasında 33 yaşındayken öldü.
Dayım diş cektirdikten sonra uyurken 34 yaşında ölüyor.
Amcam 21 yaşında ölüyor.
Hepsinin eşi yetim büyütüyor.
Annem çalıştığı için ananem bize bakıyordu sapasağlam kadın indiği arabanın tekerine hırkası dolanıyor ve oracikta ölüyor işin kötüsü annemin iş çıkışına denk geliyor yolda görüyor öylece.
Hemen hemen tüm akrabalarım genç yaşta bu gibi örneklerde vefat ediyor. Hepsini yazsam yetmez :))

Hani akraba ziyaretine giderler ya benim gittiğim yer mezarlık oluyor genelde
Ben sadece bunlara bakıp iki dünyaya da hazırlanmak istedim. Niye demedim. Kimsem yok da demiyorum. Allah böyle uygun görmüş.

Almamiz gereken mesaj bu olabilir kardeşim: Kendimize çeki düzen vermek. Yaşam sevincimizi her daim taşıyıp aynı zamanda öbür dünyaya da hazırlanmak.

Mutlu ol. Kederlenme. Hayat gerçekten pırıl pırıl. Gerçekten güzel.

Bundan 8 sene önce televizyonda haberlerde izlemiştim kendisini, güçlü duruşunu, hayata bakış açısını hep takdir ettim. Ben yapabilir miydim? Bu kadar güçlü olabilir miydim?.... Üzüldüm haberi duyunca hatta inanamadım, yeneceğini, altından kalkacağını düşünüyordum. Enerjisi hayata bağlılığı çok yüksekti. Tedavi sürecinde yaşanan bazı olumsuzluklar bile (bazı organlarının alınması) hayat enerjisini söndürmemişti. O yine çok mutluydu. Vefat haberini görünce şaşırdım, çok üzüldüm.

Hüküm Allah'ın biz ne desek boş, çektiği acılar son buldu. Yattığı yer incitmesin, mekanı cennet olsun. Rabbim eşine ve kızına sabırlar versin. 11 sene önce annesini bir günde kaybetmiş bir insanım, içinin yanmasını çok iyi bilirim.

Son düzenleme:
Bu olayı anlatmıştı ben bu çocuğun geleceği için çalışıyorum rizkini baskasinin yemesine zin verirseniz hepinizi rüyanızda kovalarım diyip hem ağlayıp hem gülmüştü. Film gibi ama hayatın ta kendisi

evet bu konuşmayı bende hatırladım. Kızım için çalışıyorum tüm birikimim onun, ve sizler de şahitsiniz .. diye atıfta bulunmuştu. Şakayla karışık. İnsanoğlu işte beşer şaşar demişler.
Bence çok zeki, üretken, akıllı ve yaratıcı idi Ayşenur. O hasta haliyle bile arı gibi çalışıyordu.
Organizasyon için Rusya ya gittiğini hatırlıyorum. Bakkala markete gitmeye üşenen insanoğlu, oturduğu yerden tabii ki eleştirip, yargılayacaktı. Herkes potansiyeline göre yaşıyor hayatı.

Nur içinde yat Ayşenur ..
Yolun aydınlık olsun Ela, babanla ve büyük ailenle çok mutlu bir hayatın olsun ..

Allah taksiratını affetsin ama Ölüm hak. Ve Hüküm Allah'ın bizler niye niye diyemeyiz.

Amcam 21 yaşında ölüyor.
Annem çalıştığı için ananem bize bakıyordu sapasağlam kadın indiği arabanın tekerine hırkası dolanıyor ve oracikta ölüyor işin kötüsü annemin iş çıkışına denk geliyor yolda görüyor öylece.
Hemen hemen tüm akrabalarım genç yaşta bu gibi örneklerde vefat ediyor. Hepsini yazsam yetmez :))

Ben sadece bunlara bakıp iki dünyaya da hazırlanmak istedim. Niye demedim. Kimsem yok da demiyorum. Allah böyle uygun görmüş.

Almamiz gereken mesaj bu olabilir kardeşim: Kendimize çeki düzen vermek. Yaşam sevincimizi her daim taşıyıp aynı zamanda öbür dünyaya da hazırlanmak.

Nur içinde yatsınlar.. Allah rahmet eylesin her birine ayrı ayrı. Rabbim sizlere sabır versin.

