Aysonu Kizlari 2008

bugün 37. gününmü ayyyyyyyyyyyyy neşem bi test yapsana bellimi olur bu işlere herşey kısmet canım hiç beklemediğin anda olur inşalah olur

3 yıl azmı neşem inş. daha fazla bekletmez bebeğin seni geliverir hemen

nurayaaaaaaa sorup bi test yap istersen şimdide senin için heyecanlandım hamişlerimiz çoğalıyooooooooooo

canım benim ya allh ım inşallah hepimize tek tek bebişlerimizi nasip eder allah ım bebeğimi bana laik gördüyse
yarın ısım yüksek çıkarsa tuvaletimi yapmadan eczaneye gidip gebelik testi alacam hemen ama nuray ında fikrine çok ihtiyacım var

aminnnnnn canım inşallah
allah ım birsenin yüzüne baktığı gibi bizimde bakar dilek ablam bugün
bem keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın
sen adet olduktan sonraki ay
fake tedavisi devam edeceği zaman
gökçen ablam iş telaşındayken
ve bibek ve berna da bu ay
ve hepimiz hamileyiz diye burayı inletsek ne güzel olurdu ya

hamişler duanızı bizden ekşik etmeyin

güneydın fakeeeeeeeeeeeee hoşgeldin

kızlar eşim uyandı onunla bi ilgilenip geleyimmmmmmmm görüşürüzzzzzzzzzzz

evet canım ama nerde demek istemiyorum benim yumurta hep oluşuyor ama bugüne kadar boşşşşşşşşşşşşşş
ama bu ay of ya keşke diyorum ve inşallah diyorum
canımsın 2 yumurtam olduğunuda unutmamışınŞeniz
allah ım inşallah sanada tedaviye başladığında hamiş haberi ile bize dönersin
güneydın fakeeeeeeeeeeeee hoşgeldin

kızlar eşim uyandı onunla bi ilgilenip geleyimmmmmmmm görüşürüzzzzzzzzzzz
tamam bir tanem benim koçiş halen uyuyor
bende uyurdum aslında ama 4 gündür midem fena bugünde kötü
artık olmazsa bir dk a gösterecez hiç çekilecek gibide değil
fatoşcum canım benim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine canım
ama çokda bekleme olurmuuuu seni hamiş olarak bilmek istiyorummmmmmmmmmmmm

fake sana katılıyorum evet fatoş ne zaman kendini hazır hissedersen tedaviye başla bencede
bende murat ın tedavisi bitince latif bey e gidecem
kaydirigubbakcemile3 tabi paramız olursa:roflol:

Son düzenleme:

hoşgeldin bir tanem benim ya
hadi ben adetimin 15.günü kanama oldu hastaneye gitmiştik bir gün sürdü ve kesilmişti geçen aydaki yumurtayı atmışım korkulacak bişey yoktu hani
ertesi gün yani 16 gün galiba 19 ve 20 mm di hatırlarsam dk 2 kadar çatlar demişti belki 4 günde sürebilir demişti işte
yarın ısım yüksek çıkarsa garanti testi tekrarlayacam

evet banada atacaktı 1 e kadar cevap gelmezse telle taciz edecem kendisini:jeyyar:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaltımm duşumu aldımmmmmmmmmm herkes uyuyorrrrrrrrrr

sabah tuvaletimi yaptım çok koyuydu ve içnde parça parça akıntım oluyorduya o kahve rengiydi çok korkuyorum...1 günmü sevinecektim içerde bişey var ama neeeeeeeeee acaba kalanyumurtalardanmı bu penglly oluyorum ama dışarı gelen bişey yokk

fake cnm hamile olarak gece içilen sigardan evde olan yemek kokunun burnuna gelmesi ile uyanmak ve nide ekşimesiiiiiiiiiiiiiiiiii ile uyuyamamak ve hiç sevmesende mide rahat olsun diye süt içmek

neşe kan yaptır yaaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaa çabukkkk beni dün tükettinnnnnnnnnnn hadiiiiiiiii bende tüketecemmmmm

cnm lekelenmeleeri olan oluyorr ama bende olmasınn çok korkuyorummm çişime neden baktımmmmmmmmm doğru diyosunnnn

cnm geçmş olsun kuşumm dikkatt etttttttttttttttt heeeee

hoşgeldim bir tanem yeni hamişimiz annemiz
canım dediğin gibi kalan yumurtada olur yada sen latifciğini arasana kız sor bakayım ne diycek
hem haberi varmı senin hamiş olduğundan
canim o zaman 20.gun bile catlasa en gec
mumkun deil yani kesin hamilesin sen:hooray:
en az 17gun gecmis oluyor yumurtlamadan sonra
zaten cok hayalet gbi cizgi cikmis yazmisin belki koyulasmistr simcik
acil test yap acillllllllllhihoyyyt
ya keşke murat kalkınca gidip kan versek çıkar dimi ya:CüvCüv:
zaten 4gündür midem fena
başım perşembe ve cuma felaket ağrıyordu ilaç içtim bebek yoktur diyerek geçti
ama novalgindi
beni heyecan ve korku sardı şimdi ya
nuray ım benim yaŞeniz
neşe kan yaptır yaaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaa çabukkkk beni dün tükettinnnnnnnnnnn hadiiiiiiiii bende tüketecemmmmm

kız tamam yaptıracam ama sana haber verecem allah ın izni ile hamişsem benim konuyuda sen açacan tamammıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…