- Konu Sahibi Herdaimgunes
Belki tanıyanlarınız vardır
Hayat dolu tertemiz çok güzel bir kadındı
Bir anneydi
Yaşamak isteyen, hayatı seven
Ama olmadı
O yendikçe tekrar etti o hastalık
Kızından elasından ayrılmak istemiyordu
İki gündür kendime gelemiyorum yüzyüze hiç tanımasamda içimizden biri gibiydi
Hayat çok garip kötü kalpli zulmeden insanlar yaşıyor, yaşamayı en çok isteyenler doyamadan gidiyor…
Fazla mı empati yapıyorum bilmiyorum ama dünyadaki kötülükler, hastalıklar, sıkıntılar beni fazlasıyla yoruyor
Gazete haberinden öğrendim vefatını ve hikayesini, hasta insanları takip etmiyorum, annemi bu hastalıktan kaybettim, 9 yıl sürdü ve hayatımın en zor dönemiydi. Kanser hastalarında tedavi umudunun bittiği yerden sonrası çok büyük acılar ve korkutucu süreçler yaşanıyor. Hem kendisi hem ailesi için ölüm bu acıların son bulması için nimet inanın. Özellikle son bir kaç ayları o kadar acılı o kadar zor geçiyor ki ömrüm boyunca sırtımda taşırım dediğiniz insana bakıp Rabbim al emanetini diye dua ediyorsunuz. O yüzden kendinizi fazla kaptırmayın bu tür olaylara, ölüm var ve bizler Allahın takdirine müdahale edemeyiz. İyiler de kötüler de can taşıyan herkes ölecek. Rahmetliye sevme sevilme, anne olma nimetleri bahşedilmiş, yaşamış ömrü yettiğince, ben Cerrahpaşa'da çocuk onkolojide annesini emerken kemoterapi alan bebek gördüm, annemin yanıbaşında 16 yaşında fidan gibi bir kız omurilik kanserinden öldü, aklımızın almayacağı şeyler yaşanıyor dünyada. O yüzden rahmet dileyip dua etmekten başka elimizden gelecek bir şey yok