Aysonu Kizlari 2008

üleynn 8 seneye girim eviliyim 4 seneyi aşkındır da evimdeyim ilkkez pirincim bittiğini gördüm bu bebeklere para harcamaktan markete çıkmaz olduk beeee eksikleri yazıyorum umarım listem kabarmaz

8 senemi oyyyy oyyyyyy kız kaç yaşında evlendin kaçıyomuydu kız kocişin heeee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

üleynn 8 seneye girim eviliyim 4 seneyi aşkındır da evimdeyim ilkkez pirincim bittiğini gördüm bu bebeklere para harcamaktan markete çıkmaz olduk beeee eksikleri yazıyorum umarım listem kabarmaz
:roflol: :roflol: :roflol: aman benim her zaman eksiklerim oluyordu alışkınım ben aslında
allah ım inşallah kocana güç kuvvet verir ve borçlarınızdan hemen kurtulursunuz canım
hem borç ödeyip bebek beklemek çok zor
ama herşeye değermiş :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yok kız daha dün ne açtım msn yi ekledim fatma diye bişey işte:))) doğru değilmi
allah ım ablann bebişinide korusun allah ım herkesin bebeklerini korusun olmayanlara tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:CüvCüv:

heeee fatma
sen bana bi mesaj yolla bacum anlaşılır

ilk göz ağrısı fatoşumuz ve bernamız gelmiş
nasılsınız canlarım iyimisiniz

berna seni çok iyi anlıyorum
sen benden çok şey yaşadın
bende aşılam için başlamıştım ve elimizde hiç para yoktu
sadece 3 bileziğim vardı ya allah dedim başladım
allah razı olsun hicranın iğnesi vardı bana verdi
ama doktorum bana da aşırı doz kullanmış ve yumurtalar çok oluşmuş,
ve aşılama iptal oldu dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü o an yutkunamadım bilene
düşün elde para yok bana isterseniz yumurtalar boşa gitmesin tüp bebek yapalım dedi,
ama elde var sıfır olmaz dedim çatlatma iğneni vur dedi
36 saat sonra ilişki ve yine tutadı okadar çok ağladımki
sonra silkelendim olacak benim bebeğim dedim
allah ıma şükürler olsun ki normal yoldan tuttu inşallah sonuda kadar hep benimle olur
ve elime alırım
sakın isyan etme hep dua et biliyorum biz sınavdayız ama sınavımızı başarıyla geçecez

18 yaşımda evlendim baktım dalyan gibi herif kaptımmmm işteee

sen kaç senelik evlisinnn cicimm

sen kaçırırmısın cesur karusun işte
ben 3 yıllık evliyim canım sen benden 2 yaş küçük olmana rağmen benden yaş olarak beş sene daha önce atılmışsın hayata valla büyük cesaret büyük ihtimalle aşık oldunuz demi dayanamadınız kaptınız birbirinizi :1hug:

iyiyim neşem sen nasılsın hamişllik nasıl yemek yapıyorum yazamazsam kusura bakma canım benimm az kalmış dra gitmene güzel haberlerin i bekliyoru zcanım takma kafanı bişeye herşey yolundadır rabbim korur bebişiniiiiiiiiiii

hayır cicim biz aşk evliliği yapmadık ama birbirimizi çok seviyoruz ölecekk kadar düşünmem yanii onun için herşeyi yaparım ben oda öle bunu en baştan ispatladı ...

benim eşim evlnemek için iyi bir ev kızı arıyormuş üstelik türbanlı olan biri
bende babamın amcasının kızını önerdim...aracıda halam o arıyor kızı ...neyse babamın amcasının kızı kabul etmedi bende daha 18 yaşında aklı beş karış havada 4 senelik ilişkimden yaklaşık 2 ay olmuşdu ayrılalı ...neyse halam çok met etti eşimi bende dayanamdım yatıyoz kalkıyoz aytunç konuşuluyor ...dedim şu çocuğu göreyim ve eşimi aradı halam kaynanam çıktı tlf ona dediki kendim kadar güsel bir kız buldum(bu arada kaynanam senin gibi güsel bir kız bul dermiş halama)ama kefil değilim cadıdır dedi....ertesi gün eşim annesi geldi dışarda görüştük....2 hafta çıktı 16 şubatta sözlendik 23 haziranda evlendik.....böle cnm iştee hikayem

canım benim teşekkür ederim
allah ım en kısa zamanda sanada yaşatır
inşallah microya gerek kalmadanŞeniz
yada microda ikiz yada üçüz tutar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar okuldan geldim açımmmmmm
sizlerden naber

hoşgeldin canım nasılsın:1hug:

selam kızlar okuldan geldim açımmmmmm
sizlerden naber

bizden iyilik kuşum sen nasılsın birsürü çocuğun yanından geldin sen biz yani kendi adaıma ben evde dana gibi yattım uyudum devalı uyuyorum ne bu yaaa ilk dönemde uyumadım ben .......tohtor civanıma diyecemmm

kızlar ben çok durdum dermişim:)))
size iyiakşamlar
yarın yine görüşemebiliriz canlarım
kaynanamlayım mecburen,murat ın kuzenine gidecekmişik offfffffffff offfffffffffffffffffff neyse akşama görüşebiliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kendinize iyi bakın öpüldünüz

iyiyim canım nasıl olayım sen nasılsın bebeiş nasıl bebiş bekliyoruz en kısa zamanda resimlerini
bizden iyilik kuşum sen nasılsın birsürü çocuğun yanından geldin sen biz yani kendi adaıma ben evde dana gibi yattım uyudum devalı uyuyorum ne bu yaaa ilk dönemde uyumadım ben .......tohtor civanıma diyecemmm

uyu bakalım ben 2 aydır uyuyorum eeee şimdi çalışma zamanıı
çocuklar çok yoruyor yawwww

ülen yemeğinde var nereye benimde hafifden başım ağrıyo ama yemek yediğimde geçer

iyiyim canım nasıl olayım sen nasılsın bebeiş nasıl bebiş bekliyoruz en kısa zamanda resimlerini

uyu bakalım ben 2 aydır uyuyorum eeee şimdi çalışma zamanıı
çocuklar çok yoruyor yawwww
yormasınlar seni esenciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…