Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaa esen 4.de mi tuttu kusum ben ilk sanıyordum
daha ne olsun canım yaaa baya ugrasmıssınız baya da masraf olmustur
ama zamanı gelince Allah vermek isteyince oluyor işte ne desek boş:sm_confused:
hicros bugun de gelmedi yaaa nedenkiiiiiiiii
amanda maşallah maşallahhamiş kalmışta göbişinide görüyoruzz kız zaman nasıl çabuk geçiyor ve herşey değşiyor değilmiii daha dün gibi hatırlıyom olmaz olmaz hüüüüüüüüüsenağlama dediğini herşey nasip kısmet zamanı şimdiymiş işte bakkk allaha sığıncan bacım gerisi geliyor hakkımızda hayırlısı herzaman:Saruboceq:
fekocumdan ne haber var ?
gitti mi doktora??
nurayı merak ettim bi de?
günaydın milleet ben kalktım ve kurt gibi açım yemek yiyeceğim
birsencim güzelim zor ama ha gayret en azından geçici bir durum düşünsene bi de ömür boyu kalmak zorunda kalsaydın o evde amanınnnn o yüzden takmamaya çalış
hicroş kız benim göbüşü görmedin miiiii
günaydın kızlaaaaaaaaar. anaaam birseeeeen kıııız nasıl büyümüş göbişin. yaaaa içim bi tuhaf oldu haaa. daha dün sen olmayacak olmayacak diyordun bacım yaaa. Allahım devamına erdirsin inşallah canım. darısı bizlere olsun. hicroş canım senin meleğinde kocaman olmuş maşallah. Allahım korusun. nurişimde doğrum yapacak değilmi. kız nuriş aklım hep sende acaba doğrudunmu diye. bernacığım inşallah bu sefer tutacak. ve bak ben birsene hep ikiz dedim o tutacağına bilem inanmadıydı. seninde ikiz ama bak biri erkek olacak. nunişim dua etmeyi unutma canım tamammı bak. listeyi hazırla. fake naptı kızlar yaaa. cuma doktora gidecekti. doktor ne demiş.
inşallah bugün hayırlı haberlerle dönersin tatlım latif sana lkalk ded de annene gidersin ama sana söyleyim en rahatı evinn
evet evim cnm offffffffffffffffffffffffffffffffffffff sinirden iyi olamayacam ben heee
annemlerde istediğim gibi terör yaparım kimse kık demezzz
eeee ana gibi yar olmaz derler sinirlenme la havle çek bebeklerini de strese sokacaksın doğduklarında sin ir küpü olacaklarr
sen dr a ne zaman gideceksinn
ben şimdi hazırlanıyorum ve çıkıyorum sürekli diyorum ama kızlar bana dua edin bişeyim kalmamış olsunnnsenağlama