Aysonu Kizlari 2008

baktı geçen ay gittiğimde regl 14, günüydü 13, günü gittim hafif kanama oldu diye , büyük ihtimalale bu ovulasyon( yumurta çatlaması ) kanaması dedi canım bende bu ay o günler ovulasyon testi aldım , aynı kanama dönemi, ovulasyon falan görüşmedi teste

adet 2 gün hormonlara bakıldı onda birşey yok

yok yavrum
hiç çocuğumuz

olsa böyle bağrınır mıyım canımmmmmm, sarılırım ona özlemini gideririm ,,,
ben 34 oluyorum eşim 27 şubat doğumdünü 40 olacak.....

böyle canımm

ÜZÜLMEEE AMA BENCE TIP İLERLEDİİ İMKANINIZDA VARSAAA HERŞEY SİZİN ELİNİZDE BENCE.. BİDE MUTLAKA 2 TANE DR OLSUNN..BENİM ÖYLEYDİİ... EŞİNDE SORUN VAR MII SPERM TESTİ FALAN YAPILDIMI EGER YAPILMADIYSAA YAPTIRIN SENİN TÜPLERİN AÇIKSA Kİ İNŞALLAH SORUN YOKTU...OLUR ALLAHIN İZNİYLEE ABLACIM...AŞILAMA TÜP BEBEK DENERSİNİZZ MUTLAKA OLUR... ÜZÜLME STRES ETME.. HAA YUMURTLAMAK İÇİN EN AZ 3 AY DÜZÜNLİ ADET GÖRMEN GEREKK VE DAHA NET YUMURTLAMA GÜNÜNÜ HESAPLARSINN BENİM HEP 28 GÜNE 1 Dİİ VEE 14, GÜNÜ BEN YUMURTLUODUMM :1hug:

canım haklısın
kesinlikle , tüm söylediklerin çok doğru
ama sen 26 yaşındasın...
inan canım 30 dan sonra o sabırlar kalmıyor .....
içerine kocaman siyah bir yumru sen kendine sıksan da oluyor , stresten inanın ağzımda aftlar çıktı ..... hiç olmazdı

canım benim 14. gün yumurtaladığını nasıl tespit ettin
eşim henüz test yapmadı

canım benim dün yaşadıklarımı okumuşsundur belki yaşadığım en kötü günlerden biriydi.6 saat boyuncu sıktım kendimi sonucu bekledim.ağzımdan dökülen kelimeler titreyerek dökülüyodu.6 saatin sonunda kötü sonucu alınca bağıra bağıra ağlamak istedim haykırmak istedim.ama içime attım.hastaneden çıktığımda gözyaşlarım süzülmüştü gözlerimden sanki sadece ben vardım hiç kimse yoktu etrafımda kardeşim kolumda.o kadar kötüydü ki.minibüste dudaklarımı öyle bir sıktımki ağlamamak için dudağımda uçuk çıktı şimdi.ama inan bana ben inanıyorumki rabbim bize bu günlerin ve sabrımızın mükafatını muhakkak verecek.

canım benim 14. gün yumurtaladığını nasıl tespit ettin
eşim henüz test yapmadı

TEST YAPTIRINN BELKİ SORUN BAŞKADIR Kİİ DR EŞİNİZ TEST YAPMASINI SÖYLEMEDİ Mİİ ALLAH ALLAHH BENCE DEĞİŞTİRİN O DR SİZZ ....

YAA KASIK AGRIM OLURDU VE YUMURTALIKLARIMA BIÇAK BATMASI GİBİ SANCI OLURDUUU YÜRÜYEMEZDİMM RESMENN...

aşkımdoğacım canım sen testi 12.günden başlamışsın yapmaya ama daha önce yumurtlamış olabilirsin bence doktorun takip etsin genelde yumurtlamaları normalmi değilmi diye takipe alıyorlar ben adetimin 3.günü gitmiştim takip etti doktorum 2 gün ara ile ve yumurtlamam normal çıktı 14.gündü ama hep aynı olmaya biliyor benim değişti bazen 11.günden bşladı bazen 15.gün sen testi yapmaya 9.gününden başla bence belki önce olmuştur belkide geç olur bellimi olur

Bebeğime Mektup

Dalgalar okşasın kıyıları
Penceremin arkasında
Doğsun güneş,batsın isterse,bana ne...
Benim gözlerim gözlerinde bebeğim,
Badem şekerim...
Dokunamam yanaklarına
İncinir diye tenin,
Benim elim ellerinde bebeğim
Pamuk şekerim...
Yelpaze misali okşarken gözlerini kirpiklerin,
Onlardan bir tel olayım bebeğim.
Gece gündüz ayrılmadan yanından,
Bekçisi olup ışıltının,
Tane yaş düşürmeden yanaklarına,
Orada tükensin ömrüm,yıllar boyunca
Hayat çiçeğim benim...
Ömür su gibi akarken
Ayaklarının altından,
Köprü olsun bedenim,
Islanmasın tek bir yerin.
Sevgi yumağım benim...
Atarken adımlarını,yeni umut ve aydınlıklara,
Sakın dönüp arkana bakma,
Kalbinde olacağım ben senin

