ohhhhhhhhhhhh afiyet olsunnnnnnn
ellerine sağlık kaynananın
esen kızz neredesinnnnnnnn okuldamısınnn
ay geçmişi okuyayım dedim amma konuşmuşsunuz heeeeee
evet okuldayım şimdi çıkıcaz artık yarın girmeye çalışırım
bu arada nuriş nasıl acaba haberiniz var mı
hayırlısı dua etmekten başka yapacak bişe yokcnm nts girmişti doktoru bekliyordu haber verecek bizeee
kızlar şimdi nuniş korkudanda sancıları artar hastane nst falan derken insan heyecanlanıyo sancılar artıyo inşallah hayırlı haberlerle gelir
başım belim ağrıyorrrrrrrrrrrrrrr
kız sendemi erken doğuracan diyecem ama seninkide çoooook erken yavvv
şaka şakakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birsen hiç hareketlerini hissediyormusun
koçiş birazdan gelir nuriişten haber alsaydım
koçiş gelmeden
kizlar geldim nihayet
az daha miciomusum:tomato: tam zamaninda gitmisiz yaw erken dogum tehlikem varmis.nst de sanci cikti. dr bakti sizin sanciniz var dedi evet dedim yani evham deil makinede de var kendinizi dogru ifade ediypsnuz dedi
hap verdi yarim icilcek sabah aksam 7gun..haftaya persembe tekrar gel nst gir sonucu bana getir dedi
dogumu da konustum 37haftadan once biz almiyrz kuvezimiz gecici 4saatlik dedi.ama bu hap sanciyi keser bebek durur dedi.hemen benden kan aldirdi yarin oglen sonucu esim alacak..sonucu bana goster ben burda sezeryan olup olamayacagina karar verecem dedi:1shok:yani riskli bir durum varsa kabul etmiyorlar...hapa ragmen sanci durmazsa napacas dedik bu durumda 4 hastae var devlet hastanesi onlari saydi yenidogan unitesi olan.oralara gdeceksiniz dedi..
insallah kan testimde sorun cikmaz pihtilasma hemogram ve hepatit bakilcak
uygun gorurse epidural sezeryan olacam tam istedigim gibiiii:Saruboceq:
hem de burasi cok uygun tas catlasin 500=600ytl odeyecem yaa dusunun..
doktoru da cok tuttuk bu arada..hem esimin abisiyle tanisiyormus yardimci olur insallah
ama once gendumu beendirmem lazim sezeryan icin
yoksa almicaklar benüüüüüüü:tomato:
saol kusum ınsallah ıyı cıkar en uygun hastane burası.hem de epidural de yapıolarmıs sezeryan dedigime de hic sorun cıkarmadı adam aman normal yapın filan hic ses etmedi.epidurali zaten ben kendim oneriyorum didi
off insallah yarın dogum tarihimiz belli olurrrrr:dance:
ama 1 hafta yatacam simcik istirahat itmem lazımmısnaniknanik
sanki cok yoruluodum da:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?