Aysonu Kizlari 2008

hicran kaç saattir yok sanırım zilli çileden çıkardı onu
uyyyyiiiiii sizinde çileden çıkmanıza az kaldı hele nunişin ha ha hayyy

evet biri kız biri erkek olsa daha iyi bence ikiside aynı anda çıkar
bundan sonra düşünüyomusunuz daha yapmayı yoksa hele şunlar bi doğsunda nasıl bişeylermiş bi bakalımmı diyosun

valla cnm iki yumoşumuz daha var dondurulmuşşşş ama bunlar doğsun iptal edeceğimmm

ama çok param olsa onlarıda alırdım cnm ama malesef imkan yok buna

nese kısss okuyup kactınmıııııııı
yok dırım 2oglan cok zor acayıp yaramaz oluolar zaten erkek cocukları
biri bari gızzz olsunnaniknanik

bana kalsa ikiside kız olsun ama rabbimin bileceği şey ne olursa olsun sağlıklı olsun anneleri hemen kucağına alsın kuşum küvezlik olmayalımdaa

fena kaynana olursan kızım olursa
senin oğluna vermemmmmmm:dilcikar:

ben caduyummmmm sölüyom önceden vermeee ne yapimmmm buluruzz bu kızzz

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler
nereye leyennnnnnnnnnn

nuniş sende burdayken size bişe sorucam ben cuma işte dr gidicem ya beni oyalarsa dicem benim sabrım yok oda böle olması gerkiyo derse beni oyalsa fakülteyemi gitsem diyorum orda hemen aşılamaya geçiyolarmış sizce
cnm hormonların normale düştüyse yaparlar hemen ama düşmemişse onlarda tedavi ederler kuşum

iyi aman iyi istemiyok o zaman
ama benim kız beğenirse oğlunu istemeye gelirik artık

usulen geliriz kızzz o kadarda olmaz

yaaa bu nezlem ne zamn geçecek hala başım ağrıyor bugün direndim ağrı kesici almayım diye ama yimekden sonra alacam artık başka çağre yokk

selam ben geldim yine kız durmuyorki aniden çıkmak zorunda kalıyom
bu arada belim fena ağrıyo ve karnımda ağrıyo ya bu gece yada yarın adet olurum hiç vakit kaybetmiyor haaaa hemen geliyo neyseki bu ay aşağı vurmadık geçen ay 23. günde olmuştum yarında 23. günüm olurum büyük i,htimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…