kizinmi olacak senin ay kac defa sordum ama yeni ogrendim allah bagislasin cok cici oluyo kizlar: :CüvCüv:saol bitanem benim optuk seni kızımlahihoyyytŞeniz
insallah canım tez zamanda insallah:CüvCüv:
selam canlarım ben geldim
bugün leyla gibiyim ben
halen adet olmadım,midem çok fena,ayağa kalkınca başım dönüyor ve dünden beri gözümün yaşı dinmedi
ne tahlizsizmiim ya neyse herşeye rağmen bir umudum var diyecem belki beni bulmasa bile
siz ne yaptınız?
heeee aynennn öle cnm yaaa aytunçda çok kızyor relaxx ol diyeee
o allahın bir hediyesi zor bulduk bırakmaz bizi diyor
öle yapam içimi ferah tutammmm
cnm hoşgeldin cnmmmm çok teşşekkür ederimmm cnmmm inş.. cnm
hosbuldum cicis naber cok mutlu olmalisin cnm belki bende 2 3aya kadar haber veririm ins
bugün leyla gibiyim ben
halen adet olmadım,midem çok fena,ayağa kalkınca başım dönüyor ve dünden beri gözümün yaşı dinmedi
ne tahlizsizmiim ya neyse herşeye rağmen bir umudum var diyecem belki beni bulmasa bile
siz ne yaptınız?
tabiki çok mutluyum cnm tabikiiiiiiiii inş.kalp atısını kesesini yada keselerini görsemm çok daha rahat olacammm
gorursun cnm ya merak etma hersey yolundadir bebislerin olacak cicisim ayyyy:CüvCüv: bi kiz bi erkek olcak
bugün leyla gibiyim ben
siz ne yaptınız?
üçüncü buhranımız geldiii
canım biliyon çok üzülüyon ama yapma kendine böle bak hasta olacaksın
sonra naparız yaa bak atlayıpda yanınada gelemiyom aman yaaa adet olda gel bana
ay cicisim hg stres yaparsan hic olmaz adetin rahat ol bende cok stres yaptim 2 ay adet olamiyodum simdi normale dondu sende yapma ciciskom uzme kendini
aha buyur
hoşgeldin aynadaki yüzüm
al benden de o kadar
ben ne yaptığımı anlatayım
paşalar gibi adetimi oldum canım
güneşim hoşgeldin bitanem
canlarım benim ya ben buhran olmayımda ne olayım
bu ay öle hiç kafama takmadım ihmal bile vermiyordum ama şu lanet ısı yükselip düşünce beni çileden çıkardı ve sinirlerimi bozdu
giden paraya değilde giden umuduma yanıyorum
muratta kan testi yapıp eve geldiğimde gözlrimin içine nasıl baktı
yok dedim ağladım
üzülme zaten dk zor demişti senin bir suçun yok herşey benim hatam dedi seni kendimi baba yapamadım dedi
ama illa ben anne olmak çok istiyorum diyorsn hemen dk a gidelim dedi
yok dedim 2 daha bekleyelim ben gidip ön muayene olurum dedim
ama hiç çocuğumuz olmazsa seni hep mutsuz görmeye dayanamam dedi
bende 100 yaşımdada olsam doğuracam dedim sonra gülmeye başladık
aptal gibi oldum ya ben
neyse beni diktir edin ya benim daha çok zamanım var allah tan kocam beni seviyor bazen gıcık olsada:)))))
neşem aglama bitanem benim yaaa
ben de cok umutluydum senden bu gecikmeden dolayı
ama zaten durum belli doktor bastan soyledi bu sartlarda hamile kalman zor diye.belki de beklenti icine girmemiz hataydı bilemiyorum.doktor bakmıs işte kist filan yoksa elbet olursun bitanem lutfen yıpratma kendini.hele bir kocan tedavi olsun hersey normale dönsün o zaman hersey cok daha kolay olacak
bir anlamı kalmadı belki bugun dilekten sonra ama yine de ısını olctunmu kac cıktı
bir de kacıncı gun olcmeye baslamıstın sen yaa
ablacım benim ya neyse hiç değil gününde oldun geçikme olmadığı için sevimdeimaha buyur
hoşgeldin aynadaki yüzüm
al benden de o kadar
ben ne yaptığımı anlatayım
paşalar gibi adetimi oldum canım
güneşim hoşgeldin bitanem
neşem aglama bitanem benim yaaa
ben de cok umutluydum senden bu gecikmeden dolayı
ama zaten durum belli doktor bastan soyledi bu sartlarda hamile kalman zor diye.belki de beklenti icine girmemiz hataydı bilemiyorum.doktor bakmıs işte kist filan yoksa elbet olursun bitanem lutfen yıpratma kendini.hele bir kocan tedavi olsun hersey normale dönsün o zaman hersey cok daha kolay olacak
bir anlamı kalmadı belki bugun dilekten sonra ama yine de ısını olctunmu kac cıktı
bir de kacıncı gun olcmeye baslamıstın sen yaa
canlarım benim ya ben buhran olmayımda ne olayım
bu ay öle hiç kafama takmadım ihmal bile vermiyordum ama şu lanet ısı yükselip düşünce beni çileden çıkardı ve sinirlerimi bozdu
giden paraya değilde giden umuduma yanıyorum
muratta kan testi yapıp eve geldiğimde gözlrimin içine nasıl baktı
yok dedim ağladım
üzülme zaten dk zor demişti senin bir suçun yok herşey benim hatam dedi seni kendimi baba yapamadım dedi
ama illa ben anne olmak çok istiyorum diyorsn hemen dk a gidelim dedi
yok dedim 2 daha bekleyelim ben gidip ön muayene olurum dedim
ama hiç çocuğumuz olmazsa seni hep mutsuz görmeye dayanamam dedi
bende 100 yaşımdada olsam doğuracam dedim sonra gülmeye başladık
aptal gibi oldum ya ben
neyse beni diktir edin ya benim daha çok zamanım var allah tan kocam beni seviyor bazen gıcık olsada:)))))
ben eskiden boyleydim ama sidi daha pozitifim seni niye bosverlim olcak iste 3 uzun olcak :CüvCüv:
ben eskiden boyleydim ama sidi daha pozitifim seni niye bosverlim olcak iste 3 uzun olcak :CüvCüv:
cnm ya laf dinlemiyo bizimki bari sen anlat pozitif olsun adi gibi neseli olsun :teytey:
ben cikoyorum guzeller sofra hazirliycam hayirli iftarlar sofranizdan bereket eksilmesin
hosbuldum cnm nasilsin:1hug:
cnm yaaaaaaaaaaa böle ol topla kendini bende asla inanmıyordum hamile kalacağıma ki hoşş hala inanamıyorumki arada kan testime bakıyorum ben
kasıkağrılarım olmasa meleğimi yada meleklerimi hissedemeyeceğim
cnm keşe şimdiye kadar murta efendi tedavi olsaydı siz aşılamaya vs.para yatırana kadar ya......o zaman şimdi belki tedavide olacaktın ...neyse olmuşla ölmüşe çağre yokkk
offfffffff neşem içim sıkıldı valla yaaaa
seni boyle gormeyi hic sevmiorum
adın gibi neşelisin sen hep benim gozumde
beynimde negatif ve aglayan neşeyi canlandıramıyorum
canlandırmak da istemiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?