Aysonu Kizlari 2008

ayyyy papatyaaaaaaaaaam. canım Allahım seni tez zamanda kurtarsın. hemen bir çığlıkta bir nefeste. sonra bebişin kucağında. ya Allahım yaaa. o müthiş koku. müthiş heyecan. canım ilk sen kucağına al bebeğini. ilk senin kokunu alsın

tüm son hazırlık ve kontroller tamamdır uyuyamıyorum ama şimdi gidip yatıcam yatağa belki accık uyuyabilirimmm neyse hepinize iyi gecelerrrr

ayyy ayyyy yerim senin heycanınııııkaydirigubbakcemile3

Gùnaydin kizlar SU AN HASTANEDEYIM NST YE BAGLADILAR COK KORKU HEYECAN YAPTIM KARNIMA AGRILAR GIRIYOR DUALARINIZI BEKLIYORUM Hepinizi öpùyorum

ayyyyyyyy cnm yaaaa allah kurtarsın rabbim sıkıntılar göstermesinnn
eeeeeeeee oradan nereden yazdın kııı

kıızzzzzzzz sezeryan olacakk ooo

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabahhh aç kalkmadımmm heheee

nesemm neden 45 gün yaaaa ya benim gibi olduysannn
bende hamilelik belirtisi yasadımm ama değildimm

kıızzzzzzzz sezeryan olacakk ooo[/QUOTE]

canım ne bilim bende sancı falan diyince normal sandım. bacı kafamı kalıyor bu kadar işten güçten. sen nasılsın kuşum. bebişlerimiz nasıl.

aa dirim gelmis gnaydin kusum
ozel hastane ya orda kablosuz net vardr ordan laptopla yaziodur

günaydın tekrardan kuşumm onun laptopu yokk oradan biliyom ama tlf girmiştir

bak vefalı arkadaşa doğumgünü bile burada

ama ben giremem çünkiiiiiiiii aytunç bana:mymeka:klava:böle yapar bana diyo pc basındasın kitap oku gazete oku.....dedim gazeteyi burada okuyommm kitabımı okuyorum dedimm........

düşünsene aytunç hastaneye laptopu götürecem diyecem :roflol:kafaya bir şaplak atar:mymeka: annmede derki bunun çocukları ac kalır bu pc basından kalkmaz :roflol:

kıızzzzzzzz sezeryan olacakk ooo

canım ne bilim bende sancı falan diyince normal sandım. bacı kafamı kalıyor bu kadar işten güçten. sen nasılsın kuşum. bebişlerimiz nasıl.[/QUOTE]

ben iyiyim cnm kasık ağrılarım var onun haricinde tansiyonum düşüyor birzzz

baska hiçbir sıkıntım yok yaniii.... bebekler iyidir teyzesi heralde harıl harıl büyümeye calışıyolar sanırım cnm..gidem görem daha rahat edecemmm

sen nasılsınnn.......bu kadar yoğun olmaaaaaa hiç kimse madalya takmıyorr kendümden biliyorum

canım ne bilim bende sancı falan diyince normal sandım. bacı kafamı kalıyor bu kadar işten güçten. sen nasılsın kuşum. bebişlerimiz nasıl.

ben iyiyim cnm kasık ağrılarım var onun haricinde tansiyonum düşüyor birzzz

baska hiçbir sıkıntım yok yaniii.... bebekler iyidir teyzesi heralde harıl harıl büyümeye calışıyolar sanırım cnm..gidem görem daha rahat edecemmm

sen nasılsınnn.......bu kadar yoğun olmaaaaaa hiç kimse madalya takmıyorr kendümden biliyorum[/QUOTE]

