Heheheh Olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ayyyyyy Ne çirkinn Olduuu Küçülünce Foto Yaaaa
kızzz kocamıı koydummm benim kendii fotomuu koyacam ama tamm belli değill çekem atammm
benimm kanatsızzzzz meleğimmm işteee buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benimm kanatsızzzzz meleğimmm işteee buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşlar ben çookk gerilerde kalan bir soru sordum ama kimse cevap yazmadı banaaasenağlama dedimki sizler birbirinizle görüştünüzmü konuşuyormusunuz buluşuyormusunuz diye sanırım buluşma 2 şubattaymış sizlerin.hepiniz istdamı oturuyorsunuz demiştim birde mira sanırım denizli de bende aslen nazilliliyim. biran kendimi yalnız hissettim.:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben çookk gerilerde kalan bir soru sordum ama kimse cevap yazmadı banaaasenağlama dedimki sizler birbirinizle görüştünüzmü konuşuyormusunuz buluşuyormusunuz diye sanırım buluşma 2 şubattaymış sizlerin.hepiniz istdamı oturuyorsunuz demiştim birde mira sanırım denizli de bende aslen nazilliliyim. biran kendimi yalnız hissettim.:çok üzgünüm:
canımm kajuuu çektiii hehehe şimdii eşim almışş getirdiiii hehehe.. hamile olmakk ne güzell yaaa
canımm kajuuu çektiii hehehe şimdii eşim almışş getirdiiii hehehe.. hamile olmakk ne güzell yaaa
yaaaaa antalyada olann yok muuu yaa
ayşecim kajuu ne bu arada. ben anadolu yakasında kartaldayım. yeniyaşam siz nerdesiniz.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aşk olsun sana benimde cnm çekti olmuyo ama .pardonda o ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?