cnm hangisiki cnm yaww mailler çokkdelikafadulden
yapmamız gereken ama bir türlü yapmadıgımız rüyadan.
nurişim benim tansiyon ondan yüksek değil valla ama sen başka tabiii
krispi cnm benim p.tesi alttan muaynem var cnm karar verir heralde böle yatamam yaa tabi zorda değilsem yılbaşı içinde anneme gidecem burada giremem yılbaşına
aman kuşummm yaa dur ayaküstü vakitli gelsin gerçi vakti ama olsunbenım hep 11 6 ..11 7 fılan cıkardı ilk kez bu kadar dustu kusum ondan endişelendik yani
neyse cabuk duzeldi Allahtan
inşallah canım iyi haberler alırsın artık iyi haberler almanın vakti gelmadimi yavvvv
rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet tatos buyuk ihtimalle oyle olura.s
bir de aniden belimin alt kısmına agrı giriyor bu da yeni cıktı 1dakika filan suruyo ama normal sancım yok
tansiyon sorunu devam ederse bakarsın carsambaya kalmayız:1rolleyes:
doguruyommu gıııııııııııııhihoyyyt
evet tatos buyuk ihtimalle oyle olura.s
bir de aniden belimin alt kısmına agrı giriyor bu da yeni cıktı 1dakika filan suruyo ama normal sancım yok
tansiyon sorunu devam ederse bakarsın carsambaya kalmayız:1rolleyes:
doguruyommu gıııııııııııııhihoyyyt
valla bilmiorm krisppi yawww sancı filan hec yok ama:uhm:ebe muayene edince ancak 1 hafta var zaten başı inmiş demişti
aman ben gununde gidip yatmadan baslamasın dogum yaa istemem:))
dırım kaynananın çenesine vurmus herhal bayıltcak seni bu kadınkaydirigubbakcemile3
benim annem de cok konusuo sohbet olmasa bile sunu yaptım bunu ettim diye kendi kendine tekrarlıo:roflol:
sus dedim artık valla kafam hic kaldırmıyor hele bugun tansiyondan berbat oldum zaten hic cekemedim:1no2:
kızlar ben dün naptım dersiniz:1rolleyes: bu akciger geliştirici ignenin ikinci dozunu olmam lazımdı annem dısarı cıkmıstı yine
unuttum erken gel demeyi
teli de evde bırakmıss ee tam 24 saat sonra olması lazım sıkı sıkı tembih etti dr
ben de napim yattım actım popoyu vurdum igneyi kendimekaydirigubbakcemile3
masallah elim de cok hafifmiş heç acımadı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?