Aysonu Kizlari 2008

CNM eşinde bi problem yok ama doktorlar ilk doktor heleki eşinde sprem testi isteyecek oda onun isteidği yerde olacka herkes kendi merkezine güveniyor cnm
dırımcım bıcı bıcı yapmaya getmiş sanırım.gerçekten bugün burası pek güzell ohh ne güzel buralardasnız ben hafta sonu kimseler olmaz diyordum.

bıcı bıcı yaptukkkkkk yeni pijamalarımı giydim ayyy oek bi şatafatlılar yarabbimmmm pullu mullu tam kokoş pişaması resmimi çekip koyacam buraya
ama önce dilenem ben ....banyoda kasık ağrım oluyor çünkii

bende iki günde bir bıcı bıcı yapmaktan kınaaaa geldi artık -tatlicadiarzu-
keşek bizde yapsak 5 aydır yokbişeyyyyy yaa dahada olamaz

aaaa nereye kayboldunuz yaaa
bak bende çıkarım haaaaaaa

tehtit yokkk leynnnnnnnnnn geldikkkkkkdelikafadulden

ay nbileyim işte fakenin durumuna çare üretmeye çalışıyorum yine kendi yerden bi doktor bulacaklar

yokız yaaa valla kınaaa geldi bana yıkanmaktan saçlarım iyice keçeleşti elektrük çarpmış gibi dikildile ayağa fönde çekemeyom nasılsa yarın yine aynı olacak diye
bi hamiş kalabilsemde kurtulsam kocişde trip yapıyo bana bu gece yapmasak olmazmı
sanki ben bayılıyom iki günde bir yapmaya
deim ona seninle işim bitsin görürsün sen ozaman sen peşimde dolanacaksın sırıtıyooooooooooo

oooo kocaman olmuşsun kızzzz şişirmedin di mii
benimki bile o kadar değil ki herkes çok büyük diyoooo
seninkini görseler hiçte böyle demezlerr
resim çekilem de bende koyayımm

karnum çok acuktu yaaaa felaketim bennnnnnn sölemesi ayıp börek yaptı kaynanam çatlayacam yaaa koktuta koktuu

kız birsen maşşallah göbişine senin
ama bişey söylimmi ikinci resimde memeler göbişleyarış ediyo galib onlarda şişmişler sanırım süt baya randımanlı gelecek he he he
esen hadi sende koy seninkinide görek
bu arada birsen pijamalarında yakıyor hani bizimi kıskandırıyon hee giymiş cicilerini
vermiş pozu böcüklü karu seni

merhaba kızlar. birsennn göbüşün çok güzel çıkmış. kolaymı iki dene bebe var onda göbüşü de iki kat olcak tabii. artık hissediyosun galiba bebişleri dimi.

bende kontrole gittim. bebiş hala dönmemeiş. doktor zor dönmez büyük ihtimalle dedi. biraz kilosu da fazla bebişin dönmeyebilirmiş. bide beni bi güzel fırçaladı çok kilo aldım dien. şimdik recim verdi. ama üff hamişken de rejim mi olur ya. artık dikkat ediyorum hamur işi, tatlı, kızartma yasak.

sütyen yokkkk ondann bacım çok büyümedii aslında normalii bu ama sütyensiz çarşamba pazarı gibii

kızzzlar oğluşumun odasını da aldık. bu ay sonunda gelcek. çok cicili bişey. gelsin resmini çekip koymaya çalışıcam. doğurmazsam o zamana kadar tabiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…