az kaldı görecez ama sanırım en son ben görecem. şimdi sen buraya ultrason resimlerini koyarsında. ama ben o zaman bayram izninde olacam. biz 27 eylülden itibaren bayram tatiline çıkacaz. öbür pazartesiye kadar. ama bak görünce hemen bana mesaj at. tamammı. sayısını söyle bide nasıl olduklarını.
canım işyerinde tek ben varım bu işi yapan bide patron. ama ben ilgileniyorum müşterilerle. yani başka çarem yok. mecburum canım yaaa. ama neyse bayram gelsin bol bol dinlecem inşallah. ama şimdi bi sorun var. görümcem evlenecek. adam balıkesirde. oraya gidecek.. adanaya geldiklerinde sizde olur isteme diyor görümcem. utanıyor evlerinden. bende önemli değil ama dedim tuhaf olmazmı. yok dedi. eşimede söyledim baban çok üzülür. sonra hemen düğün olacak. yenge diyor gelince sizde kalırlar bir kaç gün. ya ben evde değilim tanımadığım insanlar nasıl olacak. üstelik onlar iyi insanlar olsa görümcemin eli durmaz. evin altını üstüne getirir. ya eşime dedimki tanımıyorum nasıl bizde kalacaklar. başka çaremi var diyor. bi sürü akrabaları var ama.

kuşumm giriliyor ama belli telefonlarda internet özelliği olanlarda yanii
benümkünde var o gün kardeşime der girerim gisliii:1ninca:

evet kuşum yaaaaonun yeerinde olmak ne güsel yaaaaaaa bende fol var ama ben bile heycan yapıyorum şu 9 gün geçsinde biran önce gidem keseside olsa görem diyorum
hemen karnum şişsin diyorum...hatta doğsun diyorum bana canyoldası olsun bebeğim yada bebeklerim ........eşimde diyo aha yandık analarına benzerlese diyooo 7 aylık doğar bunlar bana bak biraz büyüdülermi sakın düşünme böle diyo annem bizim gelmemizi çok istiyo derler erken yol alırlar diyorrkaydirigubbakcemile3
aaaaaaa dedm senin çocukalrın onlar sakin olurlarrr merak etme helede senin gibi kaba kıç olurlarsa ohhh içerisi rahat çıkmayalım bile derlerr:roflol:

kızlaaar benim göbüşüme bakın hele.. bi kaç gündür çok büyümeye başladı bu göbüş

az kaldı görecez ama sanırım en son ben görecem. şimdi sen buraya ultrason resimlerini koyarsında. ama ben o zaman bayram izninde olacam. biz 27 eylülden itibaren bayram tatiline çıkacaz. öbür pazartesiye kadar. ama bak görünce hemen bana mesaj at. tamammı. sayısını söyle bide nasıl olduklarını.
canım işyerinde tek ben varım bu işi yapan bide patron. ama ben ilgileniyorum müşterilerle. yani başka çarem yok. mecburum canım yaaa. ama neyse bayram gelsin bol bol dinlecem inşallah. ama şimdi bi sorun var. görümcem evlenecek. adam balıkesirde. oraya gidecek.. adanaya geldiklerinde sizde olur isteme diyor görümcem. utanıyor evlerinden. bende önemli değil ama dedim tuhaf olmazmı. yok dedi. eşimede söyledim baban çok üzülür. sonra hemen düğün olacak. yenge diyor gelince sizde kalırlar bir kaç gün. ya ben evde değilim tanımadığım insanlar nasıl olacak. üstelik onlar iyi insanlar olsa görümcemin eli durmaz. evin altını üstüne getirir. ya eşime dedimki tanımıyorum nasıl bizde kalacaklar. başka çaremi var diyor. bi sürü akrabaları var ama.[/QUOTE]

kuşum 26 sındaa gidecez cumaya denk geliyorr...göreceksin yani..inş.güsel hayırlı haberlerle dönerim cnm....