Hamileliğinden beri takip ediyorum onu. Çok üzüldüm günlerdir onunla ilgili kim ne paylaşmış sürekli buna bakıyorum.son videoları gerçekten çok üzücüydü. Ten rengi değişti karardı resmen. Canı çekilmiş gibi. Son 2 ayda çöktü mahfoldu. Çok acı çekti inşallah dinmiştir acıları. Savaş ne kadar değerli vefalı bi eş. Her anında yanındaydı çok çabaladı. Rabbim onları ela ile birbirlerine bağışlasın
evet,şifa gibi bir eş Savaş Bey, o arabanın bagajında sürekli taşıdı Ayşenur'u..
Eyüp Sultan' a gidip dua etmişlerdi 10 gün öncesine kadar..

Ayşenurun vefatından sonra herkes onlarda inceleme altına alınsın nasıl bu kadar zengin oldular diyince,adamın paçaları tutuştu.yok karım hamile uzuluyo falan peki Ayşenur kanserken niye böyle değildin.bi tek onun karısı kıymetli çünkü.
Keşke epey talep olsa da incelenseler burada öğrendikten sonra baktım gerçekten çok itici iki hesap ortak arkadaşlarım olsa takibi bıraktıracaktım ama kimse takip etmiyormuş bizden 🙈

Keşke epey talep olsa da incelenseler burada öğrendikten sonra baktım gerçekten çok itici iki hesap ortak arkadaşlarım olsa takibi bıraktıracaktım ama kimse takip etmiyormuş bizden 🙈
Twitter'da ses odaları var,Dilan polattan sonra açıldı.oralara isimlerini yazıyorlar onlarda incelensin diye.

Konu üzülmek üzülmemek değil aslında. Siz olayı epey yanlış anlamışsınız.
Çocukları öne sürmeleri her halt yendikten sonra.
Bir şarkıcı vardı hatırlarsınız,kocam bana marsı alacak diyen. Kocasının da ne işler karıştırdığı da sonra çıktı ortaya. Şimdi bu kadın yalılarda yaşarken,kocam bana şunu aldı,bunu alacak diye şımarık ve görgüsüz şekilde dolanırken ki bunlar hala google aramalarında çıkar,çocuğu büyüyünce görecek illaki,en ufak bir soru sorulduğunda çocuğunu öne sürdü,üzülür dedi. Bende diyorum ki kendi çocuğuna annesi üzülmemiş bunlar bunlar varken,biz neden üzülüyoruz.
Öteki çıkar baban ev almış uçaktan görücez diye o çocukları kendi görgüsüzlüğüne alet eder. Oģlu hangi lüks arabaya binecek seçerken paylaşır el kadar çocuğu da kendine benzetmiş. Kardeşi yasaklı madde kullanır video çeker kafa bir dünya ohhh içiyorum ohhh bilmem ne yapıyorum der,kadın kendisi milleti tehdit eder,ekrana tükürür dükkan taratır adam tutup vs vs bunlar yaşanırken çocuğum üzülür,kendime çeki düzen vereyim,düzgün davranayım demeyen insanlar,rezillikleri ortaya çıkınca çocuğum üzülüyor dedikleri zaman,bende diyorum ki çocuğunuza bunu yaşatan sizsiniz keşke en başında düşünseydiniz.
Ben bu insanların çocuklarını düşündüklerini falan da sanmıyorum zaten. Sadece kullanıyorlar çocukları, kendilerine kalkan ediyorlar.
Haliyle sadece çocuk oldukları ve masum oldukları için üzgünüm ama kalkıpta sokakta yaşayan ne bileyim aç aç okula giden beslenme götüremeyen ,anne babası ölmüş bir çocuğa üzüldüğüm kadar üzülmüyorum yalan yok.
Ben doğrudan sizin söyledikleriniz için söylemedim ama bu ara çok duydum buna benzer sözler. Filistin'deki ölen çocuklar için de işte bizde de fon makinesi ile ölen çocuklar var vs benzeri yorumlara çok denk geldim. Genel bir isyan aslında benimki. Yada işte depremde ölenleri söylemek falan. Depremde ayrı üzüldüm hatta depresyona girdim nerdeyse. Ki özellikle de çok detaylı takip etmemeye çalıştım etkilendigim için. Yine Filistin mevzusunda da çok maruz kalmamaya çalışıyorum ama denk kaldığım kadarı üzülmeye yetiyor. Yine aysenuru da takip etmedim. Çünkü etkilenirim biliyorum. Ama ara ara baktım hep hastalığı ne durumda diye. Ela pek çok çocuğa göre sansli ama yine de denk gelince üzülmemek elde değil.