:)

hicran hoşgeldin canım buarada

hoşbuldukkkkk moral bozmak yokkkkkkk sakin olun bakiiiimmmm aaaaa ümidinizi yitirmeyin aklınıza kötü şey getirmeyin yahu ben 3 düşük yaptım ve 5-6 haftalarda oldu düşüklerim 3 gün sonra 5 haftalık olcek bebişim cumartesi gene test var değer bakılıcak devamlı korkmuyormuyum korkuyorum ama dua ediyorum rabbime devamlı allahım bana yardım eder inşallah hepimiz iyi düşünelim iyi olsunnn değilmi yaaa

Miniciktin varlığını hissetiğimde ve bir o kadar da hasretimdin en koyusundan. Bir gece vaktiydi varlığını öğrendiğimde, benim için en yıldızlısından, en ışıltılısından. Belki de en güzel rüyaydı görmek istediğim. İçim içime sığmıyordu, bebeğim. Mutluluk bumuydu, Tanrım? Ben aynı, baban aynı, herşey, herkes aynı... Kimseler duymaz içimdeki minicik kuşun kanat çırpışlarını. Bir hasret gibi düştün yüreğime ve bir kara sevda gibi hep aklımdasın da bunlar yeter mi duygularımı dile vurmaya? Sen, günden güne büyüyorsun bebeğim. Bende ise anneliğin ağırlığı... ve bütün yorgunluğu...Ama o kıpırdanışların unutturuyor herşeyi. Şimdiden mi bizi sevgine hapsettin bebeğim?Bazen korkuyoruz gelecekten, seni büyüteceğimiz dünyadan. En çok da baban... Bilmem ki herkes mi böyle hisseder, böyle düşünceler mi sarar beynini yavrusuna kavuşmanın heyecanı içinde. Biliyormusun, bebeğim, henüz bir isim bulamadık sana. Yakıştıramadık hiçbirini, senin herşeyden öte varoluşuna.Ne kadar da zormuş, senin güzel yüzünü, minicik yüreğini anlatacak birkaç hece bulmak.Annenin, babanın en kıymetlisi, seni çok özledik

ayyy herkes böle şair oldu brden negüsel ümit etmeye devam umudumuzdan başka elimizde ne var değilmi yaaaa hadi kızlar hep beraber bebişlerimiz için dayanacağız ve allah muradımızı verecek inşallah

Allahimm Ne Olurrr Bebeğimi Görmemi Nasip Et Kalp Atişlarini Duymayi Nasip Et Allahimm.... Onu Sana Emanet Ediyorumm Sen Koruuu Benimm Minik Meleğimi.....isteyen Herkese Hayirli Evlad Ver Allahim Aminnnnnnnnnnnnnnn

Kizlarr Içimdenn Geldiii

ben fazla oturamıyom kıslar kaçtım gene malum oturunca kasıklarım ve belim sızlıyor malesef ama bebeğim geliyor onun için dayanıyorummm hadi öptüm sizi sonra gene gelirimmmmmmmmmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy

amin canım amin.:1hug:allahım kabul et tüm hayırlı duaları.

AYY KIZLARR ÇOK DUYGUSALLAŞTIM YAA SİZİDE ÜZÜOM SANIRIMMBebeğime Mektup

Dalgalar okşasın kıyıları
Penceremin arkasında
Doğsun güneş,batsın isterse,bana ne...
Benim gözlerim gözlerinde bebeğim,
Badem şekerim...
Dokunamam yanaklarına
İncinir diye tenin,
Benim elim ellerinde bebeğim
Pamuk şekerim...
Yelpaze misali okşarken gözlerini kirpiklerin,
Onlardan bir tel olayım bebeğim.
Gece gündüz ayrılmadan yanından,
Bekçisi olup ışıltının,
Tane yaş düşürmeden yanaklarına,
Orada tükensin ömrüm,yıllar boyunca
Hayat çiçeğim benim...
Ömür su gibi akarken
Ayaklarının altından,
Köprü olsun bedenim,
Islanmasın tek bir yerin.
Sevgi yumağım benim...
Atarken adımlarını,yeni umut ve aydınlıklara,
Sakın dönüp arkana bakma,
Kalbinde olacağım ben senin

ya esmam bence sen doktorunu değiştir. yaşın ilerlemiş dediğin gibi normalde aşkımın dediği gibi yumurtlarını gün aşırı kontrol ettmeli. yumurtlama yoksa yumurtlama olsun diye ilaç iğne vermesi lazım. rahim filmini de aksatma canım o da önemli. rahimde yapısal bisorun varsa ondan da olabilir.

canım sen bence mutlaka doktorunu değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…