Aysonu Kizlari 2008

artık kimse gelmiyor
hele o neşe nerelerde acaba merak ediyorum
berna okuyor yazmıyor
aşkımdoğa heç yok
mirada öle
arzuda öle hiçroş aslıı imkan buldukca geliyor
tabi sultan sende pasifsin bacım
fatoş bir aksamları kimse yokken okuyor kaçıyorr
ikinci fatoş aplasından sonra aksattı en sonunda virüs bulaştırmış pc ye
fakeye diyecek sözüm yokk
nuray kuşum doğuma buradan gidecek
ben zaten tek dünyam heç gitmiyom buradan
usus gizli bayenn myfish oda öle aklıma gelmiyor daha

yaaaa dırımm yaaaa,
ben artık gizli bayeeennn değilim ki :dilcikar:
gündüz malum işteyim giremiyom akşamları da hep geliyom fırsat buldukça ama herkes çookktaaaann gitmiş oluyoo,baksana fırsat buldum taaa nirelerden giriyom ama yine kimse yokkk:1no2:
benim şansımm yada daha büyük ihtimalle şansızlığım herhaldefisfisfis

evet canım insan eşini hep yanında istiyor yaa
hamileyken zaten bir garip olunuyofisfisfis

kusum telını kapatmıs anam ondan merak eıdyorum yaa:uhm:
ne bankaymıs bu saat oldu ne işler karıstırıo catlayacam meraktan hehe
valizini actım da bebege bir bolero bir de kırmızı yelek istemiştim onları örmüş pek şekerler:1rolleyes:cok maharetli kadın yaaa kaynanam bile bayıldı bu ceketleri nasıl örmüş hazırdan güzel dedi bir de diktigi yorgan ile yastıklara inanamadıkaydirigubbakcemile3 ama ben hicbirinden anlamıyorum

evet kusum ben de uykusuzluga bagladım ama yine de evham yaptım hic bu kadar düşmezdi benim

ayy sorma cok meraklanıyorum nasıl bebek diyeeeeeee:asigim:
sabah kociş gene konusuodu:roflol: yanagımı sevio dur sen burda bekle para cekip gelecem dio ben de geleyim didim olmaz sen beni yavaslatırsın burda bekle dio:roflol:sanırım doguma gidioduk
sonra da alalaaaa duyan gelmiş yaa dio..nereye dedim bebegi gormeye gelmişler dedi ne guzel işte saolsunlar bebegimizi merak etmişler dedim nesini merak ediolar didisırnaşık şey sonra yine karnımı tuttu bana benzio dediii:roflol:
cok eglenceli adam ya bu nasıl da canlı yasıyo ruyalarını hehe
ama uyanınca bunları anlatıyorum inanmıo

ay çok güldüm vallahi
ama senin eşin bana kendi eşimi hatırlattı.benimki de rüyasında bol bol konuşup bol bol saçmalıyoa.s benim de uykum hafif olduğundan sürekli onu konuşturuyorum gece gece gülüp duruyorum.sonra sabah olanları anlattığımda bana inanamıyoo.ya sen geceleri benimle dalga mı geçiyosun ,eğlence olduk valla diyoooo
ama onlar öle konuşup dururken insan kendini tutamıyoo dimi nuray:)

heyeyyyyy yaşasınnnn ,kendi kendime yazışmaktan birazdan kafayı sıyıracaktım yawww.
hoş geldin canım .
ben bugün ne yaptım biliyo muzun itiraf edeyim: test aldıımm ama daha yapmadım

kiz feko valla iyi fikir yaa cok guzel mesgale olur eger elin hizliysa
girisimlik bise yok be guzelim bi foto cekip koyacaksin
begenen olursa alir sen de kargoya verirsin bu yaniii

ayyy canim insallah delikafadulden

saol canim uyumaya calisiyorum ama su cis vakasi rahat vermio gece uyaniorum sonra da uyku bolununce sorun oluo istee napalim olsun bebege hazirlik yapmis oluorum di mi
agri da pek yok ama ayakta kalinca oluo dun abarttik tabi
altim cikacak sandim vallahi bugun bise yok

hehe evet kusum ne var ne yok soyluo hahaa
hatta birkac kere baska kadin gibi asildim hec yuz vermedi cok kizdi:roflol:

once bankaya ordan da hamama getmis yolunmus

oyle canim olan oldu artik
ayy sorma annem de benim basimi sisirdi iyice sismis dolmus
ama anlatti rahatladi hehe

