- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
tüm son hazırlık ve kontroller tamamdır uyuyamıyorum ama şimdi gidip yatıcam yatağa belki accık uyuyabilirimmm neyse hepinize iyi gecelerrrr
Gùnaydin kizlar SU AN HASTANEDEYIM NST YE BAGLADILAR COK KORKU HEYECAN YAPTIM KARNIMA AGRILAR GIRIYOR DUALARINIZI BEKLIYORUM Hepinizi öpùyorum
ayyyy papatyaaaaaaaaaam. canım Allahım seni tez zamanda kurtarsın. hemen bir çığlıkta bir nefeste. sonra bebişin kucağında. ya Allahım yaaa. o müthiş koku. müthiş heyecan. canım ilk sen kucağına al bebeğini. ilk senin kokunu alsın
aa dirim gelmis gnaydin kusum
ozel hastane ya orda kablosuz net vardr ordan laptopla yaziodur
kıızzzzzzzz sezeryan olacakk ooo
canım ne bilim bende sancı falan diyince normal sandım. bacı kafamı kalıyor bu kadar işten güçten. sen nasılsın kuşum. bebişlerimiz nasıl.
kusum cepten kk ya giriliyo mu ben bilmiorum oyle seyler
cebi hic internet icin kullanmadim
ama simdi sen yazinca hatrladim daha once de havaalanindan yazmisti sanirim yaa
nasil oluyorki hic bilmiorum ben
ayy simdi bebis dogdu yaa cok isterdim yerinde olmayi:dance:
ben iyiyim cnm kasık ağrılarım var onun haricinde tansiyonum düşüyor birzzz
baska hiçbir sıkıntım yok yaniii.... bebekler iyidir teyzesi heralde harıl harıl büyümeye calışıyolar sanırım cnm..gidem görem daha rahat edecemmm
sen nasılsınnn.......bu kadar yoğun olmaaaaaa hiç kimse madalya takmıyorr kendümden biliyorum
ayyyyyyyyyyyyyy kuşummmmmmmmmmmm çokkk güsellllllllllllllllll
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyommmmm:sm_cool:
aman kusum 7aylık fılan dogurma sık dişinikaydirigubbakcemile3
günaydınnn kızlar.
dırımımmım tansiyon düşüklüğü çok aşırı düşmediği sürece önemli değil bitanem. ama yine de dikkatli ol.
kızlar gece sütyen takma konusu doğruymuş. geçen gittiğimde doktorum 2 tane kitapçık verdi hamilelik ile ilgili. orda da yazıyodu. özellikle göğüs ağrınız varsa mutlaka geceleride takın diyo kızlar. ağrıları azaltıyormuş.
başka güzel bilgiler de var. okudukça size de yazarım farklı bişeyler görürsem.
benim bu ara yemek yeme şeklim çok değişti. tatlı tuzlu ne varsa çorba ediyorum sonra midem bulanıyo. sabah fıstık ezmesi, çukulata, börek yedim.. ay ne saçma bi karışım demi. şimdi düşününce bile midem bulanıyo. nası yedim ben onları ya kafamçokkarıştı
Kizlarrrr günaydin geçmişi okuyup geliyimmmmmmm
ikinizede günaydınnnnnnn kaybolmayın bak hemennnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman kusum 7aylık fılan dogurma sık dişinikaydirigubbakcemile3
ayyy sultanım icim karardı valla yaaa
niye sende kalıolar yaa olur mu oyle sey mecburmusun onca insanı cekmeye yaaa
yaaaa ağlarımmm amaaaa senağlama
kız nuray zaten korkuyorum erken doğumdan. allahım yok.. sağlıklı gelsin. ben beklerim 40 hafta.
ulen senin gübeen zati oyle deel miii :icecream:
gendun dion 6aylık gibi şişim diyenaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?