Aysonu Kizlari 2008

eee nazilliye tatilde geliyomuşunnnnfisfisfis
canımcım kızın dünya güzeli valla allah nazarlardan saklasın senide bir görsek ben seni hiç görmemişem ay balam
benim resimlerim küccük gelirsin b.köye görürsünsırnaşık şey

olmaz cnm sabh ölçcen dil altından
yada boşver ölçme kafayı yedirtiyo oo insanaa.s

ben zatennn beceremedimmmm hehheh çünküü o saattee kalkmammmmmm

miracım evt geliyorum pazartesi akşamı inşllah. 10 gün kalacagım dönüş 7 şubat sabahı. birde kıslar benim bugün ara ara kasıklarımda agrı var ama az normal mi? CADIARZU

ayazcım sen bu derece işini bırak hakkatten öyle hem kafayı yersin hemde ben inanmıyorum ona en son nezaman regli olmuştun bide 28 günde bir oluyomusun cnm?

en son 28 aralıkta oldum ve hiç şaşmaz 28 günde bi oluyorum bu ay yumurta takibi yapıldı olmazsa bi dahaki ay aşılama yapılcak

miracım evt geliyorum pazartesi akşamı inşllah. 10 gün kalacagım dönüş 7 şubat sabahı. birde kıslar benim bugün ara ara kasıklarımda agrı var ama az normal mi? CADIARZU

ara araysa normalll yaa hayrett bendee kasık falan ağrımadı bugünn göğüslerrr büyümeye devam ediooo veeeeeeee midem bulanıyorrrrr....:1rolleyes:

aha sende bizdensin ooooooo ağrılar hak getire.bizdede var cnm korkma normal.bu ağrıların uzmanı ayşe ona sormak lazım:roflol:

bende aksilik olmazsa 4 şubatta dönüyom denizliye
gelirsen görüşürüz cnm:1hug:

nuraycım bahçeli evleri nerde sen ziyarete gitmiyormusun yanlarına çıkıp gel işte ne güzel olur.

ara araysa normalll yaa hayrett bendee kasık falan ağrımadı bugünn göğüslerrr büyümeye devam ediooo veeeeeeee midem bulanıyorrrrr....:1rolleyes:

aaaaaaa beni yalancı çıkardın bende diyodumki ağrılardan en iyi ayşe anlar ilahi.aman cnm dilini ısır.biliyonmu bendede hiç mide bulantısı yok

aha sende bizdensin ooooooo ağrılar hak getire.bizdede var cnm korkma normal.bu ağrıların uzmanı ayşe ona sormak lazım:roflol:

ya benim başlarda vardı sonraları durmuştu gibi birşey şimdi bugün tekrar ara ara agrıyınca tedirgin oldum biraz..

kızlar hadi siz hamiş hamiş takılın
benim biraz işim var
almiş gelmededn girebilirsem girerim bayyyyyyyyyyyyyyyyyy

görüşürüz miracımmm. nuraycım anladım bende eşimi yalnız bırakacagım için biraz burugum ama benim için değişiklik olacak ailemi yegenlerimi çok özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…