Aysonu Kizlari 2008

Seda♥Recep13-10-2007, 11:32
slm
eşime dr önerdi keçi boynuzunu bizde aldık. ama ben bu şekilde yapmadım keçi boynuzlarını kırdım bi kaba sonra içine fındık,ceviz,fıstık, bal ve pekmez koyup hepsini karıştırıp kavanoza koydum eşim hergün 1 kase yiyor. tadına baktım güzel yenilebilir yanı biz bunu 1-2 ay yaptık sonra sperm sayısını ölçtürdük ve hareket hızı ve sperm sayısı artmış dr ne yaptınız dedi böyle böyle diye anlattım süper bende hastalarıma önericem dedi.

--------------------------------------------------------------------------------

KULLANAN VE ETKİSİNİ GÖREN BAŞKA BİRİİ

merhaba.ben daha yeni kayıt oldum.tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu sayfayı.bana en azından kısaca nasıl mesaj okuyacağımı falan anlatabilirmisin

canım bizde sorun yok ama yine de denemek lazım jeyyar

canım nasıl görünmedi ultrasonda mı göremedin yoksa kalp atışını mı henüz duyamadın? hcg değerin kaçta canım

canım bizde sorun yok ama yine de denemek lazım jeyyar

canım nasıl görünmedi ultrasonda mı göremedin yoksa kalp atışını mı henüz duyamadın? hcg değerin kaçta canım

SAT 17 ARALIKTI 13 14 OCAKTA OLMAM GEREKTİ OLMADIMM 15 OCAKTA KAN TESTİ 178,08 ÇIKTI SONRA EN SON 18 OCAKTA KAN TESTİ 721,50 ÇIKTI DR NORMAL DEDİİ YA GEÇ DÖLLENME YADA SEN ERKEN FAK ETTİN HAMİLE OLDUGUNU DEDİ...ALLAHIM İNŞALLAH Bİ SORUNN ÇIKMAZZ HAYIRLISIYLAAA :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba.ben daha yeni kayıt oldum.tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu sayfayı.bana en azından kısaca nasıl mesaj okuyacağımı falan anlatabilirmisin

canım bence mesaj yazmayı çözdüysen sen yaparsın bu işi. mesaj okumak derken. özel mesajsa yukarda kontrol paneli var ona tıkla sonra posta girişine gel orda mesajlar. ama burdaki mesajları sayfa sayfa ilerleyerek bakabilirsin.

canım hcg 1500 ü geçtiğinde vajinal ultrasonda görünür. bence vajinal baktır kalp atışı da daha erken duyuluyor o zaman. eğer 18 de 721 se 20 sinde 1400 lerdedir şimdi bence epey yükselmiştir ne zaman gitceksin canım kontrole.

CANIM BENİM DR NORMAL KARINDAN ULTRASONLA BAKIOO O YÜZDEN 2 ŞUBATTA GİDECEM CANIMM..

kızlar dırım ı ardım ama meşgule aldı tel.
sanırım dr un yanında
çok merak ettim sonucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dırım cım sakın üzülme cnm o bebiş birgün gelip seni bulucak merak etmeeeeeeeeeeeeeeeee

diyetisyen listesini vermiş
sesi iyi ama ben biliyodum diyor napalım bu ay nasip değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…