Aysonu Kizlari 2008

amin canim insallah, ben de bu gidisle literatüre giricem sanki, sanki benim ki kadar sorun kimsede yoktur gibime geliyo, kimse ümidini kesmesin, ben bile kesemiyorum, nasil biseyse artik, yenilen pehlivan gürese doymazmis hesabi, menapoza kadar devam edicem, gerci az kaldi ama olsun, herkese bol sans,

cnm fake hem genç hem erken menopoz tehtidi var hemn hormonlar tavan yapmış ilaca cvp vermiyor adet olmuyor ve tedavi için maddi güçleri yok
rabbim sağsağlim doğurmayı nasip etsin elime yazacam isimleri unutmayım diye dua edecem

esencim sen böyle diyince umutladım valla ne söylemem gerekiiyo öğrenebilirmiyiimmm

sağ elinin işaret parmağını göbeğine koyup hergün 99 defa ya mübdi okuyacaksın eğer eşinde inanıyorsa böyle şeylere o da yapsın senin göbeğine elini koysun

Dua ederken Allahın isimlerini saymak gerekiyormuş mesela şifa istiyorsan ya şafi diyecekmişsin bu isimde yaratma sıfatıymış ( yamübdi)okuyun
cevşenin içinde hep Allahın isimleri var ve peygamberimize hak tarafından gönderilen bir dua dır cevşen

cnm fake hem genç hem erken menopoz tehtidi var hemn hormonlar tavan yapmış ilaca cvp vermiyor adet olmuyor ve tedavi için maddi güçleri yok
rabbim sağsağlim doğurmayı nasip etsin elime yazacam isimleri unutmayım diye dua edecem

biliyorum birsencim bugün hep aklimdaydi o benim, öncelikle onu yaz, beni son siraya koysan da olur, ben alistim artik, Allahim herkese en kisa sürede nasip etsin insallah, hayirli, saglikli evlatlari, nolur yap bunu bizim icin Birsencim, agliycam en sonunda

sağ elinin işaret parmağını göbeğine koyup hergün 99 defa ya mübdi okuyacaksın eğer eşinde inanıyorsa böyle şeylere o da yapsın senin göbeğine elini koysun

Dua ederken Allahın isimlerini saymak gerekiyormuş mesela şifa istiyorsan ya şafi diyecekmişsin bu isimde yaratma sıfatıymış ( yamübdi)okuyun
cevşenin içinde hep Allahın isimleri var ve peygamberimize hak tarafından gönderilen bir dua dır cevşen

çok sağol canım tabiki yaparız dua etmekten başka yapacak bişi yok heleki benim durumuda doğru dürüst bi swbwp yok olmaması için ama olmuyo neyse uzatmıyım çok buhranlıyım bugünnnn

ben de çıkıyorum kızlarrr kendimi toparlamam gerek ama nasıl bilmem hepinizi öpüyorum aylincim sana ne desem bilmemki canım kafam çok karışık kusura bakma gözlerim seğriyo stresten yaa dualarım bebek isteyen ve hamiş olan arkdaşlarımla iyi gecelerrrrr

bende çıkayım artık yarın okul var ve okumam gereken yazılılar var okumazsam çocuklar beni topa koyar
hepinize iyi geceler dediğim gibi her nimet bir külfet karşılığıdır nimetimize ulaşmak için zorluklara da katlanacağız hakkımızda hayırlısı olsunn

hemen basliyorum ben, cok saol, iyi geceler, öptüm

iyi geceler kızlar ben geldimmm bugün sabahtan kızımın okulda toplantısı vardı 12 de ona gittim 2 de eve geldim misafirim geldi 2:30 da o gitti 5 te hazırlandım kızkardeşime yemeğe gittim şimdi geldim kızın mamasını yedir altını temizle ancak fırsat bulabildim neler yaptınız inşallah herşey yolundadır geçmişe bakayım biraz ben

kusum ben onceki hastanede yaptrmıstım
didim ya hani gendumu beendirmem lazım diyeee:roflol:
o testler duzgun cıkmazsa sezeryana kabul etmiolar zaten
bana persembe gittigimde demişti kadın bir sorunun olursa pazartesi alırız yoksa carsamba yapalım diye..
yeni birsey deil yani
ama carsambaya kalır bu iş pazartesi olmasına gerek yok
pazartesi yine de eski hastaneye gidek bir dioruz
adam carsamba alırım derse orda yapacagız sanırım..yeni hastane daha lüks ve ilgili ama daha 1 kere gittik tam guven olusmadı tabiki..sonra ters yerde ulasım zor insanlar gelmekte zorlanacak taksi de epey yazıyor..diger hastanedeki dr kaynımı tanıyor son gittigimizde konustuk daha fazla ilgilenmişti bir de cok iyi dr mus askeri hastaneden emekli albay kendisi..
iste bu 2 sebepten dolayı eski yerde de yapabilirim
pazartesi bana nst vermişti gidem gireyim bakalım carsamba alırım derse ona yaptıracaz belki de
heyecan yapacam ama ne bileyim inanamıorum daha şaka gibi geliyor
doguma giderken baya heyecanlanacagm sanırım:CüvCüv:

canım benim yaa hepimiz aynıyız
boyle zamanda bu yolla boyle bir arkadaslık inanılır gibi deil
gercekten cok sanslıyız
ama siz yanyana oldugunuz icin daha sanslısınız
ben sizleri belki de hic goremeyecegimsenağlama

bebek vurunca mutlaka anlarsın
o farklı oluyor cunku dıgerlerınden
oncelerınde yanıldıgını anlıyorsuna.s
benim soyle oldu tam tarif edersem
farzetki suyun icine bişe atmıssın calkalıosun gelip kenara lonk lonk diye carpar ya aynı oyleydi:roflol:
acıklayıcı olmustur umarım hehehedelikafadulden

allah büyük be canım birgün mutlaka görüşürüz sizin yolunuz düşer buraya bizimki oraya mutlaka düşer elbet bakarsın fırsat olur çıkıp gelürükk ne demiş kayahan abimiz YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKES MUTLAKA BİRGÜN BULUŞURMUŞŞŞŞeniza.s.

kıslar ben bu arada hala dayanıyomm test yapmamak için,nuraycım erken didi ya onun sözünü dinliyorum.
Ama biliyo musunuz hiç bi belirti yokk:1no2: çok şaşkınım o yüzden.benim 10 gün önceden göğüsler sertleşir kocaman olurlardı ,önceki aylarda yazmıştım ya sızlardı filan.kasıklarıma sancılar batmalar filan girerdi ki ben bunları hep hamişliğe yorardım:roflol:
Ama şimdi hiç bi şey hissetmiyorum.sadece bazen geceleri yattığımda böle karnımdan aşağı doğru bi kasılma hissediyorum o kadar.
Göğüsler desen play do oyun hamuru gibi:roflol:

inşallah hamişsindir canım yaa bugün adetinin kaçıncı günündesin sen bakiimmm yarın test yap eğer 3-5 gün geçti ise

günaydın sinirimden ölüyor vaziyetteyim sebep malum
eşim ve kardeşi sabah 6.30 kalktı tabi kaynanamda
sağolsun kaynanam evde başka kimse yok gibi bas bas bağra bağra konuşuyor
sinir oldum kalktım tuvalete gittim ama gözler kapalı bana aaa sen salonda yatmadınmı diyor
ya ben ayakta uyuyorum.......hayır dedim..neyse millet gitti bu başladı mutfakda tak tuk seslere neyse dalmışım ben ....uyurken gelmil ayağımı tutuyor birsen ne zaman kalkacan nasıl uykum var
cvp vermedim uykum kaçmasın diye...sonra başladı odanın perdesini açmaya halısını almış odada tak tuk sesler hiç arkamı dönmüyorum kapımı ardına kadar açık bıraktı içeride ekmek kızartıyor ekmeği yaktı kokosu bana geldi alerjiden dolayı beni hapşırma sardı ayda bir silkelediiği halıyı almış silkelemeye ki c.tesi silkeledi .......ben uyandım artık sırtımı dönmedim ve odaya geldi var gücü ile bağırıp birsen kaçta doktora gidecen dedi...bu sese mümkün değil kalkmamak..7 senedir evliyim gideceğim yerlere sanki o kaldırdı beni..bu ne yaaa eşime desem sinir oluyor şikayet ediyormuşum diye..o sinir olmasın diye ben patlayacam yaa herkesden sonra yatıyor herkesde önce kalkıyor çocuklarının yanında sesi çıkmıyor kalmayacam kahvaltı yapmayacam yaa .......
sizede kaç gündür kaynana muahbbeti yapıyorum kusura bakmayın ama nereye anlatacam
3 sene ya işe gittiğim için anladım yada yaşlandıkca bunadı bu kadın yaaa nasıl oturmşum

GÜNAYDIN kızlarrr herkese hayırlı haftalar dilerim allah yüzümüzü hep gülkdürür inşallah gülen yüzümüz hiç solmasın rabbim bu sayfadaki herkesin duasını kabul eder inşallah ve tüm kızlarr bebişlerine kavuşurlar sağlıcakla

Back
X