bilmiyorum fatoşcum geçen haziranda 36.gün adet olmuştum ve 31.gün 36.8 çıkmıştı ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım test yaptım negatif ve sonra ısı düşüse geçti ve 36.gün adet oldum
şimdi 37.günüm ısım 36.7 acaba yumurtam çokmu geç çatladı yada geç döllenmemi oldu
o kadar çok istiyorumki sende anlarsın beni seninde çok uzun süre olmuş benim o kadar uzun değil belki ama bende bebeğimi 3 yıldır istiyorum
ve halen kasığım adet olcakmışım gibi ağrıyor:çok üzgünüm:
evet canım ama nerde demek istemiyorum benim yumurta hep oluşuyor ama bugüne kadar boşşşşşşşşşşşşşşgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız neşe ısıdan hiç anlamam ama adet olman için ısının düşmesi lazım bide yanlış hatırlamıyosan 2 tane yumurtan var diyodun eeee onlar şimdiye kadar dururmu çatlamıştır bence geç yumurtlama olması zorrrrrrrrrrrrrrr
ben senden buay çok umutluydummm ama negatif çıkmıştı inş hamişsindir canımmmmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:
tamam bir tanem benim koçiş halen uyuyorgüneydın fakeeeeeeeeeeeee hoşgeldin
kızlar eşim uyandı onunla bi ilgilenip geleyimmmmmmmm görüşürüzzzzzzzzzzz
fatoşcum canım benim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine canım
ama çokda bekleme olurmuuuu seni hamiş olarak bilmek istiyorummmmmmmmmmmmm
kusum cok artmis isin birden:1shok:
yok kesin adet olmazsin sen
acilen bir test yap bugun 37gununmus
ne gun olcmeye baslamistin
2yumurta kacinci gun kac mm idi
ben onlari okumadim cok onemli ne zaman kac mm idigamyoncuiremsu
dilek ms atacakti ama haber yok yaaa
korkutma biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ulen çişine ne bakıyonnnnnnn şuan mutlu olman gerekkkkkkkkkkkk
benim dayımın kızı vardı evlendi 2 ay sonra hamiş kanaması hiç durmadııııı normal kanama ama doğurdu çok tatlı bi kızı var sen duanı eksik etmeeeeeeeeeeeee
fake im hb canim benim
sabah kahvaltidan sonra adet agrisi gibib agrim oldu birden ama biraz uzun surdu yattim belim filan da agridi
aha dedim erken dogum gostergesi ben simdi ayvayi yedim:tomato:
simdi dogsa yasamaz en azindan 28haftalik filan olmali
Allahtan uzaninca gecti cok tirstim sabah sabah
hala da yatiyorum
dirim olabilir oyle seyler cogu kiside oluo lekelenme
kirmizi kan olmadikca sorun deil
hoşgeldim bir tanem yeni hamişimiz annemizgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaltımm duşumu aldımmmmmmmmmm herkes uyuyorrrrrrrrrr
sabah tuvaletimi yaptım çok koyuydu ve içnde parça parça akıntım oluyorduya o kahve rengiydi çok korkuyorum...1 günmü sevinecektim içerde bişey var ama neeeeeeeeee acaba kalanyumurtalardanmı bu penglly oluyorum ama dışarı gelen bişey yokk
ya keşke murat kalkınca gidip kan versek çıkar dimi ya:CüvCüv:canim o zaman 20.gun bile catlasa en gec
mumkun deil yani kesin hamilesin sen:hooray:
en az 17gun gecmis oluyor yumurtlamadan sonra
zaten cok hayalet gbi cizgi cikmis yazmisin belki koyulasmistr simcik
acil test yap acillllllllllhihoyyyt
neşe kan yaptır yaaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaa çabukkkk beni dün tükettinnnnnnnnnnn hadiiiiiiiii bende tüketecemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?