Aysonu Kizlari 2008

bugün de geçsin bakalım böyle yarın arayım yaa..
araya bayram da gelicek şimdi..
adetimin 21. günü ilaç kullanmam gerek..
ama öncesinde gitcektim
bu ayı da kaçırmayayım ooof yaaa

uykucu tombalak :)) işin ne uyu gitsin amaan boşver

canım erken adet olmuş olabilirsin ama o kadar ilaç aldın ve birsürü yumoş oldu doktorunu ara ve kontrole git bence tedbirli olmakta fayda var

ço zararlı bişeycik yiyorum bernoşum gelecem

gene ne yiyon leynnnnn şaka şaka yede zararlı yeme bak yeğenlerime iyi bak annesiii aman haaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: ben anlamam biri erkek olursa yiğit olcak adı banane bananeeee benim erkek olsaydı MEHMET YİĞİT olcaktı ben çok severim yiğit isminiii

amanın yiğitttt heee bu erkek ismi başımıza dert kıııı herifle kapuşuyozzzzz:roflol:

canım erken adet olmuş olabilirsin ama o kadar ilaç aldın ve birsürü yumoş oldu doktorunu ara ve kontrole git bence tedbirli olmakta fayda var

hicrancım yaa internetten baktım biraz
luteal faz yetmezliği teşhisi koydum kendime:tomato:
ama yine de yarın arıycam hemşiresini böyleyken böyle diye
telefonunu yanıma almamışım..
ama adetse de yine sevincem çünkü 1 hafta önden gidicek tedavi
ne kadar pollyana yım ben yaa:asigim:

askımsın yaaaaaaaaaaaaaaa sen böle olmasan nasıl toplayacaksın bu gücü
hem kesin polyana olman seni genç tutuyor hala resmin gözümün önünde ben kart karı gibiyim yaww yanında 25 lik sin cicim sen

afiyet bal şeker olsun canım :1hug:
arada yapılan kaçamaklardan bişicik olmaz
hem senin canın istediyse kuzular istemiştir kesin a.s

,evet can ne çekerse o şifa olurmuş yedim bananne yedim işteeeekaydirigubbakcemile3

merhabalarrrr güzel bayanlarrr nasılsınızzz.dırım kuşumm geldim canım. 2 gün sizlerleyimmm pc başından kalkmam artık herhalde acısını çıkartırım:)) kız kardeşime geldimmm Aydındayımm. sizler nasılsınızz canlarım.

sarışın afetim benimm:jeyyar: kart karıymış da mış mış daaa
iltifatın için de tişikür ederim canımsınn Şeniz

kolumu yaktım kızlar yaaaaaa bu aksam kızartma domaters sosluuu ama yandı kolummm offffffffffff ufff oldum yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…