Aysonu Kizlari 2008

çatlamıştır çatlamıştır düşüktü yükseldi bak inşallah hayırlısıyla çalışmaların sonuç verir dr git sen gene a.s.

ohhhhhhhhhhhhhhhhh gezin bakalımmmmmmmmmmm
öncdeden olsa ta ilk bu sayfada buluştuğumuz zaman sadece 3 kişi buluşucaktınız ama şimdi 7 kişisiniz rabbim çok büyükkaydirigubbakcemile3

ülen bende diyom diğer kişiler kim len fakeeeee allah iyiliğini versin
kızzzzzzz hee 7 kişiyizzzzzz

neyse ben çıkıyom birsürü işim var size iyi günler işim bitterse gelmeye çalışırım

oooooooooooooooooo ilknur hanum kaçıyor bu krispi nerede beeeeeeeeeeeeeee

kaç bakalım ciicim benimde uyuşukluğum üzerimde valla hahaaa

hicran beklicem canım gecikincede gidicem dr çatlamadıysa dr a kapak olucak

klava:klava:klava: iyi düşün iyi olsun otur dua et kötü düşüneceğine manyekkk rabbim gönlüne göre versin inşallah ay bizede yardım etsin valla nuraya üzülüyordum kocişi için benimkide şimdi kötü haberi verdi alacaklarını alması zorlaştı yine sıkıntı çekicez yine bir süre daha evin geciken taksitini ödeyemedim kredi kartım cezaya girdi dişçiye gidicem bugün 500 ytl de ona vericem şimdi kötü oldu bu yawww

ahhh kızlar ya ortlık berbat başbakan konuşuyor ama kimsenin evini ocağını görmüyor bizimkinin işi iyi ama patronun yüzü gülmüyor diyo ....

ya kızlar lekelenme gibi kanamam devam ediyo.. çok fazla değil..
adetime 1 hafta var daha yani bugün 21. günüm
erken adet olabilir miyim? kafam çok karıştı
adet oluyosam doktora gitmem gerekiyo galiba bi sonraki tedavi için..
ya gelinde bi akıl verin nerdesiniz

kuşum derimki ara doktoru yumoşlar geçen hafta çatlad hangi ara zaman geldide adet oluyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…