Özel bir kadındı gerçekten, hiç tanışmasakta çok koydu bana da. Bu kadar yaşamak istemesi çok etkiliyor insanı belki de ve bir çok anlarına takip edip şahit olunca yakının vefat etmiş gibi.
Çok çekti ama bir çok insanın göremeyeceği kadar da sevildi, sevdi.
O çok güzel yerde eminim, kalanlara çok aç sabır.

ALLAH mekanini cennet eylesin, cektigi sikintilar karsisina ciksin, yattigi yer incitmesin..
Allah yarattigi kulunu zayi etmez, annesizlik zor olsa da Ela eminim ki cok guzel yetisecek...Allah hep iyilerle karsilastirsin onu..
Aysenur 1 yandan cok sansliydi, cogu kisinin 1 refakatcisi dahi olmazken onun ayaklarina masaj yapan ailesi, kardesleri. her daim elini tutan ve onu cok seven esi vardi... herkesin nasip ve kismeti farkli farkli yerlerden iste... 1 yerden guldururken, ote yandan aglatiyor Yaradan..
Mekani cennet olsun... isyan etmeden derdine derman arayarak atlatmaya calistigi hastaligi ona sefaatci olsun insallah..

Kızına doyamadan kızı da annesine doyamadan gitti gerçi kaç sene yaşasa da evladına doyamaz ki insan.Akciğerinde sıvı birikince bende yolun sonuna ilerlediğini anlamıştım çünkü kanser de akciğerden sıvı çekmeye başlanınca hasta gittikçe kötüye gidiyor halamdan biliyorum.

Kızına doyamadan kızı da annesine doyamadan gitti gerçi kaç sene yaşasa da evladına doyamaz ki insan.Akciğerinde sıvı birikince bende yolun sonuna ilerlediğini anlamıştım çünkü kanser de akciğerden sıvı çekmeye başlanınca hasta gittikçe kötüye gidiyor halamdan biliyorum.
Kolon kanserinin son evresiydi bu hastaların 5 yıl yasama şansı yüzde 10 civariymis.aslinda acı son belliydi ama bı umut Ayşenur başarır diyorduk.

Amcam 21 yaşında ölüyor.

Başınız sağolsun 🤲 bende son üç yılda çekirdek ailemden iki kişiyi kaybettim galiba o yüzden bu kadar etkilendim ama ne gelip geçmiyor ki hayata devam ediyoruz bir şekilde…

Özel bir kadındı gerçekten, hiç tanışmasakta çok koydu bana da. Bu kadar yaşamak istemesi çok etkiliyor insanı belki de ve bir çok anlarına takip edip şahit olunca yakının vefat etmiş gibi.
Çok çekti ama bir çok insanın göremeyeceği kadar da sevildi, sevdi.
O çok güzel yerde eminim, kalanlara çok aç sabır.
Amin 🙏

Bundan 8 sene önce televizyonda haberlerde izlemiştim kendisini, güçlü duruşunu, hayata bakış açısını hep takdir ettim. Ben yapabilir miydim? Bu kadar güçlü olabilir miydim?.... Üzüldüm haberi duyunca hatta inanamadım, yeneceğini, altından kalkacağını düşünüyordum. Enerjisi hayata bağlılığı çok yüksekti. Tedavi sürecinde yaşanan bazı olumsuzluklar bile (bazı organlarının alınması) hayat enerjisini söndürmemişti. O yine çok mutluydu. Vefat haberini görünce şaşırdım, çok üzüldüm.

Hüküm Allah'ın biz ne desek boş, çektiği acılar son buldu. Yattığı yer incitmesin, mekanı cennet olsun. Rabbim eşine ve kızına sabırlar versin. 11 sene önce annesini bir günde kaybetmiş bir insanım, içinin yanmasını çok iyi bilirim.
Başınız sağolsun bende üç yıl önce yürüyerek hastaneye götürdüğüm babamın iki saat sonra vefatını öğrendim kovidden ablamı kaybettim ondandır tüm acılar beni daha çok etkiliyor dilerim hiç kimse bu kadar empati yapmak zorunda kalmaz 🙏 üzüldüğüm için açtığım bir konu oldu

o kadar üzüldüm ki anlatamam bir videosunu görmüştüm eskiden hamileyken kanser olduğunu öğreniyordu sanirim

Kolon kanserinin son evresiydi bu hastaların 5 yıl yasama şansı yüzde 10 civariymis.aslinda acı son belliydi ama bı umut Ayşenur başarır diyorduk.

Aslinda birden fazla kanser vardı ondakiler bulaşma değil yeni Türler bağımsız türlermis işi bu kdr zorlaştıranda o. Ayni anda yanağında kemiğinde de başlamıştı ama karaciğerden sıra bile gelmedi

Back
X