tatosum senin dondurulmus yumurtan kaldi mi
kaldiysa neden onlari denemiyorsun
kolay mi bastan tup bebe yaptirmak
hem madden hem fiziken cok zor canim yaa
istanbulda veya latif de deil hikmet
islem ayni islem heryerde
Rabbim verecek olsun yeterkia.s
fake im guzel soyluosun da o dediklerin dr dan dr a degisiyor hepsinin gorusu tedaviye yaklasimi farkli olabiliyor
ama tup bebek islemi sabit bir islem yani
verilen ilaclar yapilan hersey sabit
sonra adam eliyle dollendirip en iyi ve katileli olan embriyolari sana transfer ediyor tutar tutmaz orasini kimse garanti edemezki:sm_confused:
fatosun gittgi yerde tutturan yokmu
ya da latif de tutmayan
tabiki vara.s
zaten hamile kalmakla da olmuyor goruyorsun bak dun morgule sevinirken bugun cok uzulduk:1no2:
o yuzden ben bu islerin buyuk bolumunun kismet olduguna inaniyorum eskiden boyle dusunmezdim ama artik oyle inaniyorum neler gorduk burda nelerrrr
fatosum cok haklisin kolay deil bunca hormon tedavisi dengen bozuldu belki de
ilk kez boyle oluyor demissin
o zaman hemen kalkisma bence biraz vucudun dinlensin ksum
bisuru igne yiyeceksin cunku tekrardan
en azindan vucudun toparlanmis olur kafan da tabii:teselli:
cok uykum geldi ben de kacar
opuyorum tatosummmmmm
ayy hicros cok az kaldi yaa heyecan var mi
kizin adi kesinlesti mi ceylin di dimi karistiriyomuyu m yoksa baskasiyla:uhm:
aklıma gelen basıma geldii kızlar
morgulun bebek gelişememiş düşük olmuşsenağlama
msnden bir arkadasa sordum şimdi o soyledi
offfffffffffffff
anlatayım şimdi kuşum transferden hemen sonra kocam izne çıktı daha doğrusu benim
yumoşlar toplanacığı zaman çıktı izne transferden sonra 1 hafta hep yatırdı beni yemeğimi önüme getirdi suyumu bile verdi ama bana afagan bastııı tabii çok baskı yaptı hep yatırdı ağrılarım oldu zaten .......sonra pazar aksamı anneme geçtik annemde bir gece kaldım annem işe gittiği için perşemebe gününe kadarda halamda kaldım ama azcık gezdim tozdum....
sonra kasık ağrılarım arttı...en çokda mide ekşimesi yasadımmm halada ölüyorum yatarken boğazımı asit yakıyor.......ben hep umutsuzmdum ama hep hamile rüyasları gördüm hep kızım olacakmış olarak gördüm.....ama inanamıyorsun biliyorsun bu durumu zaten.cuma günü sabah bi kalktımmm burnum kanadı yarım saat çok korktumm tabi ondan önceki aksamda tansiyonum düştü....işte bu sabahda saat 11.30 da çıktık evden saat 12 hastaneydim kan verene kadar 12.20 oldu hemşire bana 2 saat sonra alacaksın dedi...ama neredeee 3.10 geçe gibi aldım sonucu görüyorum ama orada bir negatif yazısı var ona bakıyorum....bu ne diyorum kıza kız benim yetkim yok dedi..ayyy sonuc 311 ben ağlıyorum annem eşimi arıyor (bu arada eşim heycandan hastane kapısında bekledi)ben hemşireye koştum sonuç ne deidm sen anlamışsın dedi daha ne olsun dedi annem hemşireyi öptü sakın ilaçlarını bırakma hepsini iç dedi ama ağlıyorum ben hüngür hüngür sonra rendevu için odaya girdim ...eşim geldi saıldıkk ağlaştık randevu aldım ..29 eylülde keseleri görecezzz inş.. cnmmhihoyyyt
evet canım düşünüyoruz bayramdan sonra olabilirrr ama önce güzel bi tatil yapıcaz bayramda kuşadasına gitmeyi düşünüyoruz ondan sonra başlıcaz belki istanbula gideriz tedaviye birsenin druna
ayy canim surda ne kaldi atlatacaksin tabiki hayirlisiyla
esas ben napacam daha 3 ayim var yaa
cok sıkıldım ben şimdiden kaydirigubbakcemile
karnım iyice buyuyunce naparım bilmiorum
insallah fazla şikayetim olmaz:CüvCüv:
benim kızım da elvin efza teyzesi:sm_cool:
babası elvin dila istiyo ama ben camura yattım sustu bişe demio heheh:icecream:kaydirigubbakcemile3
bidaha kızımız olursa o koyacakmıs adını:dilcikar:
fatoşum günaydın dilek ablam bana bugün sonucu habe verecek bende merak içindeyim ama 1 re kadar haber almazsam ben arayacam:)))
günaydın kızlar ben yazıp kaçacam ve msj gören lütfen yorumlasınhihoyyyt
bu sabah 08:00 de ısımı ölçtüm 36.7 vajinal 37.0 çıktı kızlar ben şimdi dahadamı geç adet olacam ne oluyor ya :çok üzgünüm:
aslında bir yandanda acaba diyorum,çünkü gece dua ederken allah ım adet olacaksam yarın olayım olmayacaksam bebek varsa ısım yüksek çıksın dedim:CüvCüv:
hehe aklıma birsen geldi.dedim allah ım ne olursun lütfen diye dua ettim:Saruboceq::ecrin_bebek:
kızlar allah ım duamı kabul etmiş olabilirmi:çok üzgünüm:
buarada abimin kızının ismide AZRA HİLAL olacakŞeniz
neeş ısın yüksek çıkmış canım yoksa sende mi hamişsin ayyyyyy allahım inşallah nuray gelince yorumlar canım ne kadar güzel bi süprüz olur bi dah test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?