Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaaaaar az
önce haber geldi anam aradı bebişimizin hiç bişeyi yokmuş kalbinde falan delik meilk yokmuş
amanın çok sevindim yaaaaa haaa şimdi bende bhranlaştım ama benimki sevinçten
benide kendinize benzettiniz yaaa size helal olsun

kızlaaaaaaar az
önce haber geldi anam aradı bebişimizin hiç bişeyi yokmuş kalbinde falan delik meilk yokmuş
amanın çok sevindim yaaaaa haaa şimdi bende bhranlaştım ama benimki sevinçten
benide kendinize benzettiniz yaaa size helal olsun

gördünmüüüüü leynnnn oto moka iiiceee anlamadan konuşmaaa bidaaa:mymeka::mymeka:

nuray kuşumm arasammı hakkatten yani doktorlar leke halinde olunca pek ilgilenmiyolar yani kanama haline dönüşmediği sürece pek bi sorun görmüyolar ....kahve rengi geliyor ama ped batmıyor
yanlız hala sol kasığım ağrıyoo şimdi tuvalete gidecem bakacammm

evet bişeler gelmiş ama ya akıntıydı pedde çok az leke halinde .....tuvaletimi yaptım bişey gelmedi idrarın rengi sarı ...ama silerken kahve rengi geliyor ....idrar profu olacam yaa

gördünmüüüüü leynnnn oto moka iiiceee anlamadan konuşmaaa bidaaa:mymeka::mymeka:

bunu senmi söylüyosun bacım kendine baksana pimpirikli karu seniii
hem sen diyon doktorlar kahve rengi lekelerle ilgilenmiyorlar hem buhran yapıyon
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
nunişden kurtulduk sen girdin devreye bide seni doğurtabilirsek tüm kk bir oooooooooohhh
çekecek kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

len bebeklerin seninle işte
canım herkezde kanamasız geçmiyo işte bazılarında da böle malesef ama biz sonuca bakıcaz sende sonuca bakıcan

valla cnm bebeklerde bu durumda riskde hergün ultrasona bağlı olmadığımızdan bilmiyoruz ne durumdalar kullandığım ilaçlardan biri bebeklerin suyunu azaltrımış
ama bunu doktorda biliyordur diye düşünüyorum

bunu senmi söylüyosun bacım kendine baksana pimpirikli karu seniii
hem sen diyon doktorlar kahve rengi lekelerle ilgilenmiyorlar hem buhran yapıyon
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
nunişden kurtulduk sen girdin devreye bide seni doğurtabilirsek tüm kk bir oooooooooohhh
çekecek kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ulan en sorunsuz hamile nuraydı yaaaaa

doktor ilgilenmiyor ama tehtit sayabiliriz diyor onlarında bu ne perhiz ne lahana turşusu durumu ama ona ötmedim...

salak gibi odadan çıkarken sormadım bu lekenme ne zaman geçer diyee

şaka bi yana birbirimizede ne kadar muhtacız
birbirimizin bilgilerine,tesellilere,moral vermeye,paylaşımlara
kısaca birbirimizin külüne muhtacız kızlar çok garip bir yer burası anlatıp ifade edmiyom
bu işlerden birsen anlar güzel edebiyat parçalar

ulan en sorunsuz hamile nuraydı yaaaaa

doktor ilgilenmiyor ama tehtit sayabiliriz diyor onlarında bu ne perhiz ne lahana turşusu durumu ama ona ötmedim...

salak gibi odadan çıkarken sormadım bu lekenme ne zaman geçer diyee

üleynnn sen bi doğur bak kaç kişi kurtulacak
1=bizler
2=kocişin
3=bebişler
4=sen
5=latif
doğumdan sonraki çocuk doktoruna acırım kendini saracak dikenden haberi yok
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne diyon len krispi agresifimm gompleksiliyimm

şimdi mayıs annelerinde bir arkadaş var tek bebek onda rahimde açılma varmış kanaması ondan olmuş

benim bulamadığım fitili annesi izmirde bulmuşşş nurişşş kuşummm eşin çıkarsa bakabilirmi yada eczaneye yolunuz düşerrse

Back
X