ayyy sendemi kalacaklar olurmu yaa evin hanımı yokk olmaz yaa herkesin bi özeli var
bi otel motel tutsunlarr.....kalacakları kaç gün tutsunlar otel odası alla allaa yaaa
ben izin vermemmm kendi akrabamda olsa kabul etmemmm.............valla arza senin bu kocanın ailesi kızım yaa...kocanıda anlamıyorum o hep ayrıııı ülen karısın iç çamaşırkları var o evdee sen çalışan kadınsın belki dağnık pis evin ve sen işden gelince tanımadığn insanlarla oturmak ne boynun borcu cnm ya ...zaten deli gibi çalışıyorsun pesssssss diyorummm

canım bide görümcem öve öve bitiremiyor. yok çok zenginlermiş. aylık geliri 5 milyarmış. zaten aklı fikri onda. diyip diyip onu diyor. madem öyle bi otelde kalsınlar. o kadar zenginlerse öyle değilmi ama. bide adamın mandırası varmış. köy yani. diyorki ben ona söyledim adil ışıktan sarardan falan giyin artık. bende gidecem zaten öyle giyinecem. dedim köy orası oraya göre giyin. adamın 3 çocuğu var bi tanede kendinin. kendisi şahsen iş yapmayı hiç sevmez. ne yemek ne çamaşır ne temizlik. hayırlısı bakalım

günaydınnn kızlar.

dırımımmım tansiyon düşüklüğü çok aşırı düşmediği sürece önemli değil bitanem. ama yine de dikkatli ol.

kızlar gece sütyen takma konusu doğruymuş. geçen gittiğimde doktorum 2 tane kitapçık verdi hamilelik ile ilgili. orda da yazıyodu. özellikle göğüs ağrınız varsa mutlaka geceleride takın diyo kızlar. ağrıları azaltıyormuş.

başka güzel bilgiler de var. okudukça size de yazarım farklı bişeyler görürsem.

benim bu ara yemek yeme şeklim çok değişti. tatlı tuzlu ne varsa çorba ediyorum sonra midem bulanıyo. sabah fıstık ezmesi, çukulata, börek yedim.. ay ne saçma bi karışım demi. şimdi düşününce bile midem bulanıyo. nası yedim ben onları ya kafamçokkarıştı

ohhh kahvaltı yaptınn ben üşeniyorum yawwww hazırlamaya birde çay demir eksikliği yapıyormuş bende zaten var korkuyom içmeye yawwww.......sandeviç yapacam bu sabah kalkarsam yerimden ...valla cnm göğüslerim acıyor heleki yanluşlukla ucuna çarpayım acıyoo felakett...ama takmıyommm boşverrrr...canım tansiyonum çok düşük değil çok düşse kalkamam yerimden ama az düşüyor çünki başım dönüyor..kuşummm

Kizlarrrr günaydin geçmişi okuyup geliyimmmmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikinizede günaydınnnnnnn kaybolmayın bak hemennnnn

aman kusum 7aylık fılan dogurma sık dişinikaydirigubbakcemile3

yok kıııı kendimmm doğmusum ama onları pırtlatmammm

ayyy sultanım icim karardı valla yaaa
niye sende kalıolar yaa olur mu oyle sey mecburmusun onca insanı cekmeye yaaa

haaa bende öle didimmhihoyyyt

yaaaa ağlarımmm amaaaa senağlama

kız nuray zaten korkuyorum erken doğumdan. allahım yok.. sağlıklı gelsin. ben beklerim 40 hafta.

kızzz sana demedi ağlama hemnennnn musluğuda hemöen acıkk garunun yawww
bana dedii...hemn oğlan seninki erken doğmazzzz

ulen senin gübeen zati oyle deel miii :icecream:
gendun dion 6aylık gibi şişim diyenaniknanik

cnm şiş ama o kadarda değill hemm onun futboltopu yumutmuş gibi benimki bütün gübek ve midee birrr hemmmmmmmmmm daha o kadarlık bibek yokkiii

ama o karınla klimacılarr beni hamişşş sanmışlardı heheheeeee abla sen dokunma biz süpürelim dedilerr.hahaha dimek hamiş kalacakmısım hahaha

NURAYIM bişey soracam benim arkadaş 5 sene önce micro yaptırdı allaha şükür ikizleri var....kızın ana okulundalar bana tlf actıı hayırlı olsun dedi yakından biliyordu dururmu
dedim kalp atısınıda duyaym inş...dediki ben testen 12.gün sonra gittim duydum dedi...sende 14 gün gidecen dedi duyarsın dedi...olabülürmüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…