Aysonu Kizlari 2008

aaaaaa esen 4.de mi tuttu kusum ben ilk sanıyordum
daha ne olsun canım yaaa baya ugrasmıssınız baya da masraf olmustur
ama zamanı gelince Allah vermek isteyince oluyor işte ne desek boş:sm_confused:

hicros bugun de gelmedi yaaa nedenkiiiiiiiii

iki çocuk ev işi yemek kızın toplantısı arad da misafir akşamada yemeğe davetliydik anacım kıçımı toplayamıyomki valla eşofmanlarla gittim kardeşime <zaten hiç bi kıyafetim olmuyorr bende yenisini almıyom alışmıyim bu duruma zayıflayayım diye ööeee dolanıyom ortalarda işşte saçımı boyicam bugün çok uzun zamandır kendim boyamamıştımmm şimdi denicem bakalım inşallah güzel olurrr

amanda maşallah maşallah:nazar: hamiş kalmışta göbişinide görüyoruzz kız zaman nasıl çabuk geçiyor ve herşey değşiyor değilmiii daha dün gibi hatırlıyom olmaz olmaz hüüüüüüüüüsenağlama dediğini herşey nasip kısmet zamanı şimdiymiş işte bakkk allaha sığıncan bacım gerisi geliyor hakkımızda hayırlısı herzaman:Saruboceq:

amanda maşallah maşallah:nazar: hamiş kalmışta göbişinide görüyoruzz kız zaman nasıl çabuk geçiyor ve herşey değşiyor değilmiii daha dün gibi hatırlıyom olmaz olmaz hüüüüüüüüüsenağlama dediğini herşey nasip kısmet zamanı şimdiymiş işte bakkk allaha sığıncan bacım gerisi geliyor hakkımızda hayırlısı herzaman:Saruboceq:

evet cnm herşey vakti gelince oluyor ne günler yaşadıkkksengözlerimebaksanab

günaydın birsenciğim:)
ya napiim yazamıyorum cnmm.. kaç kere didim işyerim sapıttı iycee..
bi görseler topa tutarlar beni :)
sen napıyosun ?? kaynanandan dertlenmişsin .. amaaan takma yaaaa
dünyaya bi daha mı gelecennnnn

bebişlerden haber ver sen nasıllar

günaydın milleet ben kalktım ve kurt gibi açım yemek yiyeceğim
birsencim güzelim zor ama ha gayret en azından geçici bir durum düşünsene bi de ömür boyu kalmak zorunda kalsaydın o evde amanınnnn o yüzden takmamaya çalış
hicroş kız benim göbüşü görmedin miiiii

günaydın kızlaaaaaaaaar. anaaam birseeeeen kıııız nasıl büyümüş göbişin. yaaaa içim bi tuhaf oldu haaa. daha dün sen olmayacak olmayacak diyordun bacım yaaa. Allahım devamına erdirsin inşallah canım. darısı bizlere olsun. hicroş canım senin meleğinde kocaman olmuş maşallah. Allahım korusun. nurişimde doğrum yapacak değilmi. kız nuriş aklım hep sende acaba doğrudunmu diye. bernacığım inşallah bu sefer tutacak. ve bak ben birsene hep ikiz dedim o tutacağına bilem inanmadıydı. seninde ikiz ama bak biri erkek olacak. nunişim dua etmeyi unutma canım tamammı bak. listeyi hazırla. fake naptı kızlar yaaa. cuma doktora gidecekti. doktor ne demiş.

fekocumdan ne haber var ?
gitti mi doktora??

nurayı merak ettim bi de?

valla cnm kaynana takılmayacak gibi değil doktorada beraber gidin dedi eşim ama ben gitmeyecem kapıdan taksiye bincem hastanenin önündeyim oradna hemen doktra çıkacam allattan muayne var içeri girer sinirimi hoplatır çok gıcık oldum zaten kıl oldum kıllanmaya devam ediyorum yani bernaa ....

fakenin doktoru git tüp bebek yaptır demiş anlayaacğın başından savmış
nuriş çarşamba doğuma girecek allahın izni ile

günaydın milleet ben kalktım ve kurt gibi açım yemek yiyeceğim
birsencim güzelim zor ama ha gayret en azından geçici bir durum düşünsene bi de ömür boyu kalmak zorunda kalsaydın o evde amanınnnn o yüzden takmamaya çalış
hicroş kız benim göbüşü görmedin miiiii

yani esenciğim büyük lafım büyük taş altında kalsın ya sinir hastası olur bakırköye yatardım yada boşanırdım cnm çekmem ben yaaa....
hamilelikdenmi bilmem ama bu sabah çığlık atacaktım artık
cnm sinirime hakim olamıyorum önümde ne varsa o anda kırıp dökmek geliyor içimden
yapamadığım için eşime sataşıyorum yok yere onuda kırıyorum bilmiyorum esenciğim

günaydın kızlaaaaaaaaar. anaaam birseeeeen kıııız nasıl büyümüş göbişin. yaaaa içim bi tuhaf oldu haaa. daha dün sen olmayacak olmayacak diyordun bacım yaaa. Allahım devamına erdirsin inşallah canım. darısı bizlere olsun. hicroş canım senin meleğinde kocaman olmuş maşallah. Allahım korusun. nurişimde doğrum yapacak değilmi. kız nuriş aklım hep sende acaba doğrudunmu diye. bernacığım inşallah bu sefer tutacak. ve bak ben birsene hep ikiz dedim o tutacağına bilem inanmadıydı. seninde ikiz ama bak biri erkek olacak. nunişim dua etmeyi unutma canım tamammı bak. listeyi hazırla. fake naptı kızlar yaaa. cuma doktora gidecekti. doktor ne demiş.

büyüdü tabi sultan kocaman oldu ama bu daha bişey değil göğüs faktörüde girmiş böle pijama gerilmiş ondan birza dobik çıkmış otururken çektiğimiz var orada daha makull bir görüntü var

hirkes kaçmış esenciğim kaldık baş başa eee onlar işteler bende açık ofisdi biri geldimi hemen çıakr aşağa çekerdim sayfayı

inşallah bugün hayırlı haberlerle dönersin tatlım latif sana lkalk ded de annene gidersin ama sana söyleyim en rahatı evinn

inşallah bugün hayırlı haberlerle dönersin tatlım latif sana lkalk ded de annene gidersin ama sana söyleyim en rahatı evinn

evet evim cnm offffffffffffffffffffffffffffffffffffff sinirden iyi olamayacam ben heee
annemlerde istediğim gibi terör yaparım kimse kık demezzz

evet evim cnm offffffffffffffffffffffffffffffffffffff sinirden iyi olamayacam ben heee
annemlerde istediğim gibi terör yaparım kimse kık demezzz

eeee ana gibi yar olmaz derler sinirlenme la havle çek bebeklerini de strese sokacaksın doğduklarında sin ir küpü olacaklarr
sen dr a ne zaman gideceksinn

eeee ana gibi yar olmaz derler sinirlenme la havle çek bebeklerini de strese sokacaksın doğduklarında sin ir küpü olacaklarr
sen dr a ne zaman gideceksinn

ben şimdi hazırlanıyorum ve çıkıyorum sürekli diyorum ama kızlar bana dua edin bişeyim kalmamış olsunnnsenağlama

Back
X