Aysonu Kizlari 2008

kızlar şimdi nuniş korkudanda sancıları artar hastane nst falan derken insan heyecanlanıyo sancılar artıyo inşallah hayırlı haberlerle gelir

cnm nts girmişti doktoru bekliyordu haber verecek bizeee
hayırlısı dua etmekten başka yapacak bişe yok

kızlar şimdi nuniş korkudanda sancıları artar hastane nst falan derken insan heyecanlanıyo sancılar artıyo inşallah hayırlı haberlerle gelir

naber kız selamsızsırnaşık şeysırnaşık şey

ben çıkıyorum kızlarrrr görüşürüzzzz

kız sendemi erken doğuracan diyecem ama seninkide çoooook erken yavvv
şaka şakakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birsen hiç hareketlerini hissediyormusun

yok cnm ya bizim mayıs anneleirnde 17 haftada hisseden var inş. ederim bende cnm bazen garip bişey oluyor ama anlamıyorumki bu ara karnım çatlayacak gibi gergin kasığımda ağrıyo erken doğurmam kızz

koçiş birazdan gelir nuriişten haber alsaydım
koçiş gelmeden

cnm dediğim gibi haber o kadar kendisi haber vereceek cnm hastaneye giden çıkamıyorki kendimden biliyorum

ben 3.5 aykıkken hissetmiştim zaten öyle baya hareket etmiyo hemen sen sadece onun hareketlarini
hani bazen böle derinin altında bişey oynar ya göz kırpması gibi öyle anlaşılır tabi baya bi dikkatle takip edeceksin nefesini bile tutuyo insan hareketini hissedebileyim diye
ama seninkiler daha küçükbelki böyle bi 15. 20 gün sonra anlaya bilirsin

aaaaa nuniş gelmiş kız anlat neler oldu meraktan çatladım gelebildiğpine göre bi sorun yok galib ayani inşallah yoktur

canım yaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun aman erken gelmesin aceleci çıktı bu kızz
hakkında hayırlısı olsunnn kuşummmmmm

heee çok yorulmuşsun yat dinlen köfte dudaklını iyi besle baksana gelmesi yakın sinyal veriyor:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…