ahanda birsende kaçtı
bari bende kaçayım evi yerleştireyim belki ozamana kadar toparlanırlar
merhaba kızzzlar.
dırımımmm niye öyle yaa. ama iki tane ya ondan senin hormonlar iki kat gidiyo normal be güzelim. sabret inşallah geçicek.
cnm ben kusmakdan yakınmıyorum ben bebeklerim gelişmeyecek diye üzülüyorum cnm
ama tutamıyorum cnm içerde yok çıkıyor işte
canım bennimm sen üzülme onlar beslenirler annesi. daha küçükler az da yesen onlara giden mamalalar yeter. zaten bi süre sonra geçicek inşallah bulantıların hiç korkma.
kimse yok ulan nuray doğurdumu yoksa ama doğursam msj atarım didi
kızlar bu pozisyon konusu kafama takılıyo. doktorum ters ve kilolu bi bebek dönmez artık dedi. acaba kaçıncı haftadan sonra kesin belli olur.
cnm benim kardeşim 4 kilo doğdu ama annem çatır çatır doğurdu dombili bişey geldi birden aileye ...hemde 9 ay 15 günde doğurdu çıkmadı velet
ki dönemzsede üzülme cnm sağlıklı olsunda sezeryan ol ne olacak
canım ben sezeryandan daha çok korkuyorum. hayırlısı olsun ya. bebişim sağlıklı bi şekilde doğsun. benim bi sorunum olmasın da artık napayım gözümü kapatp olacam sezeryn napiim.
canımm üzülme hissedemiyorum çok sık diye. daha küçükler annesi yerleri de bol ondan. yakında canını bile acıtacaklar. off ayy diyeceksin.
bizimki bazen bi coşuyo karnım bi o yana bi bu yana. şekilden şekile giriyo. sanki karnımı yarıp çıkacak öyle tepiniyo. o günlerde gelicek bitanem.
kimsecikler kalmamis gec kaldim herhal:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?