Aysonu Kizlari 2008

ya aaaaaaaaaaa neden kapalı teli çok merak ettim inş. sonuç kötü değildir rrrrrrrrrrrrrrrrr

aminnnn canım camiiiiiiiiiiinnn

evet bugün atladı:) sevindim büyümüş:) iyi sayılır bu ağız tadım çok fena arada midem çosuyorr..bide grip oldum...idare ediyorum işde canım:))) senın nasıl bebiş çok hareketliymiş yazılarını okuyorum futbolcumu olacak:)))))))))

ya bende birsenin ev teli var arasam ayıp olurmu hani konuşmak istemediği için kapadıysa bide evdenmi buldular beni demezmi?
yada msjmı çeksem ne dersiniz

bebekçimm bol sıvı al. şimdi ilaç da alamazsın. aman dikkat et kendine bitanem.
mide sorunu geçici 3.aydan sonra geçiyo bulantılar falan.. bu seferde yanmalar ağrılar başlıyo.

canım sorma ya benim oğlan çok felaket bişey. bugün uslu fazla zıplamadı allahtan. dün beni mahvetti resmen bütün gün yattım.

ya birsenden nolur iyi haber gelsinnnn :Saruboceq:

evet canım sıcak süt çorba falan içiyorum...saol canım...

evet yaaa allahım iyi soonuç duyalım ne olurrrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

kız bebeklik dilek cimbomlu ulen :mymeka:
saat 1 civarı konusmus o
2bucukta alacam aramayın ben caldırırım demiş

kız kedicik yattıgın icin kuduruo zaten
ilahi sibel:roflol:

ayy gerçekdenmiiiiiiii hihoyyyt ama bu zaman geçermi yaww..ama neden kapadıki aramayın diyee ay ne düşünceli canım yaaaa...kontrönüz gitmesin diyeee..allahım bebiş bebişne olurrrrrrrrrrr :Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy daha varmı yani sonuca belli olsun da annemlere geçicem kızlar dün den baya bi yemek arttı annemlerle yeriz bugün

ayyyyyyyy hadi birsencim dört gözle bekliyoruz sonucunuuuuuuuuuuu

kız bebeklik dilek cimbomlu ulen :mymeka:
saat 1 civarı konusmus o
2bucukta alacam aramayın ben caldırırım demiş

kız kedicik yattıgın icin kuduruo zaten
ilahi sibel:roflol:

yok kızzz.. yatınca bi süre sonra sakinleşiyo. sanırım biz hareketli olunca onların da kalp atışları hızlanıyo ve uyanıyolar. yani hızlı hızlı bi iş yapınca falan. fisfisfis

kudursun ben yeerimmmm onuuu.... zaten tehdit ediyorum sen bi çııııkk o ayaklarını yiyecem senin diye :dance:

Yaaa bende biraz sonra dışarı çıkıcamm haberi alamadan gidersem meraktan ölürüm yarına kadar.Allahımmm inşallah pozitiftirrrr dırımın hamiş olmasını çok istiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…