EEE GİDİYONN PEKİİ ULTRASONLA BAKARKENN GÖRMÜOOO.. VALLA BEN DR GİTTİM BEBEK İSTİYOZ DEDİMM ODA ADETİN 2, GÜNÜ GEL DEDİ.. BİRDE 14, GÜNÜ GEL DEDİİ GİTTİM TEKRAR ULTRASONLA BAKTII YUMURTALARIN VARR SAĞLIKLIDEDİİ.. SENİN DR BÖYLE YAPMADIMI.. BUNLAR OLDUU 2 AY SONRA BEN FİLM ÇEKTİRDİM ODA İYİ ÇIKTI TÜPLER AÇIKTII ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNN.. ALLAH ALLAHHH :uhm::uhm:
yok yavrum
hiç çocuğumuz
olsa böyle bağrınır mıyım canımmmmmm, sarılırım ona özlemini gideririm ,,,
ben 34 oluyorum eşim 27 şubat doğumdünü 40 olacak.....
böyle canımm
bizde seni cnm o sayfada bizde varmıyızlaelaelaelaelae
canım benim aslında kafaya takılcak hiç bişi yok biliyomusun.yumurtlama günüm şu ben bu gün ilişkiye gireyim.yada tüh kaçırdım falan diye üzülmeyelim sakın.artık bende karar verdim kafamdan silip atıcam.yumurtlama günü hesaplamasını.evlendiği günden hamile kalanlar yada hiç beklemediği an hamile kalanlar gün hesaplayıptamı hamiş oluyorlar hayır.rabbim hayırlı zaman geldiğinde ve o istediği zaman vericektir muhakkak.o istemeden bir yaprak bile kıpırdamaz biliyoruz.hep dua edelim stres yapmayalım.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:1hug:
ÜZÜLMEEE AMA BENCE TIP İLERLEDİİ İMKANINIZDA VARSAAA HERŞEY SİZİN ELİNİZDE BENCE.. BİDE MUTLAKA 2 TANE DR OLSUNN..BENİM ÖYLEYDİİ... EŞİNDE SORUN VAR MII SPERM TESTİ FALAN YAPILDIMI EGER YAPILMADIYSAA YAPTIRIN SENİN TÜPLERİN AÇIKSA Kİ İNŞALLAH SORUN YOKTU...OLUR ALLAHIN İZNİYLEE ABLACIM...AŞILAMA TÜP BEBEK DENERSİNİZZ MUTLAKA OLUR... ÜZÜLME STRES ETME.. HAA YUMURTLAMAK İÇİN EN AZ 3 AY DÜZÜNLİ ADET GÖRMEN GEREKK VE DAHA NET YUMURTLAMA GÜNÜNÜ HESAPLARSINN BENİM HEP 28 GÜNE 1 Dİİ VEE 14, GÜNÜ BEN YUMURTLUODUMM:1hug:
canım haklısın
kesinlikle , tüm söylediklerin çok doğru
ama sen 26 yaşındasın...
inan canım 30 dan sonra o sabırlar kalmıyor .....
içerine kocaman siyah bir yumru sen kendine sıksan da oluyor , stresten inanın ağzımda aftlar çıktı ..... hiç olmazdı
canım benim 14. gün yumurtaladığını nasıl tespit ettin
eşim henüz test yapmadı
slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/url][/IMG]
canım haklısın
kesinlikle , tüm söylediklerin çok doğru
ama sen 26 yaşındasın...
inan canım 30 dan sonra o sabırlar kalmıyor .....
içerine kocaman siyah bir yumru sen kendine sıksan da oluyor , stresten inanın ağzımda aftlar çıktı ..... hiç olmazdı
slm canım hoş geldinnnnnnnnnn.:1hug:
hicran hoşgeldin canım buarada
Allahimm Ne Olurrr Bebeğimi Görmemi Nasip Et Kalp Atişlarini Duymayi Nasip Et Allahimm.... Onu Sana Emanet Ediyorumm Sen Koruuu Benimm Minik Meleğimi.....isteyen Herkese Hayirli Evlad Ver Allahim Aminnnnnnnnnnnnnnn
Kizlarr Içimdenn Geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?