Aysonu Kizlari 2008

selam millet ben geldim krispi çok geçmiş olsun canım
birsen ben farlutal kullanıyodum ya ilacın 3. günü açık kahverengi akıntı geldi adet olucam sandım ama ama salı akşamından beri bişe yok sadece açık kahverengi akıntı var anlamadım yawww ilaç bitiikten sonra adet olmam gerekiyo ilacımda bugün bitti

ilaç bittikden sonra 10 gün içinde adet olacan cnm bitice değil

tatoscum boluk borcuk okuyabildim gecmise bakamamistim yegeninin sorununa cok uzuldum kusum yaa insallah ciddi degildir duzelecek birseydir kusum yaa:fisfisfis:

ay su gecmisi bir okuyamadim cocuk durmuo mik mik mik
agiz dadiyla dogum hikayemizi bile yazamadik yawkaydirigubbakcemile3

karnında durduğu gibi durmuyor kuşum ne yapacan olsun yazarsın kuşumm

selam millet ben geldim krispi çok geçmiş olsun canım
birsen ben farlutal kullanıyodum ya ilacın 3. günü açık kahverengi akıntı geldi adet olucam sandım ama ama salı akşamından beri bişe yok sadece açık kahverengi akıntı var anlamadım yawww ilaç bitiikten sonra adet olmam gerekiyo ilacımda bugün bitti

sağol canım
sen nasılsın görünmüyosun pek esrarengiz karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatoscum boluk borcuk okuyabildim gecmise bakamamistim yegeninin sorununa cok uzuldum kusum yaa insallah ciddi degildir duzelecek birseydir kusum yaa:fisfisfis:

ay su gecmisi bir okuyamadim cocuk durmuo mik mik mik
agiz dadiyla dogum hikayemizi bile yazamadik yawkaydirigubbakcemile3

inşallah canım ciddi değildir az önce tekrar ardım şu an çocuk kardiyolojisindeler bakalım sonuç ne olacak rabbim kimseye göstermesin
ay dün akşam bakıp bakıp duruyorum meyra kızımıza ekledim onu pc yaaa çok şeker
yerim onu beeeeeeenŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz

valla kaynanaya gidemiycem çünkü yağmur yağıyo hava çok soğuk çıkamam bu şekilde dışarı felan
böreği kocişlen yeriz bizde

2 gündür komşuma gidiyorum
okadar zıtızkı 4 tane olğlu var hepsine bebekler 5 aylıkken hamiş kalmış bıkmış yani sıyırmak üzere bense tam tersi benden 1 yaş büyük ve 4 tane oğlu var düşün yani beni anlamya çalışıyo bana çok destek sağolsun
bende 2 gündür kahvaltıdan sonra onlara kaçıyorum biri daha 1buçuk yaşında ona bayılıyorum evde kalıp sıyırmayım diye komşuma gidip kafa dağıtıyorum
hayallerimi tazeliyorum ne yapıyım işte :delphin:

öyle yanı başında çocuk insan daha kötü olur kızzz allah sabır versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::tomato:

gerçektende zor benim imtihanım
benim ismimi öğrendi o kadar güzel söylüyoki
bazen öptürüyorum kendimi çok güzel duygu
bazende ağlıyorum o oyunlar oynarken gülerken
offffff ülen yine buhran yaptım

buhran yapmada üzerine yok zaten
sani yılın en çok buhran yapan kadını ilan ediyom
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
daraldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
daraldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X