Aysonu Kizlari 2008

Ben şimdilik gidiyorum kızlar
Kendinize iyi bakın.

Hepiniz..............

İlk fırsatta tekrar geleceğim
Öpüldünüz

gülegüle canım çok ara verme arada görün git arkadaşın adınada çok sevindim canım rabbim yüzlerini güldürmüş darısı bizim başımıza ama ben bu aralar çok karamsarım istesemde umutlu olamıyorum

TEŞEKKÜRLER CANIM DARISI EN KISA ZAMANDA hepinizin başına inşallahh
kızım heyecanlı valla en az benim kadar babası kadar belkide babasından fazla yanii:roflol:devamlı karnıma elini koyup oynadımı anne uyanıkmı anne diyorrr eşim şehir dışındayken benimle yattı hep eli karnımda anne yerim ben bunu böyle bile çok şekr diyor maşallah kıskançlık yok şimdilik bakalım doğunca nolcekkk eşimde heyecanlı olmazmı hiiçç çok fazla beşli etmiyor ama heyecanlı işleri yüzünden kötü bir dönemden geçiyor malum benide biraz üzdü ama napalım kader kısmet herşey düzelir allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir inşallah

hicrancım azıcık kaldı doğumuna allah bi avazda kurtarsın canım çok çektiğin hamileliğin boyunca inş. bebeşin uslu olur seni üzmez bitanem

SAOL CANIM SAOL İNŞALLAH USLU OLUR VALLA BENİMDE TEMENNİM O HAMİŞİLKTE ÇOK çektik doğumdan sonra rahat ederiz inşallahhh:CüvCüv:

:))) canım bence bi idrar yapmalısın :))nedeniise çift çizgiyi görmen için hihihihiihihi

canım bana göre 14. gün yumurtan çatlamış gibime geliyorr...buna göre 2-3 gün daha ateşini ölç eğer düşmezse test yaparsın canım...

birde eğer sahurda kalkıp geri yatıyorsan ve sabah ölçüyorsan ateşinde oynama olur...

mesela ben gece 4 de lavobaya kalkıyordum..sabahada yüksek çıkıyordu ..bi gece ölçtüm sabah geri ölçdüm ateşimin yükseldiğini gördüm..çok yanıltıcı oluyor...

kızlarrrrrrrr ben çıkıyorum bebek görmeye gitcem çarşıya gidip altın alıcam ancak olur kendinize iyi bakın öptümmmmmmmmmm

evet bebekım cıft cızgı ınsanı mutlu ediyooohihoyyyt
ben cok sonra bile dusundum yapsam ne guzel kopkoyu cıksa diye
silik cıktı ya doyamadım:roflol:

ŞAKA MAKA BEN KORKUYOM HALAA TEK ÇİZGİ GÖRECEM DİYEEE

BEBİŞLERİN KAL ATIŞINI DUYAMM YAPARIMMM:CüvCüv::roflol::roflol:

dirim kızı neşeden duymuştum hamile olduğun maşallah canım allah analı babalı büyütsünnn çookkkk sevindimm senin adına ikiz dimi? :)))

tamam canım ben yorumlardan okumuştum sanırım kan değerine göre bir arkadaş yorum yapmıştı ondan aklımda öyle kalmış:) inşallahh canım allah gönlüne göre versin..sağlıkla sıhhatle olsun...görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…