kiz feko valla iyi fikir yaa cok guzel mesgale olur eger elin hizliysa
girisimlik bise yok be guzelim bi foto cekip koyacaksin:1ro
begenen olursa alir sen de kargoya verirsin bu yaniii
ayyy canim insallah delikafadulden
saol canim uyumaya calisiyorum ama su cis vakasi rahat vermio gece uyaniorum sonra da uyku bolununce sorun oluo istee napalim olsun bebege hazirlik yapmis oluorum di mikaydirigubbakcemile3
agri da pek yok ama ayakta kalinca oluo dun abarttik tabi
altim cikacak sandim vallahi bugun bise yok
hehe evet kusum ne var ne yok soyluo hahaa
hatta birkac kere baska kadin gibi asildim hec yuz vermedi cok kizdi:roflol:
once bankaya ordan da hamama getmis yolunmuskaydirigubbakcemile
oyle canim olan oldu artik
ayy sorma annem de benim basimi sisirdi iyice sismis dolmus
ama anlatti rahatladi hehe
vayyy kusum sen de ay sonu kizlari muptelasi oldun dimek girmeden duramionkaydirigubbakcemile5
ee boyle bu is bulastinmi aklin hep burda kalio net cafelerden az girmedim ben dekaydirigubbakcemile3
tabi canim yaa cok zevkli oluo ruyasina mudahale etmek
benimki de aynısı soyluo:)
kizzz ayni benim kocam yaaa benimki de cok sacmalar sabah yine guluodu basbaya kikirdio bana mi guluosun diorum yok kendine guluomus espri yapmis daaaakaydirigubbakcemile3kendi soyleyip kendi guluo ruyasinda bilee
daha neler var neler dukkan acio asker oluo popstar oluo sahneye cikio:roflol

nu birak komutan olup orduya talimat verio hahaha
burdan anlatmakla bitmez birkeresinde ceple kaydetmistim ben bunu annesi inanmadi bilerek yapiodur dedi dusun artik heheh
ama bitanesini unutmam askerdeymis bu catismaya girdi ates ediolar kac vurulcaksin diorum yok ben tasin arkasindayim saklaniorum dio:))sonra bir inledi meger arkadasi vurulmussss
kac kac diorum bise olmaz dio sonra ben bunun koluna basparmagimi hizla batirdim bızzzzzzzzzzt dedim bu da kolunu tuttu aaaaaahh diye bagırdı vuruldum dedi ayyy ne gulmustummmm sonra bu uyandı cok gülmüştü hala da yaparım bızzzzzt dıye o da ahhhh der geyik oldu aramısda:roflol:
8inde catlayan yum ile hamile kalsan bile yine de erken bugun ayın 19u daha
biraz daha sabret bence