vayyy kusum sen de ay sonu kizlari muptelasi oldun dimek girmeden duramionkaydirigubbakcemile5
ee boyle bu is bulastinmi aklin hep burda kalio net cafelerden az girmedim ben dekaydirigubbakcemile3

tabi canim yaa cok zevkli oluo ruyasina mudahale etmek
benimki de aynısı soyluo:)
kizzz ayni benim kocam yaaa benimki de cok sacmalar sabah yine guluodu basbaya kikirdio bana mi guluosun diorum yok kendine guluomus espri yapmis daaaakaydirigubbakcemile3kendi soyleyip kendi guluo ruyasinda bilee
daha neler var neler dukkan acio asker oluo popstar oluo sahneye cikio:roflol:onu birak komutan olup orduya talimat verio hahaha

burdan anlatmakla bitmez birkeresinde ceple kaydetmistim ben bunu annesi inanmadi bilerek yapiodur dedi dusun artik heheh

ama bitanesini unutmam askerdeymis bu catismaya girdi ates ediolar kac vurulcaksin diorum yok ben tasin arkasindayim saklaniorum dio:))sonra bir inledi meger arkadasi vurulmussss
kac kac diorum bise olmaz dio sonra ben bunun koluna basparmagimi hizla batirdim bızzzzzzzzzzt dedim bu da kolunu tuttu aaaaaahh diye bagırdı vuruldum dedi ayyy ne gulmustummmm sonra bu uyandı cok gülmüştü hala da yaparım bızzzzzt dıye o da ahhhh der geyik oldu aramısda:roflol:

8inde catlayan yum ile hamile kalsan bile yine de erken bugun ayın 19u daha
biraz daha sabret bence

:roflol::roflol: kız sen televizyon seyredeceğine gir yatağa kocanı bekle asıl film onda desene seyret bol bol gül eğlen anam :roflol:

yaaaa dırımm yaaaa,
ben artık gizli bayeeennn değilim ki :dilcikar:
gündüz malum işteyim giremiyom akşamları da hep geliyom fırsat buldukça ama herkes çookktaaaann gitmiş oluyoo,baksana fırsat buldum taaa nirelerden giriyom ama yine kimse yokkk:1no2:
benim şansımm yada daha büyük ihtimalle şansızlığım herhaldefisfisfis

biliyom gisli değilsin ama çok uğrayamıyorsun zaten bak liste yaptım yanluz sen değilsin yani

ay çok güldüm vallahi
ama senin eşin bana kendi eşimi hatırlattı.benimki de rüyasında bol bol konuşup bol bol saçmalıyoa.s benim de uykum hafif olduğundan sürekli onu konuşturuyorum gece gece gülüp duruyorum.sonra sabah olanları anlattığımda bana inanamıyoo.ya sen geceleri benimle dalga mı geçiyosun ,eğlence olduk valla diyoooo
ama onlar öle konuşup dururken insan kendini tutamıyoo dimi nuray:)
benimki kunkfuu yapıyor gece bide donlarını konuşuyor

heyeyyyyy yaşasınnnn ,kendi kendime yazışmaktan birazdan kafayı sıyıracaktım yawww.
hoş geldin canım .
ben bugün ne yaptım biliyo muzun itiraf edeyim: test aldıımm ama daha yapmadım

aslında bir an önce kendimi kötü sonuca hazırlamak için kan vericektim ama sonra vazgeçtim,cesaret edemedim

ya ben sizin gibi olsam her ay yapardım ya kulakları çınlasın bebeklik derdi çok param olsun gebelik testi yapıp dağatacam

kiz feko valla iyi fikir yaa cok guzel mesgale olur eger elin hizliysa
girisimlik bise yok be guzelim bi foto cekip koyacaksin:1ro
begenen olursa alir sen de kargoya verirsin bu yaniii

ayyy canim insallah delikafadulden

saol canim uyumaya calisiyorum ama su cis vakasi rahat vermio gece uyaniorum sonra da uyku bolununce sorun oluo istee napalim olsun bebege hazirlik yapmis oluorum di mikaydirigubbakcemile3
agri da pek yok ama ayakta kalinca oluo dun abarttik tabi
altim cikacak sandim vallahi bugun bise yok

hehe evet kusum ne var ne yok soyluo hahaa
hatta birkac kere baska kadin gibi asildim hec yuz vermedi cok kizdi:roflol:

once bankaya ordan da hamama getmis yolunmuskaydirigubbakcemile

oyle canim olan oldu artik
ayy sorma annem de benim basimi sisirdi iyice sismis dolmus
ama anlatti rahatladi hehe

