Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar. nasılsınııııız? ben isyana geldim artık. çok yoruldum yaaaaaaaaaa. tansiyonum düşüyor artık. az önce monitörü göremedim artık başım döndü kötü oldumç sizleri özlediimmm.

ben çıkıyorum kıslar servise çıkacam ama nasıl gidecem bilmiyorum. başım çok fena dönüyorç ayağa zor kalkıyorum. uyumak istiyorum yaaaa. nuriş canım yaaa. karnın çok tatlı olmuş yaa. Allahım esirgesin senide içindekinide. darısı birsenime inşallah.

bu kadar çalışmayaa olursun böleeee tabi kuşummm...güsel duan için amin..kuşum

böreği kızarttım....barbunya pişircem inş...sonra yatacam uyuyacam..yarın ist.sel götürecekmişş ondan heraldee bu uyuşuklukkk

geldim nihayet
hem sitewye giremedim
hem mağazaya geç geldim
hem işler yoğun ya
tıkır tıkır yazamıyorum dikkat çekiyor
ama sizi seviyorum ve gördüğünüz gibi buhran yapmıyorum
yani acımı kalbime gömdüm
ve yeniden umut yetiştiriyorum yüreğime

sultancım bitanesii ne diyeyim ki sana
herşey üst üste geliyor di mi
bu kadar yoğun çalışmak senin ne hale getirdi bak

nurayım nabersin jan jan

birsen kuşum nasılsın fıstık kızartmaya dıttt diyorum
kısma ama zaten ascık kilo sıkıntısı var artı bi de ikizlerin var aman aman
hüsmen ağa tiplemesi vardı beyazın hatırlatırım
dağlar kızı napıyor
bende aramıştım onu geçenlerde

hicroşum şimdi yarın doğum yapıcak yaaaaa
ay ay
kurban olurum yaaa
bi melek daha dünyaya gözlerini acıcak

geldim bacularım geldim ama sancım var kızlarrr benimki erken gelmeye kararlı galiba yarını beklemicekkkkk:ecrin_bebek::roflol: valla doktoru da aradım saate bak bakalım düzenlimi dedi 3 sancı arasını kontrol et ara beni tekrar dedi eğer aynı ise hastaneye gidecekmişimm:Saruboceq:

.......................................................................................................................

Son düzenleme:
gerçi sabahtan beri aynı değil 8:00 de 9:30 da 13:15 te birde şimdi az önce oldu bakalım sonrasında nolcek aaaaaaaaaaaaa site beni sinir etti yaw zaten canım burnumda yapmasın bana bunuuuuuuuuuuuuuuuyasakkelime

yaaaaaaa site beni deli ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii off yaaa buu yazı gelecekmi bilmem

arzu bebeşin resmini yolladı çok tatlıı yaaawwwwww inş.kızlarımızında resmi gelir

arzunuki eymende sılamınkiler 2 isimli ee iki bebek olunca 4 isim var birinde recep var ama hatırlamıyorum kuşum.....msn den yollayım arzunun bebişinin resmini

kızlar site görüyorumki herkesi sinir etmiş 20 dk dır uğraşıyorum
şahsen şimdide yazıp kaçacam zaten
hepinizi çok seviyorum kızlar kendinize iyi bakın
geçmişi okuyamadım ama hicranı görünce panikledim durumu ne olacak bugün hastaneye yatacakmı

ve ben halen adet olmadım ya dün komşumuz bir kadının durumunu anlattı nerde bende o şanş dedim
kadının bir çocuğu varmış ve hamile kalmış ama hamile olduğunu 6 aylıkken falan öğrenmiş
nedeni ise sütüm koru ondan adet olmuyorum diyerek şüphelenmiyor
bide çocuk anne sütünü istemeyince şüphelenip kan testi yapıyor çıkmıyor ve 2 kere daha denemiş çıkmamış
artık 6 aylıkken bu sancılar ne diyerek gidiyor ve 6 aylık hamilesiniz ve oğlunuz olacak diyorlar kadına ve kadın 1 ay sonra erken doğum yapıyor ve şimdi çok tatlı bir oğlu var:))

ve bana anlattı ya bunu rüyamda ben kan testi yaptırıyorum 190.01 mi ne çıkıyor sonucum
görmeyin nasıl seviniyorum
kalkıncada of ya dedim
neyse bugünde adet olmadım demin yine olacakmışım gibi ağrı vurdu ama nafile yine olmayacam galiba
neyse ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm kendinize dikkat edin ve iyi bakın:)))

yaaa gelmişsin yazmışsın kaçmışsın pessss yaaaaaaaaaa
nurayla ben olmasak bu sayfa mazide kalacak....
bişey demiyorum
fake
fatoş
neşe
bombom buhrandalar gelmiyolar
aslı
hicran belli zaten
mira humm meşgulllllllllllllllllllll
sultan yoğun

eee nurayım doğum yapınca ben bu sayfada yanlız kalacağım:a015::a015:

nurayım kuşum çok güseller yaaa harikalar cnm yaaa ne kadar güseller bayıldımmmm

güle güle giysin güle güle giydir kuşummmmmmmmmmmm çok güsell yaa bi dünya sey alınmış yine

inş.rabbimde bana o günleri gösterir.....

yok ben buhranda değilim
valla yaa değilim
gerçekten yoğunuz
aklım sizde bazen yalnış hesap yapınca fırça yiyorum
sizin yüzünüzden
murat aklın kk da di mi diyor
yaaaaaaaaaaaa
zaten gardiyanlar 1 değil 2 değil 3 tane kızlar yaaa
bu arada kayınpederimin beynindeki damar tıkalıymış
bu tehlikeli bi şey mi yaa

evet batacak.......amin cnm inş.bende alırım bebişime

neşem adet olmadı bence başka bişey var yaa neden muayneye çağırmıyorki ya insan bi bakar yaa..benimde doktor bekle demişti içimde kist patlamıştı hatırlatırım sonra adet söktürücü içmiştimm

kızlar ben geldim sancılar şimdilik yok öğlenden beri olmadı henüz umarım olmaz da hafiften oluyor ama o ağır sancıdan olmadı daha galiba son dakikalar diye böle oluyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…