Aysonu Kizlari 2008

Nuray eger vaktini almiycaksam bisey sorcam sana, benim fsh yüksek, yumurta rezerv azligi var, ama her ultrason kontrolünde sag yumurtalikda yumurta folikülünü görüyo, sol taraf bitmis, mesela dün 3 folükül var dedi, bi yorumunu alabilir miyim canim, yani sorum su, benim gibi bi sorunu olmayan bi kisi de, bu sayi daha mi yüksek oluyo acaba?

cnm annenede kanser var diye sende kanser olacaksın diye bi şartmı varki neymiş senin risklerinki bukadar kocanda olmaz diyor anlamadım cnm yaaa....ama geçmiş olsunn
herkes kendi çapında sıkıntıdaa

tabi % yüz olcak diye bisey yok ama, baska bi kisiden daha fazla yakalanma rizkim, doktorda aciklama yapiyo mecburen,

aboooooooooooooooodelikafaduldenyok cnm yaaaaa o kadar değill.............
şimdi bana diyorki sen buradasın bana avantaj ben yanlız sinanı bekliyordum diyor
şimdi sen varsın diyoo bende dedim bende çok sıkılırsam annneme gidecem dedim
aslında ne oraya ne burayı istemiyorum dedi..evimi istemiyorum dedim....
suratı değiştiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook

SAol Nuraycim cevabin icin, dün kan aldi tekrar, pazartesi günü cevabi icin ariycak, bi iki sorum daha var doktora,artik düsünüp esimi ikna etmeye calisicam, artik neyse hayirlisi insallah o karari vermek nasip olur,tesekkür ederim iyi dileklerine

aylincim hakkında hayırlısı olsun insallah
gule gule tatossss
dırım kaynana sevdü senü bırakmak istemeyyookaydirigubbakcemile3

evetttttttt sorma sormaaaadelikafaduldenanneme yollamıyorrrr
tabiii kimse yokken kime konuşacakkkkk

kuşşş 24 aralık çok güsel bir tarih yaaa çok severim ama ösel nedeni yokk

iyi akşamlar millet herkes kaçtı mı yaww be de mevlütten sonra annemegittim
şimdi geldik,
nuraycım esenyeli ben değilim canım ben msnlerinizi bilmiyorum tatlımm

aaaaaaa niye ümidini kaybediyorsun bacım sen tüp bebekse tüp bebek yap madem öleee bak birsende senin gibi ağlıyordu olmicak diye tüp bebekte rabbim yüzünü güldürdü imkanın yokmu sende dene ssk ile falan başla yanii allahın izni ile olurrr bu sayfaya ümitsizlik yakışmıyorrr

canım sen bir tüp bebek merkezi bul iyisinden onlar test faan yapar ilaç vss hallederlerr tüp bebeğe sonra başlarlar hayırlısıyla iyi de sonuçlanırrŞeniza.s.

neşe ile konuştum herkese selamı var kayınvaldesindeymiş iyiymiş ama kuzuyormuş oda biraz ama birsen kadar fena değilim diyor pazartesi dr gidecekmiş oda bebişini görmeye hayırlı haberlerini alırız inşallah

nasıl ya canım bu olay genetikmi sende o tarz bişii varmiki risk altındasın allah göstermesinnn ama eşin korkmuştur belki ondan yan çiziyordur allah göstermesin tabii ama deneyin bence dr dan tam bir bilgi net olarak bişey olmayacaksa deneyin bence

canım cıkmıyo dusuyo
dunyanın tuzlu ayranını ıctım 43ten 65e cıkmıstı sımdı yıne 44 e dusmus napsak yaaa

canım yaa benim gibi oldun sende galiba allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim ayak altına yastık koy dr bana öle demişti hep öle yaptım ben düşünce ayranda iç tuzlu bişiiler ye

ben 22sini tercih ederim
22 12 2008 gusel olurduuuuuu:icecream:

kız nuray pazartesimi çarşambamı doğum şimdi tansiyon yüzündenmi pazartesi olabilir dediler sana sezeryan için gerekli testler yapıldımı sana nasıl hissediyorsun heyecan varmı heyecannn ben doğumhaneye giderken feci heyecan ve panik yaptım hem heyecan hem korku hem sevinç hepsi bir arada ortaya karışıktı yanii:roflol:

hicros hg canim benum yoklugun farkedilio kusumŞeniz
berna bombom gelmıo kac gundur
bebeklik arazi oldu merak ediyorum
kedicik desen ah su 36haftayı doldursam yazıp kacıyor 2 haftada bir :roflol:

saol canım benim içinde sizin yokluğunuz kötü oluyor yeğenimin doğum günü vardı bugün ordaydım hep eve gelir gelmez açtım pc yi kızın mamasını yedirip altını temizledim babaya emanet edip geldim hemen kızıyor kocişşş yüzümüze bakmıyon o pc ye baktığın kadar diyo :roflol: kendince haklı tabiii ama napiiim tek arkadaşlarım dostlarım sizler oldunuz yalansız dolansız riyasız menfaatsiz bir ilişkimiz var burda ve sizleri ÇOOOOKKKK SEVİYORUMMM iyiki internette dolaşırken bu siteyi buldum zamanında aşılama ile ilgili bilgi ararken düştüm burayaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…