Aysonu Kizlari 2008

ay canım yaaaa çok üzüldüm eşinin işten çıkmasına tamda doğum arefesinde olacak işmiydi bir kapı kapandıysa allah diğer kapıyı açar inşallah kısa zamanda bulur iş
sonuçların temiz çıkmasına sevindim en azından o konuda için rahatlamış oldu
üzülmeyin kocişin bulur iş bak hemen yarın iş bulmaya gidecek cesur adam merak etme tam doğum zamanına denk gelmesi kötü oldu ama kocişin bu işin altından kalkar moralini bozma birbirinize destek vererek atlatırsınız inşallah
sebep neydiki işten neden çıkardılar onlarıda krizmi vurdu
sakın kendini strese sokma bebişini düşün şunu şurasında sayılı günler kalmışa.s

kızlar selam
nuray cım bozma moralini cnm bebiş nasibi ile gelir inş
eşinde en kısa zamanda iş bulur
herkes zor bir dönem atlatıyor maddi olarak

inanmıyorum kuşum yaaa tuhhh düşünürken başına geldi
çok üzüldüm ......merak etme allah rıskını verecek inş.tez zamanda iş bulurr kocann inş.kuşum

2 gündür giremiyodum.tam şimdi fırsat buldum girdim derken açar açmaz yazdıklarını gördüm.inan çok ama çok üzüldüm.tabi şimdi ne söylesek teselli etmez ama ben kızınızın eşine şans getireceğine ve şimdikinden daha iyi bir işe gireceğine gönülden inanıyorum.ve biliyorum ki siz gün gelecek diyeceksiniz ki "valla her işte bir hayır varmış,bak gördün mü işten çıktığıma çok üzülmüştük ama şimdi daha iyi bir işim var ve şükürler olsun kızımızla çok mutlu bir aileyiz" . çookkkk öpüyorummm senii:teselli:a.s.

selam kızlar ancak gelebildim ama kimseler yok galiba ceylin durmadı yine huysuzluğu üzerindeydi valla kucakta bile ağlıyordu yeni yattı bakalım nekadar sürecek her tarafım ağrıyor valla biraz okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız sonra gidip yatıcam uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukafamçokkarıştı

canım yaaa üzülme sen sakın allah bir yerden kapıyı kapar başka yerden açar kızın bol kısmetli gelsin inşallah rabbim geçim derdi veröesin hiç birimize:Saruboceq:

günaydın kızlar .......nurayım sizin iş mevzusuna ne kadar takıldıysam bütün gece iş aradım hemde hiçranla ikimiz aradık off yaaaa ne şeydiii yaaa sonra annemi işten çıkarmışlar
sonra bebek mağzasınında işe başlayacaktım birsürü bebek kıyafeti gördüm beyaz beyazz
sonra abuk sabuk birsürü şeyler...........

hayırlara gitsin inşallah canım yaa nurayın koasına bende üzüldüm ama allah yardım eder inşallah hepimize

anam bi halt yazmamışsınız ya bende kaç sayfadır kimbilir dedim erkenciler konuşmuştur sandım neyse görüşürüzzz

cnm kimse yokki bende birdaha bakem kimse yoktur diyecektim seni gördüm
uykucu bizim sayfa şekerim kalkamazlar ben aksam erken uyudum başım ağrıyo diye

kız nuray sana demedi artarsa çatlıyor demektir diye artıyor işteee çalışıyonmu bu arada belli olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…