Aysonu Kizlari 2008

kızlarr bu bizim azmimiz unutmayınn..bu bizlerin birsenin sevdiği dostlarının dualarrı....allahım sen büyüksün bu ramazan gününde ne olur herkezi mutlu ett....ohh yaaa çok huzur doldum....

oh beeee catladık ya brda
ama bekledıgımıze degdiiiiiiiiiiii

evet nuraycım bekledik ama değdi ohhhhhhhhhhhh bre derin derin nefes alıyorum aamma sıkmışım kendimi bende ayınnı yaşadığım için çok iyi anlıyorum birseni neyseki onun pozitiffff

ben çıkıcam birazdan kızlar annemlere gitcem akşama katılırım sizeeeeeeeeeeee

Kizlar halen içim bir tuhaf ya bide birsen bana sonuç 311 diyorya bende halen vallah imi diyorum ya salakliğa bak
neyseki sonuş süper,
ne güzel bir hamişimiz daha var aytunç baba senide tebrik ederiz
şimdi uçuyorsundur bulutlarin üztünde

ayyyyyy evet neşecim ya eşide ne mutludur şimdi allah ikiksinin de emeklerini boşa çıkarmadı ikisinide tebrik ederim çok sewvindim benimde kapatmamagerek ama hala kapatamıyorum pc yi seviçtennn

demeki daha erken yapsa kanı gene çıkacakdı:))) ay nasıl mutluyummmm ..başımın ağrısı hafifledi sankimm:)))

allahıma bin şükürler olsun
sesi muhteşemdi yavrum benim
kurbanlar olsun ona ablası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl gü<zel bi mutluluk yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum allahıma bin şükür sevinçl bi şekilde gidiyorum yaaa evet nuray ben de dilekten çok umutmuyum bide morgülümüzün tutsaydı çok süper olcaktı ama hayırlısı

hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınnnnn

güle güle fatoşcum
evet ya dilek abla bugün yapsan testi ya yada bugün al testi sabah yaparsın nuraay a birsene bana yada tel no kimde varsa haber et biz buraya yazarız tamammı
buarada nereye kayboldun sen

ay hadi inşallah ya sayfamız şenleniyor kızlar ya
okadar mutluyumki hep böyle mutlu olalım inşallah
ve sıra dilek abla,fatoş,fake,bibek,berna,gökçen abla ve bende kendimi en son yazdım çünkü benden 2 ay daha umut yok:)))

kızlar ya of ben kaçıyorum
murat efendi yanıma gel dışarda yiyelim didi görüşmek üzere
allah ım her zaman yüzümüzü güldürsün:))))))

canııımmmm birsenimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanem.

ayyy nasıl sevindim anlatamam canım ya.. değer cidden yüksek bak senin ikizler geliyo ben hep senin ikizin olacak gibi geliyodu zaten. alllaaaaahhhhhhhh bugün süper bi gün. kaydirigubbakcemile5

:teytey::teytey::teytey::teytey:

hep birlikte halay çekiyoruz.... ohhhh yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…