benim adım esra cnm .sen öğretmenmisin hangi okul ayarlıyalım buluşalım biryerde valla.çok sevinirim cnm
eee nazilliye tatilde geliyomuşunnnnfisfisfisayazz hoşbuldumm sizde hoşgeldiniz.. yeniyaşam isim neydi bu arada biz buluşalım valla ne güzel olurrr... nuraycımm allah izin verirse uçakla gelecegim dogal olarak izmire tabii inşllah bizimde görüşme şansımız birşekilde olur. nazilliye beklerim. :1hug:
benim resimlerim küccük gelirsin b.köye görürsünsırnaşık şeycanımcım kızın dünya güzeli valla allah nazarlardan saklasınsenide bir görsek ben seni hiç görmemişem ay balam
ya kızlar bişey sorucam ben bu sabah saati 7 ye kurdum ateşimi ölçtüm 36.4 sonra tabi moralim bozuldu yattım tekrar 10.30 da kalktım yine ölçtüm 36.9 acaba uyku sersemi 9 u 4 olarak mı gördüm sizce 5 derece fark edermi 7 de bi de 10 30 da ölçmem şimdi ölçtüm 37.1 ayy ben bu dereceyle kafayı edim galiba
ya kızlar bişey sorucam ben bu sabah saati 7 ye kurdum ateşimi ölçtüm 36.4 sonra tabi moralim bozuldu yattım tekrar 10.30 da kalktım yine ölçtüm 36.9 acaba uyku sersemi 9 u 4 olarak mı gördüm sizce 5 derece fark edermi 7 de bi de 10 30 da ölçmem şimdi ölçtüm 37.1 ayy ben bu dereceyle kafayı edim galiba
miracım denizli ile nazillide çok yakın sizleride beklerimmmm.
bi belirti yok gibi göğüslerim patlıcak gibi ama estrofem ve progestan içiyorum ondan olabilir
ben zatennn beceremedimmmm hehheh çünküü o saattee kalkmammmmmm
ayazcım sen bu derece işini bırak hakkatten öyle hem kafayı yersin hemde ben inanmıyorum ona en son nezaman regli olmuştun bide 28 günde bir oluyomusun cnm?
miracım evt geliyorum pazartesi akşamı inşllah. 10 gün kalacagım dönüş 7 şubat sabahı. birde kıslar benim bugün ara ara kasıklarımda agrı var ama az normal mi? CADIARZU
miracım evt geliyorum pazartesi akşamı inşllah. 10 gün kalacagım dönüş 7 şubat sabahı. birde kıslar benim bugün ara ara kasıklarımda agrı var ama az normal mi? CADIARZU
ara araysa normalll yaa hayrett bendee kasık falan ağrımadı bugünn göğüslerrr büyümeye devam ediooo veeeeeeee midem bulanıyorrrrr....:1rolleyes:
aha sende bizdensin ooooooo ağrılar hak getire.bizdede var cnm korkma normal.bu ağrıların uzmanı ayşe ona sormak lazım:roflol:
en son 28 aralıkta oldum ve hiç şaşmaz 28 günde bi oluyorum bu ay yumurta takibi yapıldı olmazsa bi dahaki ay aşılama yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?