vayyy kusum sen de ay sonu kizlari muptelasi oldun dimek girmeden duramionkaydirigubbakcemile5
ee boyle bu is bulastinmi aklin hep burda kalio net cafelerden az girmedim ben dekaydirigubbakcemile3

tabi canim yaa cok zevkli oluo ruyasina mudahale etmek
benimki de aynısı soyluo:)
kizzz ayni benim kocam yaaa benimki de cok sacmalar sabah yine guluodu basbaya kikirdio bana mi guluosun diorum yok kendine guluomus espri yapmis daaaakaydirigubbakcemile3kendi soyleyip kendi guluo ruyasinda bilee
daha neler var neler dukkan acio asker oluo popstar oluo sahneye cikio:roflol:onu birak komutan olup orduya talimat verio hahaha

burdan anlatmakla bitmez birkeresinde ceple kaydetmistim ben bunu annesi inanmadi bilerek yapiodur dedi dusun artik heheh

ama bitanesini unutmam askerdeymis bu catismaya girdi ates ediolar kac vurulcaksin diorum yok ben tasin arkasindayim saklaniorum dio:))sonra bir inledi meger arkadasi vurulmussss
kac kac diorum bise olmaz dio sonra ben bunun koluna basparmagimi hizla batirdim bızzzzzzzzzzt dedim bu da kolunu tuttu aaaaaahh diye bagırdı vuruldum dedi ayyy ne gulmustummmm sonra bu uyandı cok gülmüştü hala da yaparım bızzzzzt dıye o da ahhhh der geyik oldu aramısda:roflol:

8inde catlayan yum ile hamile kalsan bile yine de erken bugun ayın 19u daha
biraz daha sabret bence

nuray yaaa amma güldüm yaaa allahda seni güldürsün bacım yaaaa
ben valla aytunçu dinlemiyorum tam derin uykumda yapıyor
ama hiç konuşmayı göze alamadım bigün deneyim elinin tersi ile vurmazsa çünki abuk sabuk şeyler yapar kendüsü bencede şimdi benle yatmayışı korkudan
hiç unutmam burayada yazdım ayağımın altını gıdıkladı gece yorganları alıyor
bizimki korkuyor ......işyerinde bi kadın var annesinden büyük ona gıcık olmuş sıkacam gırtlağını diyordu ....
yani bizimki çok milaim ya gece vampirleşiyo

merhaba kızlar ben hstaneden geliyorum önce bana çok yakın özel bi hastane var oraya gittim benim doktoruma değil yani gebelik testimi istiyosun dedi bu 3 oldu çünkü o dr sadece gebelik testi için gidiyorum
neyse sonra aklıma geldi dedimki göbekten baksanız yumurtaların çatladığını yada gebelik oluşup olmadığını görebilirmisiniz dedim oda kırmadı baktı
inanamıyorum ama sağdaki yumurtam çatlamış yawwww hala inanamıyorum kızlar inansammı soldaki paşa paşa duruyo sonra kanda baktırdım 45 dk da çıkar dedi bende sağlık ocağına gittim boşuna heycan yapmamayım diye ordada bi idrar testi yaptırdım tabiki negatif çık herzamanki gibi sonra hastaneye gittim umudum bitmişti veeeeeeeeeeeeee negatifffff 0,01 ülen azıcık fazla olmazmı hep aynı sonuç sıkıldım heralde yarın kendi druma giderim gebelik olmazsa gel dedi çünkü

nassı ya yumrtan çatlamış ama adet olmadın ve hamile değilsin bu ne biçim iş yaaa alla allaaa

kız ben değüşük biriyim anlamadınmı daha
sanırım soldaki inatçı yumurta yüzünden adet olamadım dra sormayı unutmuşum yarın sorarım druma
birsen ben hala inanmıyorum ki çatladığına yanlış olabilirmiki
inansam çatladığı için bile çok muıtlu olucam

ne bilemki cnm yaaa bişeyde diyemiyorum valla ama teki çatlasada adet olursunn gibi geliyor her ay bi yumurta çatlaması ile adet olan kadın var cnm ya

kız birsennnnnnnnn senin kafanı kırarım haaa. ben yemek yiyecek vakit bulamıyom sen ne diyon. işimiz olmadıda yazmadıkmı. bak hastayım bi türlü iyileşemedimde. neyse hadi hamilesin kafana vurmayım. ama ya benim durumumu göreniz acırsınız halime. kızlar birde benim için iyi dilekleriniz içinde çok çok çok teşekkür ederim. canım benim işe gelmemem mümkün değil. ancak tam yatarsam. oda çok zor yani. kendim değil ama bünyem çok zayıf.

Back
X