• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşenur…

Belki tanıyanlarınız vardır
Hayat dolu tertemiz çok güzel bir kadındı
Bir anneydi
Yaşamak isteyen, hayatı seven
Ama olmadı
O yendikçe tekrar etti o hastalık
Kızından elasından ayrılmak istemiyordu
İki gündür kendime gelemiyorum yüzyüze hiç tanımasamda içimizden biri gibiydi
Hayat çok garip kötü kalpli zulmeden insanlar yaşıyor, yaşamayı en çok isteyenler doyamadan gidiyor…
Fazla mı empati yapıyorum bilmiyorum ama dünyadaki kötülükler, hastalıklar, sıkıntılar beni fazlasıyla yoruyor

Gazete haberinden öğrendim vefatını ve hikayesini, hasta insanları takip etmiyorum, annemi bu hastalıktan kaybettim, 9 yıl sürdü ve hayatımın en zor dönemiydi. Kanser hastalarında tedavi umudunun bittiği yerden sonrası çok büyük acılar ve korkutucu süreçler yaşanıyor. Hem kendisi hem ailesi için ölüm bu acıların son bulması için nimet inanın. Özellikle son bir kaç ayları o kadar acılı o kadar zor geçiyor ki ömrüm boyunca sırtımda taşırım dediğiniz insana bakıp Rabbim al emanetini diye dua ediyorsunuz. O yüzden kendinizi fazla kaptırmayın bu tür olaylara, ölüm var ve bizler Allahın takdirine müdahale edemeyiz. İyiler de kötüler de can taşıyan herkes ölecek. Rahmetliye sevme sevilme, anne olma nimetleri bahşedilmiş, yaşamış ömrü yettiğince, ben Cerrahpaşa'da çocuk onkolojide annesini emerken kemoterapi alan bebek gördüm, annemin yanıbaşında 16 yaşında fidan gibi bir kız omurilik kanserinden öldü, aklımızın almayacağı şeyler yaşanıyor dünyada. O yüzden rahmet dileyip dua etmekten başka elimizden gelecek bir şey yok

Haklısınız yaşamak mutlu değilsen sevilmediysen boşa geçen takvim yapraklarından başka bişey değildir.ona bir sürü anı bırakmıştı ve ela onu hep güzel hatirlayacak.cok zor üzülüyorum ama demekki böyle olması gerekiyormuş bu kadarmış ömrü

Evet bizler o kdrcik acıyı gördük yansımayan neler var diğer arkadaşlarının ufacık paylaşımları var o büyük bir aşamayı bitirdi şimdi onu en seven ile yanyana
Konsere gitme namaz kıl öleceksin msjlari atan bir topluma neler öğretti
Babası bugün kızını kahvaltıya götürmüş basbasa kalmışlar
Aslinda hayatı iyi geçirmek kendimize karşı kul hakkımız
Üzülmekten çok ders almalıyız.

Yıllardır mücadele verdi güzel Ayşenur ve eşi. aileleri de hep destek olup, yanlarında oldular. kızının boğazında yıllarca sürecek bir düğüm olmak istemediğini paylaşmıştı bir kere, bu sözü 2 gündür benim boğazımda yumru oldu. Rabbim yattığı yerde incitmesin, zira dünyada çok acı çekti.

Genetik mutasyon sonucu bir çok türü aynı anda yaşıyordu tek tip olmadığı içinde tedavi süreci çıkmaza girdi olmadı.. aslinda umudunu çaldılar hastahaneye kadar arayıp doğruluğu araştırdilar sözde savaşı dediler doktor reklamı yapıyor dediler. Yaşaması imkansız dediler oda bunu kaldıramadı. Öyle yüzsüz yaşama sevincim var ben ölsem o ölmez derdi. Önce umudu gitti sonra kendisi. Onun için artık nimet olmuştu hak olmuştu ölüm ama kızı ve bambaşka eşi. Allah yardımcıları olsun. Yine de üzülmüyor çok saygı duyuyorum bir çok kişiden daha güzel daha mutlu daha dolu yaşadılar ve yaşayacaklar..
Yani bu insanlara şaşırdığım kadar hiçbirşeye şaşırmıyorum artık. Bu kadıncağız için hastaneye kadar arayıp soranlar,öteki malum dolandırıcıya sonsuz inanıyorlar suçsuz diye yazıyorlar heryerde,devleti dolandırmış vergi kaçırmış hepsi ortaya çıkmış hala ama onlar suçsuz,ama onun çocukları var ama şu ama bu diye canhıraş savunuyorlar inanılır gibi değil.
Cidden şok oldum şu yazdıklarınıza zira ben takip etmiyordum kendisini bunları bilmiyordum.

Yani bu insanlara şaşırdığım kadar hiçbirşeye şaşırmıyorum artık. Bu kadıncağız için hastaneye kadar arayıp soranlar,öteki malum dolandırıcıya sonsuz inanıyorlar suçsuz diye yazıyorlar heryerde,devleti dolandırmış vergi kaçırmış hepsi ortaya çıkmış hala ama onlar suçsuz,ama onun çocukları var ama şu ama bu diye canhıraş savunuyorlar inanılır gibi değil.
Cidden şok oldum şu yazdıklarınıza zira ben takip etmiyordum kendisini bunları bilmiyordum.

Evet bunu yapanda fenomen ve aslında tanıtımlarda parlaklar ile taninip yer tuttular. Ben eksik bir yönlerini görüp hayatımdan çıkarmıştım
Meğer fena takilmislar sürekli linç başlatıyorlarmis
En son savaş bey ekran görüntüsü paylaşınca çözüldü asla karşılıklı cevap olmadı
Ama kendi kanalında hakkımı helal etmiyorum diye gitti. Çünkü umudu ilk kıran onlar oldu. Yaşamaması gerektiğine inandı.

Evet bunu yapanda fenomen ve aslında tanıtımlarda parlaklar ile taninip yer tuttular. Ben eksik bir yönlerini görüp hayatımdan çıkarmıştım
En son savaş bey ekran görüntüsü paylaşınca çözüldü asla karşılıklı cevap olmadı
Ama kendi kanalında hakkımı helal etmiyorum diye gitti. Çünkü umudu ilk kıran onlar oldu. Yaşamaması gerektiğine inandı.
Yazık ne denir bilmiyorum.
Her ne olursa olsun belaltı vurmak bu.
Hastalığın altında birşey aranmaz. Bu kadın lupus hastası oldum diye dolanmadı ki ortalarda,kanserdi ve şakası yok ki.
Tam bir vicdansızlık örneği yazık. İnsallah yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.

Genetik mutasyon sonucu bir çok türü aynı anda yaşıyordu tek tip olmadığı içinde tedavi süreci çıkmaza girdi olmadı.. aslinda umudunu çaldılar hastahaneye kadar arayıp doğruluğu araştırdilar sözde savaşı dediler doktor reklamı yapıyor dediler. Yaşaması imkansız dediler oda bunu kaldıramadı. Öyle yüzsüz yaşama sevincim var ben ölsem o ölmez derdi. Önce umudu gitti sonra kendisi. Onun için artık nimet olmuştu hak olmuştu ölüm ama kızı ve bambaşka eşi. Allah yardımcıları olsun. Yine de üzülmüyor çok saygı duyuyorum bir çok kişiden daha güzel daha mutlu daha dolu yaşadılar ve yaşayacaklar..
Bunu yaşatan fenomen çift varmış biliyorsanız yazar mısınız dm den rica etsem.

Kızı ile evlilik yıldönümlerinde ki videosu konduramıyor insan ama vedaydı sanki bunu beklemiş gibi ismi gibi nurlar için de uyusun

Bunu yaşatan fenomen çift varmış biliyorsanız yazar mısınız dm den rica etsem.

Kızı ile evlilik yıldönümlerinde ki videosu konduramıyor insan ama vedaydı sanki bunu beklemiş gibi ismi gibi nurlar için de uyusun

kimmiş bunlar

Bir anneydi
Ama olmadı
Hayat çok garip kötü kalpli zulmeden insanlar yaşıyor, yaşamayı en çok isteyenler doyamadan gidiyor…
Fazla mı empati yapıyorum bilmiyorum ama dünyadaki kötülükler, hastalıklar, sıkıntılar beni fazlasıyla yoruyor
Ah iki gündür sanki yakınımı kaybetmişim gibi ağlıyorum.. Ela ne olacak? İleride annesiyle olan anılarını hatırlayabilecek mi diye düşünüyorum. Elbette Ela gibi pek çok çocuk var ama şahit olduğum her çocuğa üzülüyorum elimde değil. Ayşenur'un profilinden çıkamıyorum. Öyle şeyler yazmış ki görmediğim kalbimi deldi geçti.. Hele annesi Ayşenur'un vefat etmeden önce hastanede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmış şok oldum çok üzüldüm.. Güzelim kız hastalığın pençesinde ne hale gelmiş.. 😭 Ben bu kadar etkilendiysem ailesi kim bilir ne haldedir. Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah. 🥺 Sanki evimizden biri gibiydi. 💔

Çok üzüldüm. Allah evladına ve eşine sabırlar versin kabri nur dolsun . Ailesini hep iyilerle karsilastirsin. Yaşamayı çok istiyordu ve seviyordu en acısı da bu . Kocası da adam gibi adamdı . Bizim erkekler hasta kadın sevmez ama eşi tam bir adamdı helal olsun o adama da .

Muhendisin oğlu diye biri.vefat ettikten sonra çok tepki aldı,utanmadan ben onlara mesaj attım helalestik diyo tabi yalan
Ayyy bu ilk başta ürünleri inceleyip iyi kötü içerik diyen,sonra firmalarla anlaşınca aslında bu iyiymiş deyip kötülediği ürünü öven adam değil mi? Şaşırmadım ne yalan söyleyeyim.
Bende başta takip ediyordum faydalı bulup ,sonra bir iki bunları yakaladım,hoşlanmadım takipten çıktim.
Başka anne gruplarında falan mama,bebek ürünü sorulunca bu adam otoriteymiş gibi o söyledi bu marka iyiymiş diyen annelerde gördüm. Dedim kendiniz inceleyin ,icerik okumak zor değil, bu nasıl kayıtsız şartsız güven.

Yakın zamanda denk gelip takip etmiştim çok tatlı biriydi. Çok üzmüşler kadını sırf sosyal medyadan çok para kazanıyor diye. Çekememişler. Halbuki ordan kazandığını hep tedaviye harcadığını söylüyordu. Eşine asılan insanlar bile olmuş kadın nelerle uğraşırken. Ne diyelim burası dünya işte içinde herşey var. kalıcı değil geçici mekan. Acıma duygusu veya kendini yerine koyma bilemiyorum ama her genç ölüm üzücü. Rahmet bulsun inşallah 🙏

Ayyy bu ilk başta ürünleri inceleyip iyi kötü içerik diyen,sonra firmalarla anlaşınca aslında bu iyiymiş deyip kötülediği ürünü öven adam değil mi? Şaşırmadım ne yalan söyleyeyim.
Bende başta takip ediyordum faydalı bulup ,sonra bir iki bunları yakaladım,hoşlanmadım takipten çıktim.
Başka anne gruplarında falan mama,bebek ürünü sorulunca bu adam otoriteymiş gibi o söyledi bu marka iyiymiş diyen annelerde gördüm. Dedim kendiniz inceleyin ,icerik okumak zor değil, bu nasıl kayıtsız şartsız güven.
Bende birkaç sayfada okumuştum çok psikolojik baskı yapmışlar ayşenura. 4 yıl önce doğum yaptığımda takip ediyordum ürün incelemelerini asla samimi bulmuyordum itici bir tarzı var. Parayı buluncada inandırıcılıkları sıfıra iniyor tabi

Yakın zamanda denk gelip takip etmiştim çok tatlı biriydi. Çok üzmüşler kadını sırf sosyal medyadan çok para kazanıyor diye. Çekememişler. Halbuki ordan kazandığını hep tedaviye harcadığını söylüyordu. Eşine asılan insanlar bile olmuş kadın nelerle uğraşırken. Ne diyelim burası dünya işte içinde herşey var. kalıcı değil geçici mekan. Acıma duygusu veya kendini yerine koyma bilemiyorum ama her genç ölüm üzücü. Rahmet bulsun inşallah 🙏

Bu olayı anlatmıştı ben bu çocuğun geleceği için çalışıyorum rizkini baskasinin yemesine zin verirseniz hepinizi rüyanızda kovalarım diyip hem ağlayıp hem gülmüştü. Film gibi ama hayatın ta kendisi

Peki inşaat mühendisi olması.
Güler misin, ağlar mısın.

Ayşenurun vefatından sonra herkes onlarda inceleme altına alınsın nasıl bu kadar zengin oldular diyince,adamın paçaları tutuştu.yok karım hamile uzuluyo falan peki Ayşenur kanserken niye böyle değildin.bi tek onun karısı kıymetli çünkü.

Bu olayı anlatmıştı ben bu çocuğun geleceği için çalışıyorum rizkini baskasinin yemesine zin verirseniz hepinizi rüyanızda kovalarım diyip hem ağlayıp hem gülmüştü. Film gibi ama hayatın ta kendisi
En çok uzuldugum keşke sağlıklı olsam da küçük bı evde yasasaydik ben orayı da guzellestiririm demesiydi.hic aklımdan çıkmıyor sürekli profilindeyim

Bir anneydi
Ama olmadı
Yıllardır takip ediyorum Ayşenuru savaş yoğun bakıma alındı dediğinde yazdım hatta iyi olacak çıkacak diye geceleri kalkıp baktım instadan haber varmı diye sora eşi paylaşmış vefatını defalarca okudum o kadar şok oldum ki bazen yazardım hikayelerine okadar tatlı tatlı cevaplar verirdiki egosu olmayan bir anneydi...hele dün annesi mezarini paylaşmış yazı yazmış okunuzmu bilmiyorum ağlamaktan canım çıktı...hep aklima en son ela ile karşılaştıkları video geliyor ela deyip birdaha konusamamasi sadece kızına uzun uzun bakması ve son konusmasi ela demesi mekanı cennet olsun inşallah 🤲🤲🤲